Прескочи до съдържание

Карти Diners Club

Препоръчани мнения

Преди 1 час, Дани Магелани каза:

И моето предизвестие е до 9 април. Имейлът пристигна днес. Чудя се дали да сменям картата в резервации на Букинг, които са с плащания на място в хотела? 

Не би трябвало да е нужно, дори все пак да решат да проверят картата (което правят не рядко), ще ти пишат да смениш картата. 

• Харесвам 1
Връзка към коментар

И мен днес ме "ощастливиха" с имейл... Добре, ами ако купя в оставащото време самолетен билет с картата и да кажем отменят полета или има някакъв друг рифънд, как ще ми върнат парите ако картата вече е закрита?

Връзка към коментар
преди 1 минута , PolinaS каза:

И мен днес ме "ощастливиха" с имейл... Добре, ами ако купя в оставащото време самолетен билет с картата и да кажем отменят полета или има някакъв друг рифънд, как ще ми върнат парите ако картата вече е закрита?

Принципно търговеца може да върне сумата и с банков превод. 

Случвало ми се е да трябва да получа рефънт по Закрита карта. 

Малко е разправия, но те трябва да могат да върнат парите и с друг платежен метод или просто по друга карта. 

• Благодаря 1
Връзка към коментар

Аз съм получавал рефънд по закрита кредитна карта в ПИБ - картата беше пусната за закриване, 4-5 дни преди да изтече 30-дневния период ми пращат рефънд. Приложението на ПИБ даде нотификация за отказана транзакция за рефънд поради блокирана карта и сумата не постъпи по сметката. Писах им съобщение и ми поискаха банкова сметка, по която да ми преведат сумата на рефънда.

• Благодаря 1
Връзка към коментар
преди 7 часа, Дани Магелани каза:

Чудя се дали да сменям картата в резервации на Букинг, които са с плащания на място в хотела? 

Зависи кога са ти резервациите. Ако са за април, аз не бих си рискувала резервацията и бих сменила картата. И без това нищо не губиш, а печелиш спокойствие.

• Харесвам 1
Връзка към коментар

И аз имам имейл-предизвестие. Не го четох подробно, но си мисля, че 2 месеца от днес са до 11 април, вместо 9-ти. Мисля да я задържа до края на март заради застраховката и през април да я закрия.

Връзка към коментар

Гледам, че нямам никакви постъпления от кешбек-а им, поне докато работеше.

Мислех, че накрая на годината ще го получа наведнъж. Нищо обаче.

Някакъв съвет къде точно да се обърна?

Връзка към коментар
5 hours ago, Sun4o said:

https://magelanci.com/forums/topic/15270-карти-diners-club/page/242/#comment-603773

Връзка към коментар
преди 5 часа, Sun4o каза:

Няма кешбек от лятото, Сънчо, това беше първото перце, което отрязаха от крилете ни 😄 

Връзка към коментар
преди 10 часа, Sun4o каза:

С оглед на отговорите по-горе, има ли смисъл да ти пиша към кой да се обърнеш? 🙂

• Смея се 1
Връзка към коментар
преди 18 часа, Lindt каза:

Няма кешбек от лятото, Сънчо, това беше първото перце, което отрязаха от крилете ни 😄 

Ама аз не съм получавал нито една стотинка кешбек, иначе знам, че лятото ги спряха. Нали това съм писал - “докато работеше”. 
И не ми е юли месец шести отчетен период.

Не ми е толкова за смешните пари, които съм пропуснал. Яд ме е, че всички в тази държава искат да минават тънко и ако можем да качим пациента на количката, що ли да не го направим.

При някое ходене в ПИБ ще се звъни на Дайнерс явно.

Връзка към коментар
4 hours ago, Sun4o said:

Ама аз не съм получавал нито една стотинка кешбек, иначе знам, че лятото ги спряха. Нали това съм писал - “докато работеше”. 
И не ми е юли месец шести отчетен период.

Не ми е толкова за смешните пари, които съм пропуснал. Яд ме е, че всички в тази държава искат да минават тънко и ако можем да качим пациента на количката, що ли да не го направим.

При някое ходене в ПИБ ще се звъни на Дайнерс явно.

Ларж го раздаваш, сума и народ сън нямаше да ги лови.

• Харесвам 1
  • Смея се 2
Връзка към коментар
преди 50 минути , jorocontrola каза:

Някой да е погасявал скоро през сайта им?

Все това ми излиза. Пробвах с 2 карти от 2 банки ...

image.png.24bf06237d387a83ebe9d52fa18439bc.png

Миналата седмица без проблем.

• Харесвам 1
Връзка към коментар
семейство пътешественици
преди 1 час, jorocontrola каза:

На 9.02 погасих он лайн

• Харесвам 1
Връзка към коментар
преди 1 час, jorocontrola каза:

Периодично ми се показва това съобщение в опит да погасявам ( още преди да кажат че хлопват кепенците). Пробвай след 1-2 часа и ще стане

• Харесвам 1
Връзка към коментар
преди 15 минути , funny каза:

Периодично ми се показва това съобщение в опит да погасявам ( още преди да кажат че хлопват кепенците). Пробвай след 1-2 часа и ще стане

Същото беше и при мен, намалих сумата наполовина и транзакцията мина. 

• Харесвам 1
Връзка към коментар
преди 3 часа, Magelanko каза:

Същото беше и при мен, намалих сумата наполовина и транзакцията мина. 

Някои банки броят плащанията към дайнърс към лимита за теглене на пари в брой, които обикновено е нисък.

Връзка към коментар

Управителният съвет на Българска народна банка (БНБ) реши на свое заседание днес “Дайнърс клуб България“ да прекрати своята дейност като платежна институция, считано от 15 април 2024 г.

Прочетете целия материал на следния линк: https://www.actualno.com/finance/bnb-prekrati-licenza-na-dostavchik-na-platejni-uslugi-news_2159993.html © Actualno.com

• Харесвам 2
  • Благодаря 1
Връзка към коментар

Точно тази новина забелязах и реших да я цитирам тук:

https://money.bg/deals/podkrepena-ot-uoran-bafet-banka-kupuva-konkurent-na-visa-i-mastercard-za-usd35-3-miliarda.html

Надявам се, че след няколко години ще се появи интересен играч и извън Щатите. Защото в момента конкуренция между двата големи бранда на практика няма.

Връзка към коментар

От вчера Дайнърса ми лази по нервите. Не мога да си купя билетите от lastminute.de.

Звънях за да питам дали нещо в картата не е вред. Не било проблема в картата.

Сега ми иска двуфакторна активация , пише  следвайте стъпките , а такива няма.

Не знам вече колко пъти пробвах , и все още не знам защо не мога да платя.

Дали не е от сайта?

Връзка към коментар
преди 36 минути , Dora Popova каза:

От вчера Дайнърса ми лази по нервите. Не мога да си купя билетите от lastminute.de.

Звънях за да питам дали нещо в картата не е вред. Не било проблема в картата.

Сега ми иска двуфакторна активация , пише  следвайте стъпките , а такива няма.

Не знам вече колко пъти пробвах , и все още не знам защо не мога да платя.

Дали не е от сайта?

От сайта е.

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.