Прескочи до съдържание

Ryanair - мини новини и въпроси

Препоръчани мнения

Публикувано:
преди 22 часа, traveler каза:

Въпроса ми е - защо дестинациите да са нови?

Защото е маркетингов, а също така журналистически подход. Да грабва заглавието материала. Нови са за 2024 година, което не се пише в заглавието. За автора на материала(информацията)  е ясно, че не са  принципно нови. 

Публикувано:

Заредили са София до Франкфурт Хан от 27.10.

Не мога да си спомня дали преди няколко години не я летяха тази линия. 

• Харесвам 2
Публикувано:
преди 2 часа, yordanov каза:

Заредили са София до Франкфурт Хан от 27.10.

Не мога да си спомня дали преди няколко години не я летяха тази линия. 

Не, летяха до истинското летище и после се отказаха като спряха субсидиите. 

• Харесвам 2
Публикувано:

Направих глупост, купувайки билети, и си написах фамилията два пъти - веднъж след първото ми име на полето name, и веднъж за surname. Не мога да изтрия цялата фамилия, защото мога само до три букви безплатно, иначе таксуват 144€. Могат ли да се заядат за името след принтирането на билета, защото ще изглежда, че съм с две имена? На какъв телефон мога да се обадя за съпорта им? Чат роботът не ми помогна

Публикувано:

Не трябва да е проблем.

Виж чатът в работно време, ако си притеснен

преди 28 минути , Kristian Desev каза:

Направих глупост, купувайки билети, и си написах фамилията два пъти - веднъж след първото ми име на полето name, и веднъж за surname. Не мога да изтрия цялата фамилия, защото мога само до три букви безплатно, иначе таксуват 144€. Могат ли да се заядат за името след принтирането на билета, защото ще изглежда, че съм с две имена? На какъв телефон мога да се обадя за съпорта им? Чат роботът не ми помогна

. Там помагат. Бъркал съм възрастова група и са сменяли. Стига да е скоро след покупката де.

• Благодаря 1
Публикувано:

24 часа след покупката променят безплатно много неща, иначе също би могло да го променят, ама по-добре побързай за по-сигурно

най-добре в чата, поискай да говориш с човек

телефоните са на сайта, ама май български нямаше

• Харесвам 1
  • Благодаря 1
Публикувано:

📌 Ryanair loaded 9 new routes into its system

За Хан-София разбрахме, днес обявиха и нов от Бирмингам до Пловдив. Дано пуснат нещо по-интересно :))))

🇬🇧 🇧🇬

▪️🇬🇧 𝘽𝙚𝙡𝙛𝙖𝙨𝙩 𝙄𝙣𝙩𝙚𝙧𝙣𝙖𝙩𝙞𝙤𝙣𝙖𝙡 - 𝙆𝙖𝙪𝙣𝙖𝙨 🇱🇹 | 27 October 2024 | 2x weekly

▪️🇩🇪 𝙁𝙧𝙖𝙣𝙠𝙛𝙪𝙧𝙩 𝙃𝙖𝙝𝙣 - 𝙎𝙤𝙛𝙞𝙖 🇧🇬 | 27 October 2024 | 3x weekly

▪️🇨🇵 𝙋𝙖𝙧𝙞𝙨 𝘽𝙚𝙖𝙪𝙫𝙖𝙞𝙨 - 𝙍𝙤𝙫𝙖𝙣𝙞𝙚𝙢𝙞 🇫🇮 | 28 October 2024 | 2x weekly

▪️🇬🇧 𝘽𝙞𝙧𝙢𝙞𝙣𝙜𝙝𝙖𝙢 - 𝙇𝙤𝙙𝙯 🇵🇱 | 28 October 2024 | 2x weekly

▪️🇭🇺 𝘽𝙪𝙙𝙖𝙥𝙚𝙨𝙩 - 𝙇𝙞𝙫𝙚𝙧𝙥𝙤𝙤𝙡 🇬🇧 | 28 October 2024 | 2x weekly

▪️🇪🇦 𝘽𝙖𝙧𝙘𝙚𝙡𝙤𝙣𝙖 - 𝘾𝙤𝙥𝙚𝙣𝙝𝙖𝙜𝙚𝙣 🇩🇰 | 29 October 2024 | 4x weekly

▪️🇬🇧 𝘽𝙞𝙧𝙢𝙞𝙣𝙜𝙝𝙖𝙢 - 𝙋𝙡𝙤𝙫𝙙𝙞𝙫 🇧🇬 | 2 November 2024 | 1x weekly

▪️🇩🇪 𝙈𝙚𝙢𝙢𝙞𝙣𝙜𝙚𝙣 - 𝙈𝙖𝙣𝙘𝙝𝙚𝙨𝙩𝙚𝙧 🇬🇧 | 2 November 2024 | 1x weekly

▪️🇬🇧 𝘽𝙞𝙧𝙢𝙞𝙣𝙜𝙝𝙖𝙢 - 𝙏𝙧𝙚𝙫𝙞𝙨𝙤 🇮🇹 | 28 October 2024 | 2x weekly

Source: Sean M

https://twitter.com/SeanM1997?t=9gBAG647zYE_XBqAqGXb7A&s=09

Source: Hello BHX

https://x.com/Hello_BHX?t=gRKB2OePySGmpJEL_a0PVw&s=09

📷 ©Ryanair

• Харесвам 2
Публикувано:
преди 12 часа, Kristian Desev каза:

А пробва ли да я изтриеш? Сменяла съм преди време цяло първо име през акаунта в първите 24 часа безплатно (даже мисла, че до 48 часа можеше), но може и вече да не може. Ако не си, пробвай, ще ти изпише ако иска плащане и тогава търси друг вориант.

Публикувано:
преди 12 часа, Kristian Desev каза:

Без да съм специалист и без да ми се е случвало, ако все пак не успееш да смениш името и нямаш багажи за чекиране, просто се качи последен на полета. Човешкият фактор е незаменим в подобни ситуации - билетът се сканира, а паспортът се гледа (евентуално). Ако си над 16, едва ли някой ще се вгледа въобще внимателно кой си. Имената ти ще приличат на въведени собствено, бащино и фамилно, предполагам никой няма да се замисли така ли е, докато гонят turnaround time в нормите. Това не е и като с неплатения багаж, където поне могат да ти искат още пари, за да се качиш.

Публикувано:
преди 13 часа, neuromancer каза:

24 часа след покупката променят безплатно много неща, иначе също би могло да го променят, ама по-добре побързай за по-сигурно

най-добре в чата, поискай да говориш с човек

телефоните са на сайта, ама май български нямаше

преди 14 часа, Kristian Desev каза:

Не би трябвало да има проблем, все пак и двете са твои имена.

Публикувано:
преди 13 часа, Jorro каза:

днес обявиха и нов от Бирмингам до Пловдив. Дано пуснат нещо по-интересно :))))

E аз още на 5 май писах в тази тема за Бърмингам-Пловдив (на предишната страница е). Sean M. доста често има забавени реакции и съобщава “новини”, но поне ги обобщава човекът и си играе със знаменцата. Поне да си поиграе и с правилното изписване на имената на градовете (Lodz всъщност е Łódź- Уудж), но той май e ирландец, щом се казва Шон, да не му търся маана̀ 😉 

От летище Пловдив ще пуснат ли някога шенгенска дестинация? 😄

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 32 минути , Hakkâri Spor каза:

😉

От летище Пловдив ще пуснат ли някога шенгенска дестинация? 😄

Защо искаш да им отговориш допълнително работа на хората да правят шенгенски/ не шенгенски зони и т.н.....

• Смея се 4
Публикувано:
На 29.03.2024 г. в 12:09, Ivko каза:

Току що дойде имейл за полет в събота и гледам съботата до август е паднала и се надявам да не падне и дестинацията. Имам един полет и на 31.08 пак събота ще го следя.

f2c9c91f-5e8e-4b87-9118-d0113d618028.jpeg

Току що ми отмениха и този полет на 31.08 София-Валенсия след отменения тогава по същата отсечка на 06.06 полет и цялата събота е паднала и август. Причината е същата commercial reasons.

• Харесвам 1
Публикувано:
На 3.05.2024 г. в 20:13, Hakkâri Spor каза:

За зимното разписание не са заредени полетите за 10 града:  Акаба, Братислава, Бристъл, Венеция-Тревизо, Задар, Загреб, Корфу, Родос, Скиатос, Ханя

Ами ето.. да си дойдем на думата

На 3.05.2024 г. в 20:22, yordanov каза:

Акаба отпадна отдавна, изобщо не летят вече до там от никой европейски град. 

• Браво 1
Публикувано:

📌 Ryanair has added 11 routes into its system for Winter 2024/25

▪️🇭🇺 𝘽𝙪𝙙𝙖𝙥𝙚𝙨𝙩 - 𝙏𝙤𝙪𝙡𝙤𝙪𝙨𝙚 🇨🇵 | 1 November 2024 | 2x weekly

▪️🇧🇪 𝘽𝙧𝙪𝙨𝙨𝙚𝙡𝙨 𝘾𝙝𝙖𝙧𝙡𝙚𝙧𝙤𝙞 - 𝘼𝙦𝙖𝙗𝙖 🇯🇴 | 1 November 2024 | 1x weekly 

▪️🇩🇪 𝘾𝙤𝙡𝙤𝙜𝙣𝙚 - 𝘼𝙦𝙖𝙗𝙖 🇯🇴 | 1 November 2024 | 2x weekly

▪️🇩🇪 𝙁𝙧𝙖𝙣𝙠𝙛𝙪𝙧𝙩 𝙃𝙖𝙝𝙣 - 𝙂𝙧𝙖𝙣 𝘾𝙖𝙣𝙖𝙧𝙞𝙖 🇪🇦 | TBA

▪️🇵🇱 𝙆𝙧𝙖𝙠𝙤́𝙬 - 𝘼𝙢𝙢𝙖𝙣 🇯🇴 | 27 October 2024 | 2x weekly

▪️🇵🇹 𝙋𝙤𝙧𝙩𝙤 - 𝙍𝙤𝙢𝙚 𝙁𝙞𝙪𝙢𝙞𝙘𝙞𝙣𝙤 🇮🇹 | 27 October 2024 | 6x weekly

▪️🇨🇿 𝙋𝙧𝙖𝙜𝙪𝙚 - 𝙍𝙤𝙢𝙚 𝘾𝙞𝙖𝙢𝙥𝙞𝙣𝙤 🇮🇹 | 27 October 2024 | 14x weekly

▪️🇪🇸 𝙎𝙚𝙫𝙞𝙡𝙡𝙚 - 𝙍𝙤𝙢𝙚 𝙁𝙞𝙪𝙢𝙞𝙘𝙞𝙣𝙤 🇮🇹 | 27 October 2024 | 13x weekly

▪️🇧🇬 𝙎𝙤𝙛𝙞𝙖 - 𝘼𝙦𝙖𝙗𝙖 🇯🇴 | 1 November 2024 | various days

▪️🇮🇹 𝙏𝙧𝙚𝙫𝙞𝙨𝙤 - 𝙇𝙖𝙣𝙯𝙖𝙧𝙤𝙩𝙚 🇪🇦 | 28 October 2024 | 1x weekly

▪️🇱🇹 𝙑𝙞𝙡𝙣𝙞𝙪𝙨 - 𝙍𝙤𝙢𝙚 𝘾𝙞𝙖𝙢𝙥𝙞𝙣𝙤 🇮🇹 | TBA

Source: Sean M

• Харесвам 8
Публикувано:
На 7.05.2024 г. в 21:44, iMari каза:

Да,да, това е така. Друго имам предвид.

Раян вече искат верификация почти за всяка резервация, която им изглежда че е правена през посредник. Не знам какви са им критериите, но знам за случаи, в които човек купува билет през личния си профил и пак искат да мине през такава. Въпросът е какво се случва, когато esky тръгне да чекира пътника, а Раян поискат верификация. 

Райънеър не искат верификация, когато го купиш директно от тях. иСкай го купуват директно, слагат си техния мейл и готово, няма нужда от верификации.

Публикувано:
преди 14 часа, vinidj каза:

Райънеър не искат верификация, когато го купиш директно от тях......

Понякога засичат директни покупки като от посредник. Изпраща съобщение за верификация, но през съпорта и проверка коригират. В крайна сметка не правихме верификация, но занимавка си имаше.

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.