Прескочи до съдържание

Препоръчани мнения

Публикувано:

Несигурно е .Ти най-добре знаеш , че и да отидеш, няма гаранция , че ще може да се върнеш по-лесния път.Докато не подпишат нещо черно на бяло ще е все така.Ако за теб е сравнително лесно , не бих съветвал никой да поведе жена и деца през Залива в близките месеци.

• Харесвам 4
Публикувано:

Обаче за срамотиите им същият полет, пък и други с доста по-ранни дати, са в продажба:

image.png.c3eb2120e6bd8356e51c831c40bada97.png

На мен пък Катар онзи ден ми пратиха мейл да не се безпокоя и полетите ми били без промяна и щяло да ги има.
Обаче точно такъв мейл ми е обезпокоителен. :rolleyes:

• Харесвам 2
  • Смея се 1
  • Замислям се 3
Георги Матеев
Публикувано:
преди 1 час, Argentique каза:

Обаче за срамотиите им същият полет, пък и други с доста по-ранни дати, са в продажба:

image.png.c3eb2120e6bd8356e51c831c40bada97.png

На мен пък Катар онзи ден ми пратиха мейл да не се безпокоя и полетите ми били без промяна и щяло да ги има.
Обаче точно такъв мейл ми е обезпокоителен. :rolleyes:

Мда вярно, че все още продават същия полет. А в профила ми седи много, ама много отменен 🙂

Да не са почнали да събират кеш като Уиз? Или системата им просто не смогва да махне всички полети толкова бързо? Малко е странно.

• Харесвам 2
Публикувано:
19 minutes ago, Георги Матеев said:

Мда вярно, че все още продават същия полет. А в профила ми седи много, ама много отменен 🙂

Да не са почнали да събират кеш като Уиз? Или системата им просто не смогва да махне всички полети толкова бързо? Малко е странно.

Някой ти е погледнал flights профила и им е казал: 

- Не , с тоя не се закачайте.

• Харесвам 1
  • Смея се 4
  • 2 седмици по-късно ...
Публикувано:

Пътниците на борда на самолет на турската частна авиокомпания "Пегасус" (Pegasus Airlines) са били евакуирани на летището в Анкара заради инцидент с преносима външна батерия (powerbank), докато самолетът се е насочвал към пистата за излитане, предаде турската частна телевизия НТВ.

След приключване на качването на пътниците на борда на самолета, изпълняващ вътрешен полет Анкара-Измир, външна батерия, собственост на един от пътниците, е започнала да дими.

Пилотът е уведомил контролната кула за възможен риск от пожар на борда, задействал е аварийните евакуационни пързалки и е поискал пълно съдействие от аварийните служби.

Кабинният екипаж е реагирал незабавно, като е потушил възникналото запалване и е овладял ситуацията. Пожарът е бил в ограничен мащаб и е потушен без необходимост от външна намеса.

Пътниците са били евакуирани чрез аварийните пързалки. При инцидента няма пострадали.

Главна дирекция за гражданска авиация на Турция съобщи по-рано, че зареждането на преносими външни батерии на борда на самолети е забранено поради рискове за безопасността на полетите.

• Харесвам 1
Публикувано:

НОВИ ЛИНИИ:

Истанбул С. Гьокчен - Аликанте: от 23 юни
Истанбул С. Гьокчен - Лондон Гетуик: от 15 юни
Трабзон - Джеда: от 13 юни
Трабзон - Кувейт Сити: от 8 юни
Трабзон - Медина: от 12 юни

• Харесвам 7
Публикувано:
Преди 1 час, Ivan Todorov каза:

Дали ще изкочи някоя промоция София-Александрия до средата на юли? Имало ли е такъв случай?

Откакто се случи кризата с горивата в началото на март, не са пуснали нито една реална промоция.

На постоянно пусканите -40% без такси не обръщам внимание, защото реалната отстъпка е много малка.

Няма читави промоции и от Истанбул, от София да не говорим. 

А ако ви интересува полет в пика на сезона на отпуските - юли - такива и преди е нямало.

Аз не бих се надявала.

Публикувано:
преди 1 час, Ivan Todorov каза:

Дали ще изкочи някоя промоция София-Александрия до средата на юли? Имало ли е такъв случай?

В темата на AJET пуснаx инфо онзи ден, но не знам доколко е "промоционално", 79 долара на посока от Истанбул

https://ajet.com/en/media/press-and-announcements/announcements/istanbul-alexandria-flights-on-sale-starting

• 2 седмици по-късно ...
Публикувано:

Купувам билет за следващия петък, като в booking.com без багаж по най ниска тарифа е 51 евро, а в сайта на Пегасус е 62. Ако добавя багажа през букинг става доста скъп билета 92€, а с добавянето на багаж през сайта е по евтино, като крайна цена е 76€
Чудя се дали да кубя билет на основна тарифа през booking.com и после  да добавя през сайта на Пегасус? Дали си струва и изобщо дали е възможно? 

Публикувано:
32 minutes ago, Shlosera said:

Купувам билет за следващия петък, като в booking.com без багаж по най ниска тарифа е 51 евро, а в сайта на Пегасус е 62. Ако добавя багажа през букинг става доста скъп билета 92€, а с добавянето на багаж през сайта е по евтино, като крайна цена е 76€
Чудя се дали да кубя билет на основна тарифа през booking.com и после  да добавя през сайта на Пегасус? Дали си струва и изобщо дали е възможно? 

• Благодаря 1
  • 1 месец по-късно ...
Публикувано:

Pegasus добавят ново ниво в болбол програмата - Extra:

bExtra.PNG.efec0aff420bf203c5fcdcc9a602603b.PNG

bPins.PNG.497d1b3f9dd1c8fb7617b95f8afac3a7.PNG

Екстрите:

bBenefits.PNG.6c4d93e88cd226955c05290bcfd8617b.PNG

Два двупосочни международни полета с връзка в Истанбул дават 16 пина.

Отстъпката за багажа важи само за Extra члена

Безплатната анулация/промяна важи за до още до 4 човека в същата резервацията

• Харесвам 6
Публикувано:

Оказа се, че съм изпълнил изискванията за Pegasus BolBol Extra членствo. Не знаех, че се въвежда  нова по-висока категория при членството, а именно Pegasus BolBol Extra. Това по-високо членство както вече е отбелязал  @adreno ти дава доста преимущества.
Първо получаваш безплатна отмяна на всички закупени полети до 12 часа преди полет- важи до максимум 5 човека на резервация. Второ получаваш 50% отстъпка за закупен багаж извън тарифния план, който си избрал при закуване на самолетен билет.
Трето- всички бол бол точки, които получаваш при полетите си ти се начисляват в двоен размер.
За да получиш членство Pegasus BolBol Extra, което е валидно до края на следващата година е необходимо да имаш 15 пина. 1 пин се дава за вътрешен полет, а 2 за международен. Оказа се, че с последния си полет миналия месец съм изпълнил изискването за 15 пина. До края на годината имам още 8 полета с Пегасус така че ще видя какво се случва със следващите ми 16 пина / и 8те са международни/. Ще е хубаво ако могат да се прехвърлят за следващата година. 

• Харесвам 16
  • Благодаря 1
  • 3 седмици по-късно ...
Публикувано:
ea02d3d0-f7d7-4bb7-9280-cd356739bcba.gif
26ce1879-140f-41da-bc34-976c25dc38a7.jpg
Our new flights from Istanbul to Tripoli, the capital of Libya, launch on October 5.

Book your ticket now on flypgs.com or the Pegasus mobile app with prices from €129.99 and fly beyond the ordinary!
7705b133-dfc5-44d3-8f21-24c70e2f748c.png
91c8f7e4-8520-46a9-b1a3-ecca8c691951.png
Facebook Twitter Instagram TikTok YouTube LinkedIn
  • Харесвам 7
  • Браво 3

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.