Bellaero Публикувано: 10 май, 2020 Публикувано: 10 май, 2020 Това е положението 🙂 Някъде зад клоните се вижда и свраката ми 🙂 30 6
illirumena Публикувано: 28 юни, 2020 Публикувано: 28 юни, 2020 Това е градината при нас. Само не знам какво да правя с къртици((( 12 1
Sju Публикувано: 28 юни, 2020 Публикувано: 28 юни, 2020 На 25.04.2020 г. в 13:13, stefanrusev каза: на хармониката е 4см но има едно изхвърляне и пак трябват 5-6см. ( за 10см имах предвид плъзгащата система защото е по-удобно) И за двете смятай около 250-280лв/ кв м с 10мм прозрачно закалено стъкло Има ли как такива системи да се сложат, когато линията на горната тераса е по- навътре, а долната тераса е по-издадена?
illirumena Публикувано: 5 юли, 2020 Публикувано: 5 юли, 2020 (редактирано) На 28.06.2020 г. в 8:13, illirumena каза: Това е градината при нас. Само не знам какво да правя с къртици((( Малко ъпдейт по въпроса: сложих един такъв уред в земята Някой има ли опит с това нещо? За колко време помага? По-принцип виждам ефекта, но може би пропускам нещо... Редактирано 26 юли, 2020 от Георги
Светославов Публикувано: 5 юли, 2020 Публикувано: 5 юли, 2020 Опит да, отрицателен... за съжаление. Както казват комшиите - файда йок 😞 Спасение с физическое изтребление. Макар че освен къртичините то други бели не прави, защото е месоядно и не посяга на корени, луковици, грудки. 2
Asya Assenova Публикувано: 5 юли, 2020 Публикувано: 5 юли, 2020 Приятно местенце за сутрешно кафе и вечерно питие. 11
illirumena Публикувано: 26 юли, 2020 Публикувано: 26 юли, 2020 На 5.07.2020 г. в 9:07, Светославов каза: Опит да, отрицателен... за съжаление. Както казват комшиите - файда йок 😞 Спасение с физическое изтребление. Макар че освен къртичините то други бели не прави, защото е месоядно и не посяга на корени, луковици, грудки. а може ли по-подробно моля. Изобщо ли не помага?
antea Публикувано: 21 октомври, 2020 Публикувано: 21 октомври, 2020 минах на следващо ниво инфраред топлене, да видим дали ще спаси при минус 10 8
Цвете Публикувано: 21 октомври, 2020 Публикувано: 21 октомври, 2020 преди 35 минути , antea каза: минах на следващо ниво инфраред топлене, да видим дали ще спаси при минус 10 Много си смела! Аз съм забравила и почти зазимила външните помещения, въпреки, че са със затварящи се вертикални пана. Студено ми е 😊 2
antea Публикувано: 21 октомври, 2020 Публикувано: 21 октомври, 2020 аз си я ползвам терасата целогодишно, за кафе и пуша там, есен и зима нищо не прибирам от нея, освен мушкатите, и изнасям разни палта, шалове и одеалца, ама тази година реших да повиша леко комфорта, че очевидно ще я ползвам доста и денем вече 4
Травеолани Публикувано: 21 октомври, 2020 Публикувано: 21 октомври, 2020 Моята градинка е украсена за Хелоуийн в момента до 31.10 :). 22 1
AlexandraKo Публикувано: 22 октомври, 2020 Публикувано: 22 октомври, 2020 преди 5 часа, Травеолани каза: Моята градинка е украсена за Хелоуийн в момента до 31.10 :). Браво! Много ти е хубава градинката! 2
Травеолани Публикувано: 22 октомври, 2020 Публикувано: 22 октомври, 2020 преди 59 минути , AlexandraKo каза: Браво! Много ти е хубава градинката! Благодаря! Много е малка, по скоро декоративна, но поне я има 🙂 2
Lyubina Публикувано: 22 октомври, 2020 Публикувано: 22 октомври, 2020 На мен много ми допада идеята на @antea за отопление. Така и така пушим на балкона (а аз яростно се съпротивлявам на желанието на мъжа ми да я остъкли), от доста време обмислям нещо подобно. Ако сподели от къде, да тичам да си купувам, че миналата зима беше голямо увиване в одеала, якета, шапки.... 😀 3
liliya Публикувано: 22 октомври, 2020 Публикувано: 22 октомври, 2020 преди 9 часа, antea каза: минах на следващо ниво инфраред топлене, да видим дали ще спаси при минус 10 Може ли да споделиш доволна ли си Пт лампата, за каква площ е и каква марка. Аз търся нещо подобно за барбекю.
antea Публикувано: 22 октомври, 2020 Публикувано: 22 октомври, 2020 @liliya и @Lyubina, мъжът ми направи някакво бегло проучване и ми предостави избор от мънички до големи, евтини и скъпи, ама доколкото не съм ресторант и ще си плащаме тока за нея ние, си избрах и най-мъничката и най-евтината, колкото да тествам изобщо дали върши работа, пък догодина може да ъпгрейдна към нещо по-сериозно тази взехме https://mashinimag.com/infrachevena-pechka-trotek-irs-800-e.html?fbclid=IwAR1IipljGk8xEPPh3or4L6OCzg_FBAPOFZXffxu0jlIX8B_RsIcsqUGsYu8 за моите цели е добра - лека, без стойки и окачване, мобилна - за да я местя според това къде съм седнала, така сложена на масата ми загрява горната част на тялото до доста приятна топлина по лицето и ръцете; но то пък още не е станало и много студено - тогава не знам дали ефектът ще е още по-добър на фона на мразовитостта наоколо, или няма да се усеща особено за покрай барбекю и за повече хора около него сигурно ще е удачна по-голяма и на стойка 2 2
liliya Публикувано: 22 октомври, 2020 Публикувано: 22 октомври, 2020 преди 5 часа, antea каза: @liliya и @Lyubina, мъжът ми направи някакво бегло проучване и ми предостави избор от мънички до големи, евтини и скъпи, ама доколкото не съм ресторант и ще си плащаме тока за нея ние, си избрах и най-мъничката и най-евтината, колкото да тествам изобщо дали върши работа, пък догодина може да ъпгрейдна към нещо по-сериозно тази взехме https://mashinimag.com/infrachevena-pechka-trotek-irs-800-e.html?fbclid=IwAR1IipljGk8xEPPh3or4L6OCzg_FBAPOFZXffxu0jlIX8B_RsIcsqUGsYu8 за моите цели е добра - лека, без стойки и окачване, мобилна - за да я местя според това къде съм седнала, така сложена на масата ми загрява горната част на тялото до доста приятна топлина по лицето и ръцете; но то пък още не е станало и много студено - тогава не знам дали ефектът ще е още по-добър на фона на мразовитостта наоколо, или няма да се усеща особено за покрай барбекю и за повече хора около него сигурно ще е удачна по-голяма и на стойка Благодаря! От едната страна има камина, та може и тази да свърши работа . Ще разгледам инфото за нея. 🙂 1
antea Публикувано: 7 октомври, 2021 Публикувано: 7 октомври, 2021 с голямо неудоволствие констатирам, че тази година сезонът на топлещата лампа стартира с две седмици по-рано 10 2
Lyubina Публикувано: 7 октомври, 2021 Публикувано: 7 октомври, 2021 А аз така и не се наканих да се сдобия с такава. А толкова ми допадна идеята. На всичкото отгоре, тази година нямаме и такова нешествие от гадни буболечки на балкона и е доста по-приемливо да се използва. 1
antea Публикувано: 7 октомври, 2021 Публикувано: 7 октомври, 2021 @Lyubina печицата се оказа пушка, и в най-лютите студове миналата зима ме е сгрявала чудесно, а аз си проточвам кафетата навън по много; врътваш копчето и веднага изгрява, врътваш пак - до 20 секунди е изстинало 5
Lyubina Публикувано: 7 октомври, 2021 Публикувано: 7 октомври, 2021 @antea, ще си я потърся 🙂 И аз обичам да си проточвам кафето на вън, особено сутрешното, ... и сега се увивам с едно одеалце 2
Kalina Ivanova Публикувано: 7 октомври, 2021 Публикувано: 7 октомври, 2021 След като преживяха летните жеги на ръба на оцеляването, нов живот за моите балконски черита и хелоунски тикви С това време...няма да е за дълго🙃 14 1 2
jungfraujoch Публикувано: 26 март, 2022 Публикувано: 26 март, 2022 В полите на Витоша пролетта идва с леко закъснение. До онзи ден имахме сняг. Но игликите са дори и между камъните в двора ни. 15 1
Eva eva Публикувано: 16 април, 2022 Публикувано: 16 април, 2022 Как са тераските? Подредихте ли ги пролетно? 🙂 Моята е готова 🙂 Освен традиционните мушката взех едно, което се опитвам да идентифицирам. Имам и едно сакъзче от миналата година, да го видим дали ще го бъде /в дясно/. Слагам и три снимки, ако случайно им знаете имената на тези, моля да ми ги кажете. Да прочета как точно да се грижа за тях 🙂 11
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега