Мирослав Василев Публикувано: 24 юни, 2021 Сподели Публикувано: 24 юни, 2021 преди 2 минути , Eva eva каза: @Мирослав Василев, благодаря ти много за включването! Прав си, че доста късно каца самолетът и ще е най-добре директно да се трансферираме. Чудя се дали да направим този вариант, който описваш или пък да отидем директно до Брюж, там и трите нощувки и рано сутринта понеделник да отидем до Гент, там да прекараме деня и следобяд да се придвижим към летището. Така трите нощувки ще са на едно място и ще е по-удобно, от тази гледна точка. Но така дали два пълни дни няма да са много за Брюж, а за Гент времето да е малко? Определено считам, че Брюж е по-интересен, така че това разпределение на нощувките е добро. Така или иначе автобусите, които са от летището, първо спират в Гент и после в Брюж, тоест часовете на тръгване са им еднакви. Само навръщане, внимавайте със спирката на Флибко, че е на леко неудобно място, но не и някакво супер трудно достъпно. 1 Връзка към коментар
gini Публикувано: 25 юни, 2021 Сподели Публикувано: 25 юни, 2021 преди 19 часа, Eva eva каза: Аз дали да не взема да направя трети опит за Брюксел 😄 Чудя се дали да е Брюж и Гент или Люксембург 🙂 Flipco уж стартират до Брюж от август - цена 18.20 евро в посока. Само с маски по улиците няма да се съглася 🙂 В Брюж има картини на фламдските- стари майстори/ примитивисти - Ян ван Ейк, Мемлиг......ако харесвате картини... за мен са уникални и впечатляващи и нямат нищо общо с репродукциите по албумите. 1 1 Връзка към коментар
Eva eva Публикувано: 27 юни, 2021 Сподели Публикувано: 27 юни, 2021 На няколко места попаднах на информация, че маските са задължителни в историческите части на Брюж и Гент. Друг път ще е 🙂Дано flipco стартират до Люксембург, поне за там не намерих задължително изискване за носене на маски по улиците 🙂 С влаковете ми се струва доста дълго пътуването - над 4 часа. 1 Връзка към коментар
Фил Публикувано: 27 юни, 2021 Сподели Публикувано: 27 юни, 2021 преди 2 часа, Eva eva каза: На няколко места попаднах на информация, че маските са задължителни в историческите части на Брюж и Гент. Друг път ще е 🙂Дано flipco стартират до Люксембург, поне за там не намерих задължително изискване за носене на маски по улиците 🙂 С влаковете ми се струва доста дълго пътуването - над 4 часа. Отидете до Лил - много приятен град, има и flibco автобус за €18.20 (около час и половина) или с влак гара Шарлероа-юг €20.70 (около 1ч. и 40м.) Или пък във Валония -Намюр, Динан (с влака около половин час и €6 нормална тарифа от Шарлероа-юг до Намюр), - не ми се рови сега, но по диагонал мернах, че май там няма изискавне за маски на открито. 2 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега