Прескочи до съдържание

Външна застраховка при наемане на кола

Препоръчани мнения

Отчитам се - колата е наета от economycarrentals.com със застраховка до 1 милион долара, всички допълнителни шофьори се покриват от нея и цената беше същата като през Букинг 🎉 Благодаря отново за съветите!

IMG_8877.jpeg

• Харесвам 1
Връзка към коментар
  • 3 седмици по-късно ...
  • 8 месеца по-късно ...

Искам де се похваля с перфектно обслужване на https://www.worldwideinsure.com/

В Корфу наехме кола, но не очаквах да имат толкова лоши и зле поддържани пътища. Доста внимавах, но накрая без да забележа се оказах с две допълнителни драскотини по колата. От Europcar казаха, че това е щета за 670 евро и ми издадоха фактура за щетата въз основа на някаква немска фирма за оценки на щети.

Още на следващия ден подадох иск към застрахователя изцяло онлайн през една много проста и прегледна форма. Обещаха до 5 дни да получа отговор и точно на петия ден се заядоха единство, че съм платил с Curve и в отчета не се вижда адресът ми. Пратих им месечното извлечение от карата зад Curve с адрес и им отбелязах транзакцията. Без проблем го приеха и днес ми преведоха 670 евро в Revolut.

Външната застраховка която платих беше 17 паунда. Rentalcars.com ми предлагаха застраховка за 60 евро, а в Europcar на място щях да платя 85 евро. Имаше определен дискомфорт, че трябваше да платя 670 евро и да подавам иск към застрахователя, но като цяло съм напълно доволен от бързото и безпроблемното обслужване.

• Харесвам 13
  • Браво 2
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.