neuromancer Публикувано: 17 март, 2019 Сподели Публикувано: 17 март, 2019 "необходимост от адаптер" пише... британски контакти са, ако в Англия се оправяте без адаптер, значи сте ок (може за зарядно с малко хакване, инженера сигурно ще се сети, ютия и сешоар не може) 1 Връзка към коментар
bibi Публикувано: 17 март, 2019 Сподели Публикувано: 17 март, 2019 Сети се. 🙂 Имал нещо предвид. Телефони, лаптоп и батерия за фотоапарат ще зареждаме най-вероятно. Връзка към коментар
G*V*N Публикувано: 20 март, 2019 Сподели Публикувано: 20 март, 2019 На 17.03.2019 г. в 15:31, bibi каза: Сети се. 🙂 Имал нещо предвид. Телефони, лаптоп и батерия за фотоапарат ще зареждаме най-вероятно. Не сме ползвали адаптери,с една играчка на малката с тънка дръжка натискахме в долната дупка и едновременно включвахме щепсела в контакта😁 Връзка към коментар
logist13 Публикувано: 25 март, 2019 Сподели Публикувано: 25 март, 2019 (редактирано) Някой разглеждал ли е по-внимателно цените на Air Seychelles за Mahe - Praslin? Поне доколкото гледах, не виждам някаква разлика в най-ниските цени на билетите за 1, 2, 3 или пък 7, 8 месеца напред, въртят се около 60 евро на посока, могат мъничко да се свалят през "онези" сайтове. Обаче за 1, 2 или 3 месеца напред за най-удобните полети явно билетите са поизкупени и има билети дори и с двойна цена, пък за 7-8 месеца напред можеш да избираш каквото си искаш. Има ли смисъл да се чака или е по-добре отсега да си подбираш каквото ти е удобно? Редактирано 25 март, 2019 от logist13 3 Връзка към коментар
Димитров Публикувано: 25 март, 2019 Сподели Публикувано: 25 март, 2019 Здравейте, ще пътувам и аз ноември с турците от 25.11 до 02.12. С интерес изчетох всички писания и, като цяло нямам никаква идея още. Ще останем 7 нощи като на връщане полета, както вече е ясно е вечерта. Обмислям да не оставаме на Мае нито една вечер, а директно да идем на Пралин и оттам да направим 1 или 2 вечери на Ла Диг. Бих помолил някой ако знае да сподели, ако не си купим билети за самолета предварително, дали ще е по висока цената на място? И към bibi къде гледате за разходката с хеликоптер? Кажете нещо и за гмуркането или шнорхелинга, не съм пробвал нито едното и да си призная това с акулите малко ме безпокои. Има ли опасност наистина? Връзка към коментар
lesy Публикувано: 26 март, 2019 Сподели Публикувано: 26 март, 2019 За гмуркане искат сертификат. Акулите са малки до брега. На Пралин не видяхме. Местните ни успокояваха, че са малки и безобидни. Свиква се с тях. Рифове има до брега и не е необходимо да се влиза навътре. 2 Връзка към коментар
bibi Публикувано: 26 март, 2019 Сподели Публикувано: 26 март, 2019 преди 13 часа, Димитров каза: И към bibi къде гледате за разходката с хеликоптер? Има много фирми: http://www.zilair.com/ https://www.seychellestaxitours.sc/tours/helicopter-services/ Планувала съм кафепиене с моята дружка за да получа инфо от първа ръка за цени, фирми, времетраене, маршрут и т.н., но понеже има време, не се пришпорвам. Ето малко нейни снимки: 7 1 Връзка към коментар
ACM Публикувано: 26 март, 2019 Сподели Публикувано: 26 март, 2019 Преди 1 час, bibi каза: Има много фирми: http://www.zilair.com/ https://www.seychellestaxitours.sc/tours/helicopter-services/ Планувала съм кафепиене с моята дружка за да получа инфо от първа ръка за цени, фирми, времетраене, маршрут и т.н., но понеже има време, не се пришпорвам. Ето малко нейни снимки: Ако може после една пресконференция с информация би било чудесно 😄 Точно си мислех, че няма как да пръснем повече пари и ето, че ти ми отвори очите... 2 1 Връзка към коментар
