Прескочи до съдържание

Препоръчани мнения

Публикувано:
Преди 1 час, Loverboy каза:

Някой справял ли се с верификацията на билети, купени през посредник? Като добавиш PNR-то казва, че ще изпрати еднократен код на мейла, но мейла е измислен от lastminute и аз нямам достъп до него и следователно не мога да оперирам с резервацията.... 

Може би @Георги Матеев може да знае? 

Ако не се чекирам онлайн, на място има такса, нали, като при Уиз и Раян?

Аз бих се разправяла с посредника. Иначе поне на летище Сабиха има безброй гишета за безплатно чекиране и теглене на багаж на самообслужване. В София не знам дали има Pegasus по тези гишета. Aegean примерно имат.

Публикувано:

То въпросът е дали чарджат, ако се чекираш на летището? Защото в нета пише на едни места, че струва 5 евро, на други, че е безплатно.

Писах на lastminute - първо казаха да изпратя proof of payment, на което им казах, че такова си имат, тъй като съм платил през тях. След това казаха - ако искате да смените мейла - оправяйте се с авиокомпанията…. 

И сега казват “the only option is to check in online or at the airport”. Като ботове са. 

Публикувано:
преди 25 минути , Loverboy каза:

То въпросът е дали чарджат, ако се чекираш на летището? Защото в нета пише на едни места, че струва 5 евро, на други, че е безплатно.

Писах на lastminute - първо казаха да изпратя proof of payment, на което им казах, че такова си имат, тъй като съм платил през тях. След това казаха - ако искате да смените мейла - оправяйте се с авиокомпанията…. 

И сега казват “the only option is to check in online or at the airport”. Като ботове са. 

Какво значи „в нета пише на едни места“? Четете си сайта на Pegasus:
https://www.flypgs.com/en/useful-info/info-about-flights/check-in

Screenshot(1).png.0e1ec35fb8d496da61b3af44e8ea5556.png

Горе на страницата можете да пробвате да се чекирате.

• Харесвам 2
Публикувано:
31 minutes ago, Loverboy said:

Ние летяхме за първи път с Пегасус юли 2024 г., имахме 2 чекирани багажа за 3 пътника. И тримата се чекирахме на гише на летище София за Бишкек през Анталия на отиване. На летище Бишкек също се чекирахме на гише, на Сабиха към София ползвахме машинките. Никъде не сме плащали. 

• Харесвам 1
Публикувано:

@Loverboy Пегасус нямат опция за верификация, а Ластминит никога няма да съдействат защото е в техен интерес те да управляват резервацията и всъщност точно затова дават измислени имейли. Винаги купувам Пегасус полети само от Едриймс, които не променят данните и след това си имам пълен контрол.

Ако притеснението ти е само за чекин, то би трябвало да можеш да го направиш онлайн през апа само с PNR / фамилия (чекина отваря 1 седмица преди полета). Ако това все пак не проработи - летищният чекин при Пегасус е безплатен.

Ако обаче искаш да добавяш услуги ще трябва да звъниш на кол центъра им. Аз винаги ползвам холандския номер. Съпортът е бърз и адекватен.

Screenshot_20250903_140251_Contacts.jpg

• Харесвам 9
Публикувано:
8 minutes ago, Георги Матеев said:

Ако обаче искаш да добавяш услуги ще трябва да звъниш на кол центъра им. Аз винаги ползвам холандския номер, ще го намериш на сайта. Съпортът е бърз и адекватен.

Добро инфо да не се ползва ЛМ много-много. Защото напр чекиран багаж при тях е на двойна (понякога и повече) цена от директно от АК. То и при другите ОТА е така. Ама да не можеш да си ги добавиш сам заради имейл е просто "чудно".

Публикувано:
38 minutes ago, Gisp said:

Добро инфо да не се ползва ЛМ много-много. Защото напр чекиран багаж при тях е на двойна (понякога и повече) цена от директно от АК. То и при другите ОТА е така. Ама да не можеш да си ги добавиш сам заради имейл е просто "чудно".

Как иначе да продават под официалната цена ? Една част от клиентите се възползват от това , но много по-голяма се набутват спрямо ако си купят билета директно от авиокомпанията.Много ,да не кажа повечето хора изобщо не поглеждат в сайта на авиокомпанията.Излиза им най-отгоре eSky , eDreams или Booking и купуват от там.После агенцията им пробутва ненужни застраховки , надценен багаж и всичко с което ще изкара печалба над цената на авиокомпанията.Ако си купиш един гол билет ги набутваш , но те си го избиват от останалите.

• Харесвам 2
Публикувано:
преди 58 минути , Георги Матеев каза:

@Loverboy Пегасус нямат опция за верификация, а Ластминит никога няма да съдействат защото е в техен интерес те да управляват резервацията и всъщност точно затова дават измислени имейли. Винаги купувам Пегасус полети само от Едриймс, които не променят данните и след това си имам пълен контрол.

Ако притеснението ти е само за чекин, то би трябвало да можеш да го направиш онлайн през апа само с PNR / фамилия (чекина отваря 1 седмица преди полета). Ако това все пак не проработи - летищният чекин при Пегасус е безплатен.

Ако обаче искаш да добавяш услуги ще трябва да звъниш на кол центъра им. Аз винаги ползвам холандския номер. Съпортът е бърз и адекватен.

Screenshot_20250903_140251_Contacts.jpg

Ами искат ми верификация на единия билет, че са на две отделни резервации. 

Щом може безплатно на летището, ще го направя там. Мерси!

иначе ползвах Ласт, защото свалиха по 25 евро на билет и нямаше как. 

IMG_4319.jpeg

Публикувано:

Искам само да спомена,че чатът им е много практичен,бързо пренасочва към агент и може да си зададете всички въпроси. Изключително бързо се свързах и получих адекватна помощ. Със сигурност ще отговарят на въпросите Ви. Има опция за чат с агент на няколко езика.  

• Харесвам 1
  • Благодаря 1
  • Браво 1
Публикувано:

Нова линия от европейското летище в Истанбул:

Истанбул - Кьолн/Бон: от 30 октомври

Screenshot 2025-09-07 at 9.25.12.png

За магеланците от Бургаска област може пък и тези полети да са по-удобни от софийските

• Харесвам 6
Публикувано:

И още нови маршрути:

Измир - Цюрих: от 20 септември
Измир - Мадрид: от 22 октомври
Измир - Барселона: от 24 октомври 

https://herdemaviation.com/pegasus-izmirden-ajet-ankaradan-barselona-ve-madride-ucacak/

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1186561693504467&id=100064519431480&set=a.591189739708335

• Харесвам 5
  • 2 седмици по-късно ...
  • 2 седмици по-късно ...
  • 2 седмици по-късно ...
Публикувано:

Pegasus са ме наградили с ваучер за РД.

Мога ли да го използвам няколко пъти, или е еднократен?

Нещо не можах да открия това условие в правилата им.

Публикувано:
преди 2 часа, Dora Popova каза:

Ваучер или код за отстъпка?Ако е ваучер,трябва да е еднократно,а код вероятно може да се ползва многократно!

• Харесвам 2
  • Благодаря 1
Публикувано:
преди 4 часа, Dora Popova каза:

Нито е ваучер, нито е код. Води се специална оферта. При завършване на резервацията избираш от полето прилагане на специална оферта и намалява съответния полет. Аз също получих 20% отстъпка за РД вчера. Офертата е валидна една седмица, може да се ползва само веднъж и отстъпката е само за твоя билет т.е., ако има повече хора в резервацията на тях не се прилага отстъпка.

• Харесвам 5
  • Благодаря 1
Публикувано:
преди 6 часа, Dora Popova каза:

Наскоро получих същата специална оферта за 20% намаление.

Очаквах да е за еднократно ползване, но успешно приложих намалението за 3 билета (3 отделни резервации).

Най-сладкото е, че офертата е валидна и за вече промоционални билети, т.е. става двойна отстъпка.

• Харесвам 10
  • Благодаря 2
Публикувано:

Здравейте, купих двупосочен билет с Pegasus, единият полет е канселиран (отиването).

Мога ли да се откажа и от втория, задържат ми таксите, имат ли право, като е тяхна вината.

Втори път ползвам авиокомпанията, и първия имаше неразбории и притеснения. Ще ми е последен май.

Публикувано:

ако е купен като двупосочен, да, можеш да откажеш целия и връщат всичко. Ако са купени два еднопосочни, вероятно не.

• Харесвам 2
Публикувано:

Търсенето беше за билет отиване и връщане, но явно е купен като два еднопосочни (защото на отиване е пряк, а на връщане - с прекачване и си избирахме от три варианта). За мен е един, но .... нищо, човек се учи докато .... пътува 😁 тази АК я забравям, явно не е "моята", здраве да е!

• Харесвам 1
Публикувано:

Какви такси ? Всъщност откъде точно купихте полетите ? 

А иначе най-просто ,  ако сте направили две отделни плащания  сте купили еднопосочни полети , ако всичко е с едно плащане сте купили двупосочен полет. Само във втория случай имате право на пълно възстановяване.

• Харесвам 3

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.