Прескочи до съдържание

booking.com - еднократни кодове за отстъпка

cck
Съобщението е добавено от cck,

Правила на темата (9.6.21 - 30.7.21):

Ако търсите код, изразете вашето желание за това.
Може би ще получите приятна изненада на лични съобщения.
Благодарете, ако желаете, публично на изпратилия кода в тази тема.

Ако имате валиден код и желаете, можете да го обявите в тази тема.
Ако вече не е валиден, моля сигнализирайте за да бъде маркирано.

Препоръчани мнения

Публикувано:
Преди 1 час, bobole4e каза:

Как се разбира дали е персонален или не?

Въвеждаш го на мястото за промокод без да завършваш резервацията и веднага под кода ще излезе съобщение, ако е вързан към определен и-мейл.

Бтв днес ми попадна код за 15%, който се оказа НЕперсонален. Има надежда още 😀

• Харесвам 3
  • Благодаря 1
Публикувано:

Имате ли поле за код в приложението?

Онзиден правих резервация- имаше. После поспорих с една ФБ потребителка, че няма как да няма поле за код. И на другия ден и при мен изчезна. Сменях начини на плащане- с кредит, без кредит, с карта, с Revolutpay, с безплатно анулиране, с невъзвръщаема стойност- е няма поле за код. Десктоп версията си има. 

Публикувано:

Някоя от последните версии на app-a няма поле за код. И аз минах през десктоп. Чакам ъпдейт да видим дали ще го върнат, иначе може и да си дръпнеш по-стара версия (не от play store).

• Харесвам 2
Публикувано:
преди 8 часа, aleksandrina каза:

Имате ли поле за код в приложението?

Онзиден правих резервация- имаше. После поспорих с една ФБ потребителка, че няма как да няма поле за код. И на другия ден и при мен изчезна. Сменях начини на плащане- с кредит, без кредит, с карта, с Revolutpay, с безплатно анулиране, с невъзвръщаема стойност- е няма поле за код. Десктоп версията си има. 

В приложението нямам, в десктоп версията имам.

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 17 минути , sveto.slav.s каза:

Мисля, че просто смениха полето да се показва на предишната стъпка (предпоследна). Доказателство:

IMG_7639.png

И там няма при мен. Оглеждала съм всяка една страница и стъпка. Подробно. И ъпдейт нямам в Гугъл стор. Част от работата ми донякъде е такава 😀 - да оглеждам и търся това- онова при тестване на нова версия, ъпгрейд и т.н. (SAP). 🙂 

• Харесвам 1
Публикувано:

Някой дали разполага със свободен код?

От известно време не са ми изпращали никакъв код, а правя редовно резервации. Въобще не мога да има хвана каква е логиката на изпращане на кодовете. 

Публикувано:

Логиката е: правиш много резервации, няма код. Правиш рядко и само разглеждаш - има код от време на време. Горе-долу е това, с някакъв алгоритъм отзад.

• Харесвам 4
Публикувано:
преди 12 часа, sveto.slav.s каза:

Мисля, че просто смениха полето да се показва на предишната стъпка (предпоследна). Доказателство:

IMG_7639.png

Днес вече има поле точно на тази стъпка. Но не се вижда на "първо четене" - трябва да се натисне "показване на подробности" за Включени предимства и тогава отваря още подробности надолу и полето за код + още информация. На предпоследна стъпка.

Може да е полезно на някой. 🙂 

• Харесвам 7
  • Благодаря 1
Публикувано:

Още нещо, което обаче не съм пробвал - има опция за добавяне на код в портфейла, която преди не съществуваше:

bpromoc.jpg.106400938f9f2043553f97d6819f2e20.jpg

Някой ако има код, може да го пробва през мобилното приложение - първо от тук и да види после при резервация дали се отразява.

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 12 минути , aleksandrina каза:

Днес вече има поле точно на тази стъпка. Но не се вижда на "първо четене" - трябва да се натисне "показване на подробности" за Включени предимства и тогава отваря още подробности надолу и полето за код + още информация. На предпоследна стъпка.

Вярно, че го има там. И още по-странното е, че в секция "Включени предимства" изначално дава само "Спестете 10% от автомобили под наем". Като цъкнеш на "показване на подробности", полето за промокод се появява ИЗВЪН тази секция и остава дори като скриеш "подробностите".

Абе... програмисти. Какво са им задали, те какво са реализирали.

• Харесвам 4
Публикувано:
преди 58 минути , Dora Popova каза:

Който може да го използва, минимална стойност на резервацията е 50 евро, валиден до днес

Screenshot_20260825-164625-1.jpg

Изпревариха ме... 

Публикувано:
преди 9 часа, aleksandrina каза:

Аз нямам такъв проблем. Но допускам, че го гледаме от различни операционни системи - така че добавям и за потребители на Айфон, че полето за код никога не се е скривало при мен, просто се премести на стъпка предпоследна. 

Ха сега и да получавахме кодове, че да продължим да се възползваме от тази щедрост. 😀

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 15 минути , sveto.slav.s каза:

Аз нямам такъв проблем. Но допускам, че го гледаме от различни операционни системи - така че добавям и за потребители на Айфон, че полето за код никога не се е скривало при мен, просто се премести на стъпка предпоследна. 

Ха сега и да получавахме кодове, че да продължим да се възползваме от тази щедрост. 😀

Да, с Андроид съм. Разцъквах аз след твоето показно. Просто не ме остави на мира мисълта, че няма поле за код! 😀 100 неща изпробвах да отметна, да махна отметки, да сменя начини на плащане и т.н. Поне, ако се яви някой с такова питане- вече знаем къде е. И да- кодове да има! Че близо 2 години лично аз не съм получавала. 

• Благодаря 1
Публикувано:

Здравейте, оглеждам се за код - моля ако някой може да сподели да го направи на лични 🙂 Благодаря предварително.

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   4 магеланци

• viorne
    • jujo_si
    • mareya
    • Redyred
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.