bibi Публикувано: 26 март, 2019 Сподели Публикувано: 26 март, 2019 Няма да оставя нищо само за себе си. Не искам само аз да съм прецакана, че ще пръсна повече пари ! 🙂 2 2 Връзка към коментар
Janeta Публикувано: 27 март, 2019 Сподели Публикувано: 27 март, 2019 (редактирано) Аз пътувам в неделя вечер през Истанбул и ще съм там до 10.04.2019.(вкл).Ще предавам in live ситуацията. Ако имате въпроси, сега е момента 🙂 И ако имам въпроси , ще ви тормозя 🙂 Аз съм 10 дни само на Махе и ще ходим до съседни острови за ден!. Понеже съм на принципа само почивка без размотаване на багажи решихме така . Максимално разлагане на бо Валон 🙂 Редактирано 27 март, 2019 от Janeta 6 1 Връзка към коментар
ruwenzogy Публикувано: 28 март, 2019 Сподели Публикувано: 28 март, 2019 Аз пък съм на принципа - максимално обикаляне. Е, ако може без багаж най-добре, но то за 10 дни по тези ширини, не ти и трябва много багаж. 8 Връзка към коментар
GeorgiD Публикувано: 28 март, 2019 Сподели Публикувано: 28 март, 2019 Моят принцип е същия. Не мога да си представя какво мога да правя толкова дни на този скучен плаж! А и за багажа съм така - вече пътувам само с раница, независимо за 5 или за 25 дена... 1 Връзка към коментар
valpet Публикувано: 29 март, 2019 Сподели Публикувано: 29 март, 2019 На 25.03.2019 г. в 16:19, logist13 каза: Някой разглеждал ли е по-внимателно цените на Air Seychelles за Mahe - Praslin? Поне доколкото гледах, не виждам някаква разлика в най-ниските цени на билетите за 1, 2, 3 или пък 7, 8 месеца напред, въртят се около 60 евро на посока, могат мъничко да се свалят през "онези" сайтове. Обаче за 1, 2 или 3 месеца напред за най-удобните полети явно билетите са поизкупени и има билети дори и с двойна цена, пък за 7-8 месеца напред можеш да избираш каквото си искаш. Има ли смисъл да се чака или е по-добре отсега да си подбираш каквото ти е удобно? Вече закупих билети от Махе до Пралин vice versa за февруари 2020 през jetcost au . Успешно спестени около 60 евро за двама в сравнение с официалния сайт на Сейшелските авиолинии. 4 1 Връзка към коментар
G*V*N Публикувано: 2 април, 2019 Сподели Публикувано: 2 април, 2019 На 29.03.2019 г. в 9:22, valpet каза: Вече закупих билети от Махе до Пралин vice versa за февруари 2020 през jetcost au . Успешно спестени около 60 евро за двама в сравнение с официалния сайт на Сейшелските авиолинии. Колко ви излезе билета? Връзка към коментар
valpet Публикувано: 2 април, 2019 Сподели Публикувано: 2 април, 2019 45 евро на човек в посока 1 Връзка към коментар
Димитров Публикувано: 7 април, 2019 Сподели Публикувано: 7 април, 2019 На 28.03.2019 г. в 0:06, Janeta каза: Аз пътувам в неделя вечер през Истанбул и ще съм там до 10.04.2019.(вкл).Ще предавам in live ситуацията. Ако имате въпроси, сега е момента 🙂 И ако имам въпроси , ще ви тормозя 🙂 Аз съм 10 дни само на Махе и ще ходим до съседни острови за ден!. Понеже съм на принципа само почивка без размотаване на багажи решихме така . Максимално разлагане на бо Валон 🙂 Аз бих ви помолил да проверите на място за хеликоптер туровете, каква е цената на място и дали е по добре да се запази предварително. Другото, което ме интересува е за полетите между Мае и Пралин, същия въпрос за взимането предварително и дали може да се вземе на място? Не откривам инфо и за чекирания багаж за този полет, до плаща ли се? И последно за едно дневните екскурзии от Пралин до Ла Диг, на място ли да се пазари или онлайн? 🙂 надявам се не е много Връзка към коментар
bibi Публикувано: 7 април, 2019 Сподели Публикувано: 7 април, 2019 (редактирано) За вътрешните полети Мае-Пралин на сайта на Air Seychelles мернах инфо, че багажът е какъвто е бил на международния полет, ако покажеш билет, от който са видни размери и кг. Без такъв билет 1 кг ръчен - 5 кг и 1 чекиран до 23 кг. за иконом. класа https://www.airseychelles.com/en/before-you-fly/baggage-information/baggage-allowance https://www.airseychelles.com/en/before-you-fly/baggage-information Редактирано 7 април, 2019 от bibi 1 Връзка към коментар
G*V*N Публикувано: 8 април, 2019 Сподели Публикувано: 8 април, 2019 На 7.04.2019 г. в 14:56, bibi каза: За вътрешните полети Мае-Пралин на сайта на Air Seychelles мернах инфо, че багажът е какъвто е бил на международния полет, ако покажеш билет, от който са видни размери и кг. Без такъв билет 1 кг ръчен - 5 кг и 1 чекиран до 23 кг. за иконом. класа https://www.airseychelles.com/en/before-you-fly/baggage-information/baggage-allowance https://www.airseychelles.com/en/before-you-fly/baggage-information Предвид самолетчето,с което се лети ,ако примерно ръчния ви багаж е куфарче,ще ви го чекират. Не,че е някаква драма предвид,че полета е 15мин 😁 1 Връзка към коментар
bibi Публикувано: 9 април, 2019 Сподели Публикувано: 9 април, 2019 http://zilhelicopters.com/?fbclid=IwAR0qs4Ej6Yd92DEUBlCbk0PsxK5A5cuRI6L1NPFy0mA8kpssNW5kGFJ_syA - ето и фирмата за туровете с хеликоптер Връзка към коментар
oli_mali Публикувано: 19 април, 2019 Сподели Публикувано: 19 април, 2019 Каква валута е по-добре да се вземе и там да се обърне - евро, долари? И има ли някакви ограничения колко може да носиш кеш? А там на летището в Махе или някъде другаде да се обърнат в Сейшелски рупии? Връзка към коментар
stefanrusev Публикувано: 24 април, 2019 Сподели Публикувано: 24 април, 2019 (редактирано) Съвет за това кои места да си вземем за полета Мае- Пралин и обратно? То с тая "детска играчка" не е от кой знае какво значение но все пак... Редактирано 24 април, 2019 от stefanrusev Връзка към коментар
lesy Публикувано: 24 април, 2019 Сподели Публикувано: 24 април, 2019 1 и 2, но местата ги дават на гишето при чекиране. 2 Връзка към коментар
oli_mali Публикувано: 24 април, 2019 Сподели Публикувано: 24 април, 2019 Ние си запазихме 3А и 4А и в двете посоки пък ще видим дали ще останат така. Между другото билетите ги взехме 1 седмица преди полета ни и цените са едни и същи откакто ги следя. В петък заминаваме и ще докладвам. 🙂 5 Връзка към коментар
oli_mali Публикувано: 27 април, 2019 Сподели Публикувано: 27 април, 2019 Местата останаха така, може да се чекираш само един час преди полета ти, по-рано не става. Препоръчвам да си оставите повече време за прекачването, ако имате полет в същия ден. Ние пристигнахме от Доха с 40 Мин закъснение и докато оправим емиграционни служби (бавно се минава) и да вземем багажа вече беше станало 10:10 при час на пристигане официално 8:30. Просто хората не си дават зор 🙂 7 Връзка към коментар
bibi Публикувано: 30 май, 2019 Сподели Публикувано: 30 май, 2019 @Janeta, ако имаш малко време, драсни малко пресни впечатления. Имахме промяна в полета на връщане. (излита от Мае 2 часа по-рано) и днес 2 часа си скъсах нервите ! Промяната е от 28.05, а днес се опитвам да я потвърждавам - през сайта и различен браузери, през мобилното - не става и не става. Изписва различни грешки - technical error, expired code и т.н. Търкиш в София на вдигат , та накрая мъж ми се принуди да звъни на турския номер , който беше посочен в съобщението за промяната, та след лека суматоха да намерят англоговорящ и 10-минутен разговор, имаме нови билети. Февруарските пътуващи да си проверят резервациите. 2 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега