Duke Публикувано: 4 декември, 2015 Сподели Публикувано: 4 декември, 2015 Това за салоните е важно, не го знаех! Връзка към коментар
Nicro Публикувано: 4 декември, 2015 Сподели Публикувано: 4 декември, 2015 и аз имам динерс карта, ползвал съм я 3-4 пъти да пазарувам и всеки път въвеждам пин (картата е с чип и я пъхат в пос терминала). 1 Връзка към коментар
macf1an Публикувано: 4 декември, 2015 Сподели Публикувано: 4 декември, 2015 Аз пинът не съм го ползвал никога. В салоните само се разписвам на сензора. 2 Връзка към коментар
Dian Публикувано: 4 декември, 2015 Сподели Публикувано: 4 декември, 2015 Два пъти са ми искали да се оторизирам с пин код при посещение на салоните в Манила и DWC. Връзка към коментар
Duke Публикувано: 4 декември, 2015 Сподели Публикувано: 4 декември, 2015 Аз пинът не съм го ползвал никога. В салоните само се разписвам на сензора. Последно? Аз нали затова цяла тема реших да открия във връзка с посещения в салоните, но гледам никой не ще да пише в нея... 1 Връзка към коментар
mililia Публикувано: 4 декември, 2015 Сподели Публикувано: 4 декември, 2015 На мен в Лима нито са ми искали ПИН кода, нито са ме карали да се разписвам някъде. Прекараха картата през четец, дадоха ми кода за интернета и толкова. Връзка към коментар
tougherty Публикувано: 4 декември, 2015 Сподели Публикувано: 4 декември, 2015 На нас ни искаха ПИН кодове и на летище Чанги в Сингапур, и на Суварнабуми в Банкок. За салон Преслав не си спомням честно казано. Връзка към коментар
neuromancer Публикувано: 4 декември, 2015 Сподели Публикувано: 4 декември, 2015 Ами зависи дали картата е с чип. Моята беше без и не съм въвеждал ПИН абсолютно никъде. Ако е с чип трябва да се въвежда при покупка и вероятно в салоните, дали вече ги правят с чип? 1 Връзка към коментар
Nicro Публикувано: 4 декември, 2015 Сподели Публикувано: 4 декември, 2015 Ами зависи дали картата е с чип. Моята беше без и не съм въвеждал ПИН абсолютно никъде. Ако е с чип трябва да се въвежда при покупка и вероятно в салоните, дали вече ги правят с чип? моята е от миналият месец и е с чип Връзка към коментар
macf1an Публикувано: 4 декември, 2015 Сподели Публикувано: 4 декември, 2015 Явно зависи от салона. Връзка към коментар
Фил Публикувано: 4 декември, 2015 Сподели Публикувано: 4 декември, 2015 Два пъти са ми искали да се оторизирам с пин код при посещение на салоните в Манила и DWC. Хмм, странно - в същите салони на мен не ми искаха ПИН Връзка към коментар
eloena Публикувано: 4 декември, 2015 Сподели Публикувано: 4 декември, 2015 Ползват се и при плащане при някои търговци, а също и при влизане в салоните на Diners по летищата. За салоните - не винаги. От три салона, в един са ми поискали пин код, в този на Dubai World Central. Връзка към коментар
adreno Публикувано: 4 декември, 2015 Сподели Публикувано: 4 декември, 2015 Дали да иска ПИН го пише в чипа. Сега погледнах моя Дайнърс - поддържа следното - пин проверка през чипа, пин проверка онлайн, подпис, без нищо. Зависи и според настройките на терминала - повечето пос устройства по магазините в България не поддържат последните два варианта (или ги поддържат при определени условия). Иначе в БГ досега съм виждал да не искат пин на DC. 2 Връзка към коментар
Dian Публикувано: 4 декември, 2015 Сподели Публикувано: 4 декември, 2015 Хмм, странно - в същите салони на мен не ми искаха ПИН Да,странно е. В Манила за едното посещение искаха пин,а за другото-не. 1 Връзка към коментар
Mitko Публикувано: 4 декември, 2015 Сподели Публикувано: 4 декември, 2015 Diners Може да се регистрира и в PayPal . Но не става за добавяне на метод за плащане в Гугъл въпреки логото на Discover 1 Връзка към коментар
Desi75 Публикувано: 5 декември, 2015 Сподели Публикувано: 5 декември, 2015 Да,странно е. В Манила за едното посещение искаха пин,а за другото-не. И при мен така се получи, че ползвах салона 2 пъти, но пък на другите места само се подписвах - в Куала Лумпур, Сингапур и в Дубай на DWC. Връзка към коментар
ECC Публикувано: 5 декември, 2015 Сподели Публикувано: 5 декември, 2015 :дь И при мен така се получи, че ползвах салона 2 пъти, но пък на другите места само се подписвах - в Куала Лумпур, Сингапур и в Дубай на DWC. Май много обикаляш.Това като че ли ти се е отразизило на целостта на дънките в колянната област 1 Връзка към коментар
Гост Публикувано: 5 декември, 2015 Сподели Публикувано: 5 декември, 2015 (редактирано) Да попитам собствениците на Дайнърс Колко ви струва посещението в различните салони (lounges) и зависи ли това от оборота, който сте направили по картата? благодаря Редактирано 5 декември, 2015 от Гост Връзка към коментар
Радослав Публикувано: 5 декември, 2015 Сподели Публикувано: 5 декември, 2015 Ако имаш за 3 месеца назад поне 500лв оборот, посещенията на салоните са безплатни. При условие, че няма натрупан оборот, удоволствието струва 30лв. Връзка към коментар
Гост Публикувано: 5 декември, 2015 Сподели Публикувано: 5 декември, 2015 (редактирано) Ако имаш за 3 месеца назад поне 500лв оборот, посещенията на салоните са безплатни. При условие, че няма натрупан оборот, удоволствието струва 30лв. Благодаря ти! Това, което чета в сайта на Diners тук е: As a Diners Club cardholder you can be sure of access to over 450 airport lounges for a special rate of just £15 per visit. и затова попитах..: Редактирано 5 декември, 2015 от Гост Връзка към коментар
Desi75 Публикувано: 5 декември, 2015 Сподели Публикувано: 5 декември, 2015 (редактирано) Благодаря ти! Това, което чета в сайта на Diners тук е: As a Diners Club cardholder you can be sure of access to over 450 airport lounges for a special rate of just £15 per visit. и затова попитах..: Ако имаш за 3 месеца назад поне 500лв оборот, посещенията на салоните са безплатни. При условие, че няма натрупан оборот, удоволствието струва 30лв. Не знам обаче дали има значение от къде е издадена картата и дали условията не са различни за различните държави........, Rainy, хубаво е да си провериш предварително. Редактирано 5 декември, 2015 от Desi75 1 Връзка към коментар
neuromancer Публикувано: 5 декември, 2015 Сподели Публикувано: 5 декември, 2015 Благодаря ти! Това, което чета в сайта на Diners тук е: As a Diners Club cardholder you can be sure of access to over 450 airport lounges for a special rate of just £15 per visit. и затова попитах..: За всяка държава е различно (зависи къде ти е издадена картата). Връзка към коментар
Гост Публикувано: 5 декември, 2015 Сподели Публикувано: 5 декември, 2015 За всяка държава е различно (зависи къде ти е издадена картата). Затова и попитах. Рових, рових, не видях тук такава привилегия... Връзка към коментар
stanimir Публикувано: 6 декември, 2015 Сподели Публикувано: 6 декември, 2015 Българската Diners предлага безпрецедентно добри условия относно бизнес салоните и е коментирано назад. Дано не врътнат кранчето в един момент 3 Връзка към коментар
stanimir Публикувано: 7 декември, 2015 Сподели Публикувано: 7 декември, 2015 (редактирано) Diners Може да се регистрира и в PayPal . Но не става за добавяне на метод за плащане в Гугъл въпреки логото на Discover А в PayPal може ли да се добавя втора карта към същия акаунт и как точно се процедира при добавяне на Diners ? При другите карти получавам известие и с кода на транзакцията регистрирам картата в PayPal . Редактирано 7 декември, 2015 от stanimir Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега