AlexandraKo Публикувано: 27 март, 2015 Сподели Публикувано: 27 март, 2015 Значи...като няма риба( разбирай знаме)..... и рака е риба..а понякога е и омар DSC_0765.JPG DSC_0761.JPG Благодаря ви за подаръка, Приятели!!! Ииии, пък как ти отивааааа ;) 1 Връзка към коментар
Angelika Публикувано: 30 март, 2015 Сподели Публикувано: 30 март, 2015 Чудесени снимки. Дори галерия си имаме специализирана. Не зная дали си поглеждала. Можеш да ги добавиш там http://magelanci.com/gallery/category/52-%D0%BC%D0%B0%D0%B3%D0%B5%D0%BB%D0%B0%D0%BD%D1%86%D0%B8-%D0%BF%D0%BE-%D1%81%D0%B2%D0%B5%D1%82%D0%B0/ Ми то..кой да гледа ?! ... хахах отивам да ги добавя ) Благодаря ти ! Връзка към коментар
Tedy Публикувано: 22 април, 2015 Сподели Публикувано: 22 април, 2015 Последните от йеменската серия със знамето. Истанбул, двореца Долмабахче. Тази снимка я бях обещала на Поли със знаме на главата пред Хабаба. В Хабаба. Сокотра, бутилково дърво. Другите в галерията. 29 Връзка към коментар
Polina Публикувано: 22 април, 2015 Сподели Публикувано: 22 април, 2015 Супер са снимките Теди! Много ми е хубава и обещаната снимка... много! 2 Връзка към коментар
Тони Публикувано: 22 април, 2015 Сподели Публикувано: 22 април, 2015 Браво, Теди! Както винаги- чудесни снимки. 2 Връзка към коментар
Tedy Публикувано: 22 април, 2015 Сподели Публикувано: 22 април, 2015 Супер са снимките Теди! Много ми е хубава и обещаната снимка... много! Нали... насред градското сметище с помиярите, но така е по-колоритно. Обаче надписа съвсем се скрива. 1 Връзка към коментар
Polina Публикувано: 22 април, 2015 Сподели Публикувано: 22 април, 2015 Нали... насред градското сметище с помиярите, но така е по-колоритно. Обаче надписа съвсем се скрива. Кога друг път ще му се случи на знамето да е на сметище и то в Йемен? Малко вероятно! Супер са! 1 Връзка към коментар
cck Публикувано: 22 април, 2015 Сподели Публикувано: 22 април, 2015 Нямаме си в галерията нищичко от Истанбул, може ли и там да я добавиш Последните от йеменската серия със знамето. Истанбул, двореца Долмабахче. Magelanski006a.jpg 1 Връзка към коментар
Георги Публикувано: 22 април, 2015 Автор Сподели Публикувано: 22 април, 2015 Нямаме си в галерията нищичко от Истанбул, може ли и там да я добавиш Добавена е, одобрих ги преди малко 2 Връзка към коментар
ECC Публикувано: 21 май, 2015 Сподели Публикувано: 21 май, 2015 Знамето се прибра успешно от Исландия,че и ние покрай него. Предадено е на кого?Естествено,че на Георги Матеев и утре пътува за Канарските острови,за да се постопли малко,че колкото студ насъбра. Пожелавам на всички да са на мястото на магеланското знаме! Оф топик-Не знам колко градуса беше нощес в Рейкявик,но ни пръскаха самолета против обледяване?!? 5 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 21 май, 2015 Сподели Публикувано: 21 май, 2015 Добре дошли! Много ли беше студено там? Връзка към коментар
Георги Матеев Публикувано: 21 май, 2015 Сподели Публикувано: 21 май, 2015 Знамето се прибра успешно от Исландия,че и ние покрай него. Предадено е на кого?Естествено,че на Георги Матеев и утре пътува за Канарските острови,за да се постопли малко,че колкото студ насъбра. Пожелавам на всички да са на мястото на магеланското знаме! Оф топик-Не знам колко градуса беше нощес в Рейкявик,но ни пръскаха самолета против обледяване?!? Мдаа, Гренландия и Исландия, май множко студ му се насъбра на знамето. Ще го постоплим в следващите 2 седмици 2 Връзка към коментар
krasen_denev Публикувано: 26 май, 2015 Сподели Публикувано: 26 май, 2015 Аз нямам знаме,но си имам магеланска тениска!!! 29 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 27 май, 2015 Сподели Публикувано: 27 май, 2015 Аз нямам знаме,но си имам магеланска тениска!!! DSC_0602.JPG Еееее, завижд, завижда, завииииижд! Ма страхотна снимка, браво! 2 Връзка към коментар
krasen_denev Публикувано: 27 май, 2015 Сподели Публикувано: 27 май, 2015 Не,че не се хваля ама си имам и друга тениска,гордо засияла на "Площада на Героите" в Будапеща!!! 17 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 27 май, 2015 Сподели Публикувано: 27 май, 2015 Не,че не се хваля ама си имам и друга тениска,гордо засияла на "Площада на Героите" в Будапеща!!! DSC_0403.JPG Да бе, да То пък, то това твойто на нищо не прилича Страхотен ориндж, като слънце си им на площада ;) И отде ги вземате тез крушки /тениски/ бе? ;) 2 Връзка към коментар
krasen_denev Публикувано: 27 май, 2015 Сподели Публикувано: 27 май, 2015 Да бе, да То пък, то това твойто на нищо не прилича Страхотен ориндж, като слънце си им на площада ;) И отде ги вземате тез крушки /тениски/ бе? ;) Правя си ги!!! 1 Връзка към коментар
Sun4o Публикувано: 27 май, 2015 Сподели Публикувано: 27 май, 2015 Аз нямам знаме,но си имам магеланска тениска!!! DSC_0602.JPG Това среден пръст ли е или аз така го виждам? Връзка към коментар
krasen_denev Публикувано: 27 май, 2015 Сподели Публикувано: 27 май, 2015 Това среден пръст ли е или аз така го виждам? Определено не е среден пръст,а по скоро дълги показалци! Връзка към коментар
Tedy Публикувано: 27 май, 2015 Сподели Публикувано: 27 май, 2015 Краси, много яка оранжевата. Едва ли някой минал край теб е пропуснал и логото ни. 3 Връзка към коментар
Alexander Публикувано: 27 май, 2015 Сподели Публикувано: 27 май, 2015 (редактирано) Успях да видя знамето и да се запозная с Георги. Намираме се в Tenerife, селцето Icod de los Vinos, зад нас е известното дърво Drago milenario. По последни данни дървото е на около 1000 години, обиколката на дънера е 20 метра. Драгото няма годишни пръстени, както другите дървета. Поздрави на всички Редактирано 27 май, 2015 от Alexander 12 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 28 май, 2015 Сподели Публикувано: 28 май, 2015 IMG_4876.jpg Успях да видя знамето и да се запозная с Георги. Намираме се в Tenerife, селцето Icod de los Vinos, зад нас е известното дърво Drago milenario. По последни данни дървото е на около 1000 години, обиколката на дънера е 20 метра. Драгото няма годишни пръстени, както другите дървета. Поздрави на всички Ех, че хубаво! Мини-магеланска среща нейде посвета, с баш-най-личния магеланец! ;) Връзка към коментар
Георги Матеев Публикувано: 8 юни, 2015 Сподели Публикувано: 8 юни, 2015 Да докладвам - знамето успешно се прибра от Канарските острови и вече е предадено на Лидия за по-нататъшни приключения. Сега обработвам снимките, а междувременно вижте колко е опърничаво знамето във ветровити условия и колко забавни опита отнема докато се получи свестен кадър (Снимките се от северната част на Гран Канария) 3 Връзка към коментар
Alexander Публикувано: 8 юни, 2015 Сподели Публикувано: 8 юни, 2015 Доста е височко там, едни 400м по спомени Връзка към коментар
Tedy Публикувано: 8 юни, 2015 Сподели Публикувано: 8 юни, 2015 При ветровито време и аз го увивам около себе си, то не че има много избор. 2 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега