Прескочи до съдържание

Qatar Airways - мини новини и въпроси

Препоръчани мнения

Проверете си резервациите, ако летите скоро. Има много размествания за някои полети. При мен се беше получил над 24 часа престой. Да похваля пак офиса в София, с едно обаждане ми смениха датата. :)

• Харесвам 8
  • Браво 1
Връзка към коментар
Преди 1 час, T.E.Lawrence каза:

Проверете си резервациите, ако летите скоро. Има много размествания за някои полети. При мен се беше получил над 24 часа престой. Да похваля пак офиса в София, с едно обаждане ми смениха датата. :)

На мен са ми намалили престоите с общо 5 часа, мисля да не се оплаквам :)

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Няколко пъти при промяна на графика съм сменял дати или часове чрез софийския офис, който е много отзивчив и полезен. Похвалвам ги и аз.

• Благодаря 1
Връзка към коментар
  • 3 седмици по-късно ...

Qatar Airways е купил 49% от втората по големина италианска авиокомпания Meridiana. Покрай лошите новини за фалити, имаме и добри новини :)

Qatar Airways acquires 49 percent stake in Italy's Meridiana

http://abcnews.go.com/International/wireStory/qatar-airways-acquires-49-percent-stake-italys-meridiana-50208057

• Харесвам 2
  • Браво 2
Връзка към коментар
На 18.09.2017 г. в 15:31, T.E.Lawrence каза:

При мен се получи 21 часа престой и въпреки че билетите са от голямата януарска промоция ми дадоха ваучер за хотел и храна :dancing:

• Харесвам 1
Връзка към коментар
На 9/18/2017 в 15:31, T.E.Lawrence каза:

Моят е станал на 20 минути :D Ако искам да летя същия ден, трябва да направя 20 часа престой. Сега трябва да обмислям как искам да ми го сменят.

Връзка към коментар
преди 11 минути , T.E.Lawrence каза:

Само не цъкай на отметката, че си съгласна. Виж на страницата им кога имат добри връзки и искай да ти го сменят за тогава. :)

Късно е, аз дори не разбрах как цъкнах на нея! То не беше само отметка, а на цялото съобщение се цъкаше. За щастие това ми е полета за връщане, който беше произволно избран ден и мога да си му сменям датата безплатно, само не знам имам ли ограни1ение колко пъти мога да го променям?

Връзка към коментар
19 hours ago, mariya* said:

При мен се получи 21 часа престой и въпреки че билетите са от голямата януарска промоция ми дадоха ваучер за хотел и храна :dancing:

И при мен станаха от 2 на  21 часа. От компанията ли ти писаха да ти предложат ваучери за престой или ти звънна на софийския офис?

Връзка към коментар
преди 4 часа, fasttakerbg каза:

И при мен станаха от 2 на  21 часа. От компанията ли ти писаха да ти предложат ваучери за престой или ти звънна на софийския офис?

Никой не ми писа, за да ме уведоми за промяната. Имам навик да проверявам резервациите си и разбрах случайно. Писах на имейл, на следващия ден ми се обадиха по телефона. Предложиха ми други полети, но аз предпочетох дългия престой, за да разгледаме и Доха :).

Връзка към коментар
  • 3 седмици по-късно ...

Здравейте! Аз също разбрах случайно за промени на полетите ни до Кочи. Ще звъня в представителството в Софиая за смяна на датата. Но, за връщането, трансферът в Доха е 35 минути. С един час сме се справяли, но 35 минути дали ще стигнат?

Връзка към коментар
  • 3 седмици по-късно ...

Здравейте!

Имате ли проблеми с онлайн чекирането на Qatar? Излиза ми задължително поле за номер на виза и не мога да го избягна. И от офиса в София не могат да помогнат.

Знаете ли някакво решение? 

Връзка към коментар
преди 7 минути , deyan каза:

Здравейте!

Имате ли проблеми с онлайн чекирането на Qatar? Излиза ми задължително поле за номер на виза и не мога да го избягна. И от офиса в София не могат да помогнат.

Знаете ли някакво решение? 

А за къде е крайната дестинация на полета ?

Връзка към коментар

Бангкок, но не ми приема номера на тази виза. Все едно изисква катарска виза

А и друг път като съм пътувал не е имало подобно изискване 

Редактирано от deyan
Връзка към коментар
преди 5 минути , deyan каза:

Не, за момент си помислих, че съм сътворил тази глупост.

Благодаря все пак! 

Aз съм я правила точно тази глупост та за това питах :)

Беше едно ходене по мъките за да я оправя

• Харесвам 2
Връзка към коментар

С много пот на челото се справих съвсем случайно, като ще напиша как, ако е полезно на някого:

- като въведеш тайландската виза, не се случва нищо и твърди, че е некоректно попълнено и не мръдва на следващ прозорец.

- като излезеш от сайта и влезеш наново няколко пъти да продължиш чек-ин (при всеки пътник - поне три пъти), то запомня предходно въведените данни и на третия (или четвърти, не помня) път просто минава на следващия прозорец.

Редактирано от deyan
  • Харесвам 2
Връзка към коментар
  • 4 седмици по-късно ...

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.