Tesh Публикувано: 12 февруари, 2024 Публикувано: 12 февруари, 2024 Преди 1 час, Дани Магелани каза: И моето предизвестие е до 9 април. Имейлът пристигна днес. Чудя се дали да сменям картата в резервации на Букинг, които са с плащания на място в хотела? Не би трябвало да е нужно, дори все пак да решат да проверят картата (което правят не рядко), ще ти пишат да смениш картата. 1
PolinaS Публикувано: 12 февруари, 2024 Публикувано: 12 февруари, 2024 И мен днес ме "ощастливиха" с имейл... Добре, ами ако купя в оставащото време самолетен билет с картата и да кажем отменят полета или има някакъв друг рифънд, как ще ми върнат парите ако картата вече е закрита?
Tesh Публикувано: 12 февруари, 2024 Публикувано: 12 февруари, 2024 преди 1 минута , PolinaS каза: И мен днес ме "ощастливиха" с имейл... Добре, ами ако купя в оставащото време самолетен билет с картата и да кажем отменят полета или има някакъв друг рифънд, как ще ми върнат парите ако картата вече е закрита? Принципно търговеца може да върне сумата и с банков превод. Случвало ми се е да трябва да получа рефънт по Закрита карта. Малко е разправия, но те трябва да могат да върнат парите и с друг платежен метод или просто по друга карта. 1
timobg Публикувано: 12 февруари, 2024 Публикувано: 12 февруари, 2024 Аз съм получавал рефънд по закрита кредитна карта в ПИБ - картата беше пусната за закриване, 4-5 дни преди да изтече 30-дневния период ми пращат рефънд. Приложението на ПИБ даде нотификация за отказана транзакция за рефънд поради блокирана карта и сумата не постъпи по сметката. Писах им съобщение и ми поискаха банкова сметка, по която да ми преведат сумата на рефънда. 1
Яничка Публикувано: 12 февруари, 2024 Публикувано: 12 февруари, 2024 преди 7 часа, Дани Магелани каза: Чудя се дали да сменям картата в резервации на Букинг, които са с плащания на място в хотела? Зависи кога са ти резервациите. Ако са за април, аз не бих си рискувала резервацията и бих сменила картата. И без това нищо не губиш, а печелиш спокойствие. 1
Stryper Публикувано: 12 февруари, 2024 Публикувано: 12 февруари, 2024 И аз имам имейл-предизвестие. Не го четох подробно, но си мисля, че 2 месеца от днес са до 11 април, вместо 9-ти. Мисля да я задържа до края на март заради застраховката и през април да я закрия.
Sun4o Публикувано: 13 февруари, 2024 Публикувано: 13 февруари, 2024 Гледам, че нямам никакви постъпления от кешбек-а им, поне докато работеше. Мислех, че накрая на годината ще го получа наведнъж. Нищо обаче. Някакъв съвет къде точно да се обърна?
stanimir Публикувано: 13 февруари, 2024 Публикувано: 13 февруари, 2024 5 hours ago, Sun4o said: Гледам, че нямам никакви постъпления от кешбек-а им, поне докато работеше. Мислех, че накрая на годината ще го получа наведнъж. Нищо обаче. Някакъв съвет къде точно да се обърна? https://magelanci.com/forums/topic/15270-карти-diners-club/page/242/#comment-603773
Lindt Публикувано: 13 февруари, 2024 Публикувано: 13 февруари, 2024 преди 5 часа, Sun4o каза: Гледам, че нямам никакви постъпления от кешбек-а им, поне докато работеше. Мислех, че накрая на годината ще го получа наведнъж. Нищо обаче. Някакъв съвет къде точно да се обърна? Няма кешбек от лятото, Сънчо, това беше първото перце, което отрязаха от крилете ни 😄
Георги Публикувано: 13 февруари, 2024 Публикувано: 13 февруари, 2024 преди 10 часа, Sun4o каза: Някакъв съвет къде точно да се обърна? С оглед на отговорите по-горе, има ли смисъл да ти пиша към кой да се обърнеш? 🙂 1
Sun4o Публикувано: 14 февруари, 2024 Публикувано: 14 февруари, 2024 преди 18 часа, Lindt каза: Няма кешбек от лятото, Сънчо, това беше първото перце, което отрязаха от крилете ни 😄 Ама аз не съм получавал нито една стотинка кешбек, иначе знам, че лятото ги спряха. Нали това съм писал - “докато работеше”. И не ми е юли месец шести отчетен период. Не ми е толкова за смешните пари, които съм пропуснал. Яд ме е, че всички в тази държава искат да минават тънко и ако можем да качим пациента на количката, що ли да не го направим. При някое ходене в ПИБ ще се звъни на Дайнерс явно.
stanimir Публикувано: 14 февруари, 2024 Публикувано: 14 февруари, 2024 4 hours ago, Sun4o said: Ама аз не съм получавал нито една стотинка кешбек, иначе знам, че лятото ги спряха. Нали това съм писал - “докато работеше”. И не ми е юли месец шести отчетен период. Не ми е толкова за смешните пари, които съм пропуснал. Яд ме е, че всички в тази държава искат да минават тънко и ако можем да качим пациента на количката, що ли да не го направим. При някое ходене в ПИБ ще се звъни на Дайнерс явно. Ларж го раздаваш, сума и народ сън нямаше да ги лови. 1 2
jorocontrola Публикувано: 14 февруари, 2024 Публикувано: 14 февруари, 2024 Някой да е погасявал скоро през сайта им? Все това ми излиза. Пробвах с 2 карти от 2 банки ...
Jorro Публикувано: 14 февруари, 2024 Публикувано: 14 февруари, 2024 преди 36 минути , jorocontrola каза: Някой да е погасявал скоро през сайта им? Все това ми излиза. Пробвах с 2 карти от 2 банки ... преди 2 дни без проблем. 1
chandni Публикувано: 14 февруари, 2024 Публикувано: 14 февруари, 2024 преди 50 минути , jorocontrola каза: Някой да е погасявал скоро през сайта им? Все това ми излиза. Пробвах с 2 карти от 2 банки ... Миналата седмица без проблем. 1
семейство пътешественици Публикувано: 14 февруари, 2024 Публикувано: 14 февруари, 2024 преди 1 час, jorocontrola каза: Някой да е погасявал скоро през сайта им? Все това ми излиза. Пробвах с 2 карти от 2 банки ... На 9.02 погасих он лайн 1
funny Публикувано: 14 февруари, 2024 Публикувано: 14 февруари, 2024 преди 1 час, jorocontrola каза: Някой да е погасявал скоро през сайта им? Все това ми излиза. Пробвах с 2 карти от 2 банки ... Периодично ми се показва това съобщение в опит да погасявам ( още преди да кажат че хлопват кепенците). Пробвай след 1-2 часа и ще стане 1
Magelanko Публикувано: 14 февруари, 2024 Публикувано: 14 февруари, 2024 преди 15 минути , funny каза: Периодично ми се показва това съобщение в опит да погасявам ( още преди да кажат че хлопват кепенците). Пробвай след 1-2 часа и ще стане Същото беше и при мен, намалих сумата наполовина и транзакцията мина. 1
fox Публикувано: 14 февруари, 2024 Публикувано: 14 февруари, 2024 преди 3 часа, Magelanko каза: Същото беше и при мен, намалих сумата наполовина и транзакцията мина. Някои банки броят плащанията към дайнърс към лимита за теглене на пари в брой, които обикновено е нисък.
timobg Публикувано: 16 февруари, 2024 Публикувано: 16 февруари, 2024 Новина от сайта на ПИБ - https://www.fibank.bg/bg/za-nas/novini/novini/fibank-preustanovjava-izdavaneto-na-karti-dajnyrs-klub 1
Captain45 Публикувано: 17 февруари, 2024 Публикувано: 17 февруари, 2024 Управителният съвет на Българска народна банка (БНБ) реши на свое заседание днес “Дайнърс клуб България“ да прекрати своята дейност като платежна институция, считано от 15 април 2024 г. Прочетете целия материал на следния линк: https://www.actualno.com/finance/bnb-prekrati-licenza-na-dostavchik-na-platejni-uslugi-news_2159993.html © Actualno.com 2 1
stanislavpp Публикувано: 20 февруари, 2024 Публикувано: 20 февруари, 2024 Кепитал Уан (САЩ) купува Дискавър ( собственик на Дайнърс Интернейшънъл) за 28 милиарда $. 12
Ilian359 Публикувано: 21 февруари, 2024 Публикувано: 21 февруари, 2024 Точно тази новина забелязах и реших да я цитирам тук: https://money.bg/deals/podkrepena-ot-uoran-bafet-banka-kupuva-konkurent-na-visa-i-mastercard-za-usd35-3-miliarda.html Надявам се, че след няколко години ще се появи интересен играч и извън Щатите. Защото в момента конкуренция между двата големи бранда на практика няма.
Dora Popova Публикувано: 22 февруари, 2024 Публикувано: 22 февруари, 2024 От вчера Дайнърса ми лази по нервите. Не мога да си купя билетите от lastminute.de. Звънях за да питам дали нещо в картата не е вред. Не било проблема в картата. Сега ми иска двуфакторна активация , пише следвайте стъпките , а такива няма. Не знам вече колко пъти пробвах , и все още не знам защо не мога да платя. Дали не е от сайта?
Lindt Публикувано: 22 февруари, 2024 Публикувано: 22 февруари, 2024 преди 36 минути , Dora Popova каза: От вчера Дайнърса ми лази по нервите. Не мога да си купя билетите от lastminute.de. Звънях за да питам дали нещо в картата не е вред. Не било проблема в картата. Сега ми иска двуфакторна активация , пише следвайте стъпките , а такива няма. Не знам вече колко пъти пробвах , и все още не знам защо не мога да платя. Дали не е от сайта? От сайта е. 1
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега