Mary Публикувано: 7 февруари Публикувано: 7 февруари преди 1 час, Ledda каза: По-скъп ли е багажа, ако се добави след резервацията. Мерси! Кабинен багаж можеш да добавиш само по време на покупката на билети, след това само чекиран багаж. Понеже не съм купувала чекиран, та освен когато е на промоция не му знам цената, сега проверих ако добавя чекиран багаж към налична резервация иска 12 евро за 12кг. и 17 евро за 20кг. 4 1
bobbyfm Публикувано: 8 февруари Публикувано: 8 февруари Не е вярно, можеш да добавиш и кабинен багаж, стига да не е запълнена максималната бройка за полета. Цената е същата, освен ако не е имало някаква промоция при първоначалната покупка. 2
Иван Попов Публикувано: 8 февруари Публикувано: 8 февруари Как стана при мен..... Първоначално закупих само самолетния билет. След това, отделно, добавих ръчен багаж (раница до 8 кг) за кабината. След като направих check-in, се наложи да добавя и чекиран куфар за полета от Истанбул до София, тъй като трябваше да закупя кремове по 250 мл, които не могат да се пренасят в ръчния багаж. Добавянето на чекиран багаж стана без проблем. Тоест, всички допълнителни услуги могат да се добавят и след покупката на билета – поне при мен така се получи. На самото летище стигнахме до gate-а за около 30 минути (нашият беше 205). В зона D оставихме куфара на автоматичните baggage drop терминали, без чакане по гишета. Процедурата беше бърза и организирана. Като цяло, много ми хареса летище Сабиха Гьокчен в Истанбул – добре организирано, ясно обозначено и с бързо обслужване. 5 1
Argentique Публикувано: 19 февруари Публикувано: 19 февруари Пратиха ми хабер, че започват да летят Сабиха-Душанбе, ама засега няма цени още 7 1 2
Hakkâri Spor Публикувано: 19 февруари Публикувано: 19 февруари На банера пише: от 110 евро в посока 7
chandni Публикувано: 5 март Публикувано: 5 март Не намерих с търсачката, някой контактувал ли е с Pegasus на имейл? Ако да - на кой? Предвид ситуацията свързването с агент през чат бота е много зорно.
Яничка Публикувано: 6 март Публикувано: 6 март @chandni, не знам дали ще помогне или вече го знаеш, намерих този: info@flypgs.com 1 1
chandni Публикувано: 6 март Публикувано: 6 март преди 14 минути , Яничка каза: @chandni, не знам дали ще помогне или вече го знаеш, намерих този: info@flypgs.com И аз този намерих и писах. Дано върнат отговор. 🙄 2
Препоръчано мнение funny Публикувано: 6 март Препоръчано мнение Публикувано: 6 март преди 11 часа, chandni каза: Не намерих с търсачката, някой контактувал ли е с Pegasus на имейл? Ако да - на кой? Предвид ситуацията свързването с агент през чат бота е много зорно. guest.relations@flypgs.com customer@flypgs.com Телефон за контакт: +90 850 250 6777 9 1
Hakkâri Spor Публикувано: 6 март Публикувано: 6 март Този коментар с имейла и телефона не е зле да бъде закован горе, да е видим при всяко влизане. Предполагам, че ще послужи на много xора с такъв проблем. 6
chandni Публикувано: 6 март Публикувано: 6 март Искам да похваля съпорта на Pegasus! Изключително адекватно и бързо съдействие в настоящата тежка ситуация. 11
Иван Попов Публикувано: 6 март Публикувано: 6 март Аз също имах проблем с една отсечка и я анулирах. Веднага ми възстановиха парите по сметката, от която беше закупен билетът! Мога много да похваля Pegasus – много са точни! 7 1
Георги Матеев Публикувано: 6 март Публикувано: 6 март Пегасус съпортът винаги е бил бърз и адекватен. Вчера отмених един вече ненужен билет Рияд-Истанбул и днес парите бяха в сметката ми. Давам идея как да се процедира с Пегасус полети, купувани през посредник. Връщането на пари в този случай е доста по-сложно заради посредника, та вместо това билетът може да се трансформира в отворен. Това на практика означава, че имате кредит в системата на Пегасус, който е валиден 12 месеца от трансформацията и може да се ползва за всички маршрути, не само за оригиналния. Единствено не може да се сменя името, т.е. пътникът трябва да сте вие. Така хем се избягва разправията за пари с посредника, хем печелите малко отгоре, тъй като Пегасус вижда пълната сума, а не това което реално сте платили на посредника. 14
travelss Публикувано: 6 март Публикувано: 6 март 7 hours ago, funny said: guest.relations@flypgs.com customer@flypgs.com Телефон за контакт: +90 850 250 6777 Винаги тоя сайт го чета като flypigs.com 🙂 Извратена работа. он/ Какъв билет трябва да е за да се връщат пари? 1 5
777_300ER Публикувано: 11 март Публикувано: 11 март On 2/19/2026 at 4:51 PM, Hakkâri Spor said: На банера пише: от 110 евро в посока Въпросната линия е изчезнала от приложението, а е ъпдейтнато. Не намирам и информация в нета дали са се отказали да изпълняват полетите. Странно.
mamaivy Публикувано: 17 март Публикувано: 17 март Имаме сменени дати на полети и съобщение,че могат да се сменят безплатно или канселират. Някой да е запознат колко напред/ назад има възможност да променим датите?
palioto Публикувано: 1 април Публикувано: 1 април Някой има ли опит с канселиран полет с Пегасус? Става въпрос за обезщетение от 250 евро. Чувал съм, че са шампиони по бавене и размотаване.
Oshko Публикувано: 2 април Публикувано: 2 април На 1.04.2026 г. в 17:15, palioto каза: Някой има ли опит с канселиран полет с Пегасус? Става въпрос за обезщетение от 250 евро. Чувал съм, че са шампиони по бавене и размотаване. Аз ги взех през Аероиск, не съм опитвал сам. 2
Hakkâri Spor Публикувано: 17 април Публикувано: 17 април НОВИ ЛИНИИ Измир - Газиантеп (от 11 май) Истанбул С.Гьокчен - Уралск (от 3 юни) Истанбул С.Гьокчен - Аликанте* (от 23 юни) Анкара - Даламан (от 3 юни) Трабзон - Джеда (от 13 юни) Трабзон - Кувейт (от 8 юни) Трабзон - Медина (от 12 юни) Трабзон - Измит/Коджаели Даламан - Мерсин/Адана: (от 2 юни) *(промо за билети от 23 юни до 27 март 2027) 5
Dora Popova Публикувано: 29 април Публикувано: 29 април Сега установих следният проблем - в билетите за Москва по невнимание съм използвала имената на мъжът ми от българския паспорт , а трябваше да са от руският му/ направо изключих за тази подробност/. Има разлика в изписването на една буква в първото му име , в българския е y , а в руския - i . Ще създаде ли проблем тази разлика?
stanimir Публикувано: 29 април Автор Публикувано: 29 април Много малко вероятно е да направят проблем за една буква , но най-добре се обади до кол-центъра да го коригират още сега. 3 1
venceremos Публикувано: 11 май Публикувано: 11 май Sofia – Bishkek – Sofia >> има и други начални точки 8
Георги Матеев Публикувано: 22 май Публикувано: 22 май Мейл отпреди 5 мин: Dear Guest, Your flight 20/06/2026 PC602 Istanbul Sabiha Gokcen-Doha - DOH has been cancelled Та толкова за възстановените въздушни връзки в Залива, с което само преди седмица Пегасус се хвалеха с голям банер на сайта и апа си. Ситуацията явно остава Х, имайте предвид. Отмяна на полет цял месец по-рано не звучи никак оптимистично. 6 1 3
Препоръчани мнения
Публикувано от funny,
10 реакции
Към мнение
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега