Пътувко Публикувано: 24 ноември, 2025 Публикувано: 24 ноември, 2025 Очаква ли се някакво намаление покрай Черния петък? Струва ми се че почти нищо не предложиха до този момент. Много са ми неудобни часовете за пътуване с деца, но все пак нещо може да се заформи.
randi Публикувано: 28 ноември, 2025 Публикувано: 28 ноември, 2025 От 19 ти декември в дни 5 и 7 ще се изпълнява втори полет от Истанбул, засега до края на зимното разписание. 17
Hakkâri Spor Публикувано: 2 декември, 2025 Публикувано: 2 декември, 2025 НОВИ ЛИНИИ: Истанбул С.Гьокчен - Любляна, от 26 януари, 2 пъти седмично Измир - Токат, от 29 март, 2 пъти седмично 3
Пътувко Публикувано: 8 декември, 2025 Публикувано: 8 декември, 2025 "Pegasus Airlines has signed an agreement to acquire Smartwings, and its shareholder Czech Airlines, of the Czech Republic - an exciting and momentous step forward in our continued global growth journey. Together, we will offer our guests access to more destinations with affordable fares while delivering a seamless, technology-driven and more personalised travel experience. By joining forces, we will create more choice and open new horizons to the joy of travel." 11 1
Иван Попов Публикувано: 8 декември, 2025 Публикувано: 8 декември, 2025 преди 12 часа, Пътувко каза: "Pegasus Airlines has signed an agreement to acquire Smartwings, and its shareholder Czech Airlines, of the Czech Republic - an exciting and momentous step forward in our continued global growth journey. Together, we will offer our guests access to more destinations with affordable fares while delivering a seamless, technology-driven and more personalised travel experience. By joining forces, we will create more choice and open new horizons to the joy of travel." Ето инфо и от български сайт. 4 1
stanimir Публикувано: 8 декември, 2025 Автор Публикувано: 8 декември, 2025 Чудесна новина , европейците много имат да учат от турците как се прави бизнес! 5
Георги Матеев Публикувано: 8 декември, 2025 Публикувано: 8 декември, 2025 Мега новина - за нас това е чудесно развитие - и много се радвам, че не ЛОТ купиха Смартуингс, както се очакваше до последно. Като чета фейсбук коментарите чехите никак не са щастливи от развитието и яко хейтят Пегасус, но явно не осъзнават, че Смартуингс е (беше) поне 2 пъти по-зле. Пегасус със сигурност ще направят значителни подобрения и промени и чакам с нетърпение интеграцията в мрежата им и новите връзки, които ще се появят. 17
Worldismine Публикувано: 9 декември, 2025 Публикувано: 9 декември, 2025 Пегасус са страхотни, канселираш, променяш с 2 клика, супер лесно приложение. А летят и до супер дестинации. 5
bobbyfm Публикувано: 9 декември, 2025 Публикувано: 9 декември, 2025 За пръв път ще летя с тази компания. Моля летящите често да споделят стриктно ли се следи за теглото на ръчния багаж? Досега не бях виждал толкова нисък лимит - 3 кг.
Oshko Публикувано: 9 декември, 2025 Публикувано: 9 декември, 2025 преди 27 минути , bobbyfm каза: За пръв път ще летя с тази компания. Моля летящите често да споделят стриктно ли се следи за теглото на ръчния багаж? Досега не бях виждал толкова нисък лимит - 3 кг. Не, за щастие. Но никога няма гаранция, трябва да си имате план Б- меки раници, нещо за обличане, нещо ако трябва да се изхвърли ако се наложи или да се плати. 2
ivan69 Публикувано: 9 декември, 2025 Публикувано: 9 декември, 2025 преди 30 минути , bobbyfm каза: За пръв път ще летя с тази компания. Моля летящите често да споделят стриктно ли се следи за теглото на ръчния багаж? Досега не бях виждал толкова нисък лимит - 3 кг. 1 път са ме мерили , раниците бяха доста издути, но на кантарчето(ръчно държеше го служителка) показа малко на 3кг и ни пуснаха без проблем, не бих се притеснявал за това... 1
stanimir Публикувано: 9 декември, 2025 Автор Публикувано: 9 декември, 2025 10 minutes ago, ivan69 said: 1 път са ме мерили , раниците бяха доста издути, но на кантарчето(ръчно държеше го служителка) показа малко на 3кг и ни пуснаха без проблем, не бих се притеснявал за това... Е , ти си бил изряден.Ако покажеше 6 кг ? Много малко хора извън този форум се вместват в 3 кг. ръчен багаж 1
ivan69 Публикувано: 9 декември, 2025 Публикувано: 9 декември, 2025 преди 6 минути , stanimir каза: Е , ти си бил изряден.Ако покажеше 6 кг ? Много малко хора извън този форум се вместват в 3 кг. ръчен багаж Според мен беше развалено кантарчето, няма как издута раница да е под 5-6 кг. 3
Argentique Публикувано: 9 декември, 2025 Публикувано: 9 декември, 2025 преди 7 часа, bobbyfm каза: стриктно ли се следи за теглото на ръчния багаж? Някъде стриктно, някъде - не. Вече съм писала няколко пъти, че при мен в Батуми и Шимкент бяха стриктни. Даже на едното място глоба платих за 6 кг раница. Най-малък шанс за следене на теглото може би е в Истанбул - там е такава лудница обикновено, че не им е до теглене. Но пък винаги могат да започнат. Затова за по-сериозни нарушения правилно са ви посъветвали за план Б.
neuromancer Публикувано: 9 декември, 2025 Публикувано: 9 декември, 2025 Истанбул ок, ама обикновено полетите са двупосочни 🙂 2
Argentique Публикувано: 9 декември, 2025 Публикувано: 9 декември, 2025 преди 11 минути , neuromancer каза: Истанбул ок, ама обикновено полетите са двупосочни 🙂 От Истанбул се носят най-много покупки. 😄 Ами то не е зададен въпрос за конкретно летище. При наличие на ясни правила винаги могат да проверят за спазването им. После няма да е голяма утеха, ако си чел, че се минава метър, пък ти не си минал. Така че носете якета и панталони с големи джобове и други подобни приспособления. Аз заради топлото време нямах никакво яке в края на май в Шимкент, джобовете са ми плитки, 50€ ми се досвидяха за глоба, затова се лиших от части от багажа. Специално там преди секюрити имаше чичо с кантар и не допускаше никой до скенерите, ако багажът не му е 3+8 кг, не можеше 4+7... Или с бележка за платена глоба. Ако ти се лети, правиш гимнастики. 11
epetkov Публикувано: 10 декември, 2025 Публикувано: 10 декември, 2025 преди 23 часа, Worldismine каза: Пегасус са страхотни, канселираш, променяш с 2 клика, супер лесно приложение Нещо повече. На @dimitrov6му бяха върнали парите за полет, на който не се беше явил изобщо. Той беше направил искане за възстановяване и очакваше евентуално само някакви летищни такси, но му възстановиха всичко. Беше писал преди време за тази интересна история и не беше на 1ви април. 5
Hakkâri Spor Публикувано: 15 януари Публикувано: 15 януари НОВИ ЛИНИИ Анталия - Абу Даби: от 19 януари (с опция за прекачване от София) Адана/Мерсин - Ербил: от 11 март Адана/Мерсин - Лондон Станстед: от 2 април Истанбул С. Гьокчен - Любляна: от 26 януари (с опция за прекачване от София) 5
stebal Публикувано: 23 януари Публикувано: 23 януари Аз не знам какво да правя. Имаме билети за Техеран 11.02- 25.02. При създалата се ситуация в Иран вече не съм сигурна, че искам да пътувам, Подготвила съм едно писъмце до Пегасус за връщане на пари или кредит , но никога не съм имала вземане -даване с тях. Някой с опит в такава ситуация? Всякакви съвети ще са добре дошли. Не ми се иска билетите да изгорят, но сякаш натам вървят нещата.
saved_ Публикувано: 23 януари Публикувано: 23 януари преди 21 минути , stebal каза: Аз не знам какво да правя. Имаме билети за Техеран 11.02- 25.02. При създалата се ситуация в Иран вече не съм сигурна, че искам да пътувам, Подготвила съм едно писъмце до Пегасус за връщане на пари или кредит , но никога не съм имала вземане -даване с тях. Някой с опит в такава ситуация? Всякакви съвети ще са добре дошли. Не ми се иска билетите да изгорят, но сякаш натам вървят нещата. Не е ли добре да изчакаш, защото ако има ескалация, то предполагам, че Пегасус сами ще започнат да отменят полети и ще ти върнат сумата. 4
Argentique Публикувано: 23 януари Публикувано: 23 януари преди 1 час, stebal каза: Аз не знам какво да правя. Имаме билети за Техеран 11.02- 25.02. При създалата се ситуация в Иран вече не съм сигурна, че искам да пътувам, Подготвила съм едно писъмце до Пегасус за връщане на пари или кредит , но никога не съм имала вземане -даване с тях. Някой с опит в такава ситуация? Всякакви съвети ще са добре дошли. Не ми се иска билетите да изгорят, но сякаш натам вървят нещата. Пегасус при отмяна по желание на пътуващия (без посочване на причина) връщат част от сумата за билетите. Летищни такси, платен багаж и вземат някаква такса наказателна. Около 50-60%. Можете да проиграете това до предпоследна стъпка. Кредити не съм чула да имат. Примерно, при мен за 84€ за билети, които няма да летя, ще ми върнат 44€. Все е нещо. Аз съм за лятото за друга дестинация и ще почакам още някой месец, да видя дали те ще сменят нещо. Засега само 15 минути и нямам опция за 100% refund. Сега, не знам дали ще се навият на цялата сума, ако не са отменили те полетите. А те летят до последно... Но може да се пробва. 3
Otnesen Публикувано: 4 февруари Публикувано: 4 февруари Не знам дали е писано по горе...Пегасус имат игра, в която може да спечелиш точки. През 4 дни и 12 часа може пак да играеш. Вариант е да се допълнят точки към наличните. 3
bobbyfm Публикувано: 4 февруари Публикувано: 4 февруари Много малки картинките, уж имам добро зрение, пък така се изкьоравих с тая игра 😄 3
stebal Публикувано: 6 февруари Публикувано: 6 февруари На 23.01.2026 г. в 8:35, stebal каза: Аз не знам какво да правя. Имаме билети за Техеран 11.02- 25.02. При създалата се ситуация в Иран вече не съм сигурна, че искам да пътувам, Подготвила съм едно писъмце до Пегасус за връщане на пари или кредит , но никога не съм имала вземане -даване с тях. Някой с опит в такава ситуация? Всякакви съвети ще са добре дошли. Не ми се иска билетите да изгорят, но сякаш натам вървят нещата. Искам да похваля Пегасус, имам 100 процента рефънд . Промениха един от полетите до Техеран с повече от 7 часа, в четвъртък ми изпратиха имейл и днес парите вече са в сметката ми. 7 3
Ledda Публикувано: 7 февруари Публикувано: 7 февруари По-скъп ли е багажа, ако се добави след резервацията. Мерси!
Препоръчани мнения
Публикувано от funny,
10 реакции
Към мнение
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега