Прескочи до съдържание

Сицилия - съвети, предложения, маршрути...

Duke

Препоръчани мнения

Публикувано:
преди 17 минути , AlexandraKo каза:

@funny, направи си ги трите нощувки, в хубав хотел, както си знаеш,в Катания. Да има паркинг за колата, че иначе е проблем.

И в Катания си има за гледане и разходки, предостатъчно. Па и хубави кръчми - бол. Ако  ви омръзне, ще скокнете за един обяд в Ното, един тегел по главната улица е достатъчен, за да му видите всичката красота. 

Няма да си останете с това ходене в Сицилия, така че, няма нужда да търчите.:))))):

Тъкмо вече започвах да накланям везните към Катания и мнението ти ми дойде съвсем на време. 

А и хич и не смятам да търчим, ние сме лежерно размотаващи се, особено в Италия 🙂

• Харесвам 3
Публикувано: (редактирано)
преди 19 минути , funny каза:

Супер е. Само сега ще пиша дали може да се настаним към 22;30 че докато кацнем и вземем колата .... 

А те пишат че чекин е до 20:00

Уф, с тоя късен полет, много кофти. Преди, като пътувахме с Мистрал, кацахме около 16 и беше идеално.

Тая година, за пръв път ще летим с Уизовете и ние.

Не, прочети до края- пише, че за късен чек-ин вземат по 20 евро - ако е от 22 до 0 часа.

Редактирано от AlexandraKo
  • Харесвам 1
Публикувано:
преди 18 часа, AlexandraKo каза:

Уф, с тоя късен полет, много кофти. Преди, като пътувахме с Мистрал, кацахме около 16 и беше идеално.

Тая година, за пръв път ще летим с Уизовете и ние.

Не, прочети до края- пише, че за късен чек-ин вземат по 20 евро - ако е от 22 до 0 часа.

Мястото е букнато ( както и още едно за всеки случай ) . Пусто близначеската ми природа все си показва рогата и опциите винаги трябва да са поне две :grin:

• Харесвам 2
Публикувано:
преди 53 минути , funny каза:

Мястото е букнато ( както и още едно за всеки случай ) . Пусто близначеската ми природа все си показва рогата и опциите винаги трябва да са поне две :grin:

Няма лошо да се застраховаш,всичко се случва.Всеки път,преди полет,ми е нервно,че не се знае,ще излети ли навреме,особено,при късните.

Така,в Копенхаген,не успяхме да си вземем колата,вместо в 22,кацнахме в 25:))))))

За юнската ни почивка на Сицилия,заради тоя късен и несигурен полет,букнах хотел на летището с шатъл,ако не успеем да си вземем колата,да отидем на сутринта по-лесно.

Та и аз се подсигурявам,като теб.:))))

• Харесвам 1
Публикувано:

Поздрави от Катания. Нямам още впечатления от града, че с тоз късен полет времето стигна само да вземем колата и да се настаним. Но.... попаднахме на страхотен апартамент . Утре и снимки .

• Харесвам 6
  • Браво 1
Публикувано:
преди 3 часа, funny каза:

Поздрави от Катания. Нямам още впечатления от града, че с тоз късен полет времето стигна само да вземем колата и да се настаним. Но.... попаднахме на страхотен апартамент . Утре и снимки .

@funny, в колко сколасахте за колата?

Нашата съм я заръчала за 22.30, че ще сме с багаж, дали ще успеем?

Публикувано:
преди 4 часа, AlexandraKo каза:

@funny, в колко сколасахте за колата?

Нашата съм я заръчала за 22.30, че ще сме с багаж, дали ще успеем?

Нашата я бях букнала за 22:00, че сме без багаж, и имахме време да пием кафе, да пушим и пак я взехме навреме.

• Харесвам 1
Публикувано:

Ето и обещаните снимки на апартамента. Страхотно местенце с всички удобства в достолепна сграда от 17 век, стени с дебелина около метър, арки... 

Мястото е на около 100 мерта от полицията, а главния комисар живее на горния етаж, та и от към сигурност няма проблем 🙂

C8AA3490-9402-4355-9452-3F9B293CB85F.jpeg

C5343FB3-37B3-40F2-B5BA-A89FD22B6944.jpeg

6A71EA16-B3CE-452A-8CA5-F082A0E02EFB.jpeg

8010746C-B9AD-434E-BC43-C85799AA1694.jpeg

E556C58E-151E-4F4A-88A5-6B8BB6A44DBD.jpeg

07607A90-E9BA-4B3E-8802-2DB66BBAD0EC.jpeg

A907FF9A-9725-4F0C-9037-41BAAD41CD16.jpeg

• Харесвам 11
Публикувано:

Продължавам...

Хазяите са невероятни, веднага извадиха листове с препоръки за заведения, места за разглеждане, полезни съвети...

Кухнята е заредена с храна за ... поне 3 дни, кафе на капсули Неспресо и един шкаф с избрани вина, просеко, бира ... които ако решиш да консумираш - заплащаш накрая.

Ето и мястото в букунг http://www.booking.com/Share-D16OSD

4E735D0B-1796-4F45-9CAB-09E2421A3916.jpeg

AFECD4B1-2DBF-4A80-AFD5-E20297973825.jpeg

• Харесвам 10
Публикувано:

Ах как се влюбих в тази Катания само.... 

Благодаря @AlexandraKo, @Adventurer, @mililia. Май вашите мнения надделяха . Много обичам "живи" градове - да има хора, забавления и живот по всяко време на денонощието.

• Харесвам 3
  • Благодаря 1
  • Браво 1
Публикувано:
преди 6 часа, funny каза:

Ах как се влюбих в тази Катания само.... 

Благодаря @AlexandraKo, @Adventurer, @mililia. Май вашите мнения надделяха . Много обичам "живи" градове - да има хора, забавления и живот по всяко време на денонощието.

А така, това и очаквах! Много се радвам!

Така се почва, да видиш пък, какви други места има в Сицилияяяя!

Абсолютно съм сигурна, че ще ходите още много пъти.:party:

• Харесвам 2
Публикувано:
преди 3 часа, AlexandraKo каза:

А така, това и очаквах! Много се радвам!

Така се почва, да видиш пък, какви други места има в Сицилияяяя!

Абсолютно съм сигурна, че ще ходите още много пъти.:party:

Оо и аз съм убедена в това :smile:

Сега отиваме да “хвърлим по едно око “ и на Сиракуза , че имаме цял ден до полета в 22:00. 

...И после, най-много да стане както @ven62 каза : “ ... за Сицилия 7 дни са много недостатъчни “ :derisive:

• Харесвам 2
  • Смея се 1
Публикувано:
преди 5 минути , funny каза:

Оо и аз съм убедена в това :smile:

Сега отиваме да “хвърлим по едно око “ и на Сиракуза , че имаме цял ден до полета в 22:00. 

...И после, най-много да стане както @ven62 каза : “ ... за Сицилия 7 дни са много недостатъчни “ :derisive:

Сумарно, в годините, сме прекарали около 100 дни и пак не сме били навсякъде. И все има, какво още да се види, да се опита и като ядене, и като пиене.

Ама и ние, като вас - лежерно шматкане и кеф.:)))))

• Харесвам 2
Публикувано:

Между другото, понеже по стечение на обстоятелствата аз Сицилия я открих и тършувах сравнително по-късно от други места, та използвам случая, @AlexandraKo да ти благодаря за коментарите, които си писала особено за по-непопулярните места, преди колкото и време да си ги писала, да знаеш че съм ги чел. :secret: 

• Харесвам 1
Публикувано:

@funny , я кажи от първа ръка как е времето в Катания? Ние заминаваме след няколко дни.  Какви дрехи да си вземем, като за тук или за една идея по-точно време? Гледам прогнозата за времето и ми прави впечатление че температура е почти същата, но дали така се усеща.

Публикувано:

Времето... горе-долу като при нас, малко ни поваля през уикенда, но само толкова че да напомни че е време за кафе, Аперол, .... вино... и после пак беше ок. 

Едно яке под ръка и няма грижи. 

• Харесвам 2
Публикувано:
преди 1 час, Adventurer каза:

Между другото, понеже по стечение на обстоятелствата аз Сицилия я открих и тършувах сравнително по-късно от други места, та използвам случая, @AlexandraKo да ти благодаря за коментарите, които си писала особено за по-непопулярните места, преди колкото и време да си ги писала, да знаеш че съм ги чел. :secret: 

Ооо,много ти благодаря!

Радвам се,когато разклонените ми мисли,са били полезни на някого!:dance4:

• Харесвам 1
  • Благодаря 1
Публикувано:

много сериозно се навивам за море в Мондело средата на септември ... според вас добра идея ли е? С малко дете сме ( на 4 ) и ми се иска хем да плажуваме, хем да се размотаваме наоколо, ок ли е пътуването с рен-а-кар в района, ясно е че в Палермо няма да ходим с колата, но все пак 🙂

Публикувано:
преди 3 минути , mu_ry каза:

много сериозно се навивам за море в Мондело средата на септември ... според вас добра идея ли е? С малко дете сме ( на 4 ) и ми се иска хем да плажуваме, хем да се размотаваме наоколо, ок ли е пътуването с рен-а-кар в района, ясно е че в Палермо няма да ходим с колата, но все пак 🙂

Сакън, недей точно там. Това е единствения плаж в Сицилия, който не харесах. Г-- до --з. Бяхме край на юни, а и платен на повечето входове.

Всъщност, нямам никаква идея защо точно на него се тълпят хората.

Ама аз и за Слънчев бряг недоумявам.

• Харесвам 2

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.