Прескочи до съдържание

Карта Curve

Препоръчани мнения

Преди 1 час, chandni каза:

П.С. От известно време (явно скоро е минал ъпдейт на приложението) вече иска идентификация с пръстов отпечатък при всяко стартиране на приложението. Преди искаше само при показване на ПИН кода, но можеше спокойно някой да ти разглежда транзакциите или дори да смени активната карта зад Curve без ПИН и пръстов отпечатък

Това явно е само за андроид. За iOS тази функционалност е още от първата версия

Връзка към коментар

П.С. От известно време (явно скоро е минал ъпдейт на приложението) вече иска идентификация с пръстов отпечатък при всяко стартиране на приложението. Преди искаше само при показване на ПИН кода, но можеше спокойно някой да ти разглежда транзакциите или дори да смени активната карта зад Curve без ПИН и пръстов отпечатък.

Това за андроид ли е? Че аз съм с айфон и винаги си е искало пръстов отпечатък и миналата седмица показвах на един приятел някакви неща на неговия телефон с андроид и ми направи впечатление, че не искаше пръстов отпечатък.

• Харесвам 1
Връзка към коментар
преди 4 часа, Фичо каза:

За колко време е обичайно да пристигне картата, че вече нещо 10-тина дни не идва... :rolleyes:

Имай предвид,че не изпращат нищо докато не я вържеш към някоя от твоите карти,ако случайно не си го направил

• Харесвам 1
  • Замислям се 1
Връзка към коментар
преди 6 минути , imarev каза:

Имай предвид,че не изпращат нищо докато не я вържеш към някоя от твоите карти,ако случайно не си го направил

Хм :scratch_one-s_head:, никъде не видях такова условие, а и съобщението в приложението гласи че "your card is on the the way!"

Връзка към коментар

Ами то като влезеш в приложението,след като си въведеш адреса и избереш каква искаш да е картата ти-синя(безплатна) или черна(с месечна такса) следващата стъпка е да регистрираш някоя от твоите карти.Ако спреш до тук и не регистрираш-няма карта,ако завършиш процеса я изпращат действително и след около 10-15 дни е при теб.

Действително го няма изрично като условие,разбрах го както се казва по трудния начин,след като почаках месец

Редактирано от imarev
Връзка към коментар

Сега погледнах -закачил съм карта, явно, както казваш, е било необходимо при заявката на curve-карта и съм го направил тогава. 

Редактирано от Фичо
  • Харесвам 3
Връзка към коментар

Продължавам да имам проблем със зареждане на Револют от Кърв (с Пощенска банка отзад). Първо казва, че плащането не минава, щото зип кодът на картата не бил същия като моя хоум адрес, след това казва, че няма достатъчно средства, което категорично не отговаря на истината. Къде е истината? 😂

Връзка към коментар
преди 2 часа, Loverboy каза:

Продължавам да имам проблем със зареждане на Револют от Кърв (с Пощенска банка отзад). Първо казва, че плащането не минава, щото зип кодът на картата не бил същия като моя хоум адрес, след това казва, че няма достатъчно средства, което категорично не отговаря на истината. Къде е истината? 😂

Нямам проблем с плащане с Curve нито с карта на ДСК, нито на ПИБ отзад, така че търси проблема в Пощенска банка.

Връзка към коментар
2 hours ago, Loverboy said:

Тези дни ще пробвам,сега Пощенска с тези изкушаващи погасявания на Дайнърс съм я докарал до 0.00 🙂  и нямам право на опити 😉 

Връзка към коментар

Curve-то вече е тук.

Красива, елегантна, решена цялата в тъмно синьо метализе. :wink:

Доволен!

Дойде за по-малко от 2 седмици. Поръчана на 9.04.

Само дето 5 паунда са ми още pending. Но сигурно ще се оправят след първата транзакция.

Един бърз въпрос (да не чета назад)

Мога ли да си сменя пина?

Връзка към коментар

преди 8 минути , Hollywood каза:

Къде е как се харчат 5 паунда? Правя плащания, а те не се взимат.

Трябва като активна карта зад Curve да избереш Curve Rewards, а не банкова карта.

Screenshot_20190419-223644.jpg

Връзка към коментар
преди 10 часа, chandni каза:

Трябва като активна карта зад Curve да избереш Curve Rewards, а не банкова карта. 

Screenshot_20190419-223644.jpg

Избрана е. ДА не би само в лидл да минава този бонус?

Връзка към коментар
преди 21 минути , Hollywood каза:

Избрана е. ДА не би само в лидл да минава този бонус?

Аз още не съм ги харчила бонусите. Това от Лидл е натрупване. 

When spending at the selected retailers, you’ll get instantly receive cashback points onto your Curve Rewards card. Once you've accumulated points, you can use them to make purchases anywhere where you'd normally use your Curve card, with the exception of ATMs

Да не би да имаш бонус точки само от регистрацията си, а да трябва да се натрупа и от кешбек програмата? Имаш ли натрупани от кешбек? 

Връзка към коментар

Аз още не съм ги харчила бонусите. Това от Лидл е натрупване.  

Да не би да имаш бонус точки само от регистрацията си, а да трябва да се натрупа и от кешбек програмата? Имаш ли натрупани от кешбек?  

Да, точно от регистрация. Как и къде се ползва? Правя покупки с картата е нета, но не ги приспада.

Връзка към коментар

Днес ми пристигна картата. Понеже поръчах втора, тъй като първата месец и половина не дойде, сега тази която е тук не знам коя е. На плика няма дати за изпращане и получаване. Опитвам се да я активирам, като въвеждам писледните 4 цифри и не става. Някой да е имал подобен проблем? 

Връзка към коментар
преди 52 минути , Branko каза:

Днес ми пристигна картата. Понеже поръчах втора, тъй като първата месец и половина не дойде, сега тази която е тук не знам коя е. На плика няма дати за изпращане и получаване. Опитвам се да я активирам, като въвеждам писледните 4 цифри и не става. Някой да е имал подобен проблем? 

Аз с transferwise - още си чакам втората...

Мисля, че и @chandni , но не си спомням с тази ли или и тя с някоя друга...

Връзка към коментар
преди 2 часа, Branko каза:

...оказа че трябва на ново да верифицирам,нова карта в акаунта си

Да, всъщност иска добавяне на една карта, издадена в ЕС, и вероятно извън UK. Аз бях добавил предварително Revolut-a и въпреки това ми поиска нова, друга карта. Като я въведох, стана.

Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.