Прескочи до съдържание

Препоръчани мнения

Публикувано:
преди 18 часа, divna_ каза:

Здравейте 🙂

Трябва спешно да изхарча едни няколко стотин лв.  кредити, които към момента не знам на къде  да хванем пътя ... 

Търся евтини билети и флекс, които в последствие да си влязат в употреба. Към момента най-евтиното, което намирам билет в посока 15E и флекс 19Е

Вижте Бари-София. Флекс 9.99E има билети по 14.99Е около 20.08.2026 - проверете напред назад, че постоянно сменя цените.- през приложението при мен ги дава.

Публикувано:
4 minutes ago, ruwenzogy said:

УИЗ мерят ли теглото /колко трябва да е/  или се интересуват основно от размерите /40-30-20/

Не ми се е случвало.На последните ми четири полета изобщо не гледаха и размерите на меките раници.За размерите гаранция няма , но за тегло нямам спомен някога да са проверявали.

• Харесвам 3
Публикувано:
преди 1 минута , stanimir каза:

Не ми се е случвало.На последните ми четири полета изобщо не гледаха и размерите на меките раници.

Официално колко трябва да е теглото /

• Харесвам 1
Публикувано:
2 minutes ago, ruwenzogy said:

Официално колко трябва да е теглото /

10 кг е за безплатния малък и за приорити също е 10 кг (там сумарно от двете позволени чанти)

• Харесвам 1
  • Благодаря 1
Публикувано:
преди 2 часа, stanimir каза:

приорити също е 10 кг (там сумарно от двете позволени чанти)

Как така сумарно за двете чанти? 10кг си е отделно за куфара, за малкия багаж не съм сигурна колко. 
Сега видях- и той 10кг

• Харесвам 3
Публикувано:
преди 19 часа, ruwenzogy каза:

УИЗ мерят ли теглото /колко трябва да е/  или се интересуват основно от размерите /40-30-20/

Нищо не мерят. В сравнение с Райън са много ларж. 

• Харесвам 1
Публикувано:
Преди 1 час, Jenbel каза:

Нищо не мерят. 

С това "нищо" да не подведем някого. 
Размери си мерят - къде на повече пътници, къде на по-малко...
Иначе за килограми - и аз нямам спомен някога някъде да са мерили, но това също не значи че е напълно изключено някога да се случи.

• Харесвам 8
Публикувано:

Ново летище и нова линия (от 30 септември) в мрежата на Wizz:

LWN (Гюмри, Армения) - LCA (Ларнака, Кипър)

Второто летище на Армения досега беше трудно постижимо, тъй като там от години оперира един единствен полет на Pobeda до/от Москва и то на безобразни цени.

Изключително щастлив съм, тъй като Гюмри ми липсва в колекцията и го дебна от ужасно много време. Взех си билет за началото на октомври, съчетава се перфектно с отиване до Ереван (докато още я има линията) и връщане Гюмри-Ларнака-София в ден вторник.

• Харесвам 21
  • Браво 4
Публикувано:
преди 7 минути , liliya каза:

До колко дни (преди и след) можеше да се лавира с датите при смяна на разписанието?

-14/+30

• Харесвам 2
  • Благодаря 1
Публикувано:

Уиз бърникат зимното разписание и ми объркват прибирането от Рим за края на януари.

Имах билет за 28.01, който по тяхна инициатива в сменен за 26.01, нещо което въобще не ме устройва.

Какви са ми опциите?

1. Отказвам смяната и ми връщат кредитите за въпросния полет или за цялата отсечка София - Рим - София.

2. Имам ли право да искам замяна на отсечката Рим - София, която е сменена за 26.01. Какви варианти биха ми предложили като алтернатива на Рим? Гледам, че на 29.01 има обедни полети от Неапол и от Бергамо. Реално и двата полета ме устройват. И ако имам право за промяна, кога ще ми я дават като опция (2-3 дни след смяната на полета).

Публикувано:
6 minutes ago, lamerz1912 said:

Уиз бърникат зимното разписание и ми объркват прибирането от Рим за края на януари.

Имах билет за 28.01, който по тяхна инициатива в сменен за 26.01, нещо което въобще не ме устройва.

Какви са ми опциите?

1. Отказвам смяната и ми връщат кредитите за въпросния полет или за цялата отсечка София - Рим - София.

2. Имам ли право да искам замяна на отсечката Рим - София, която е сменена за 26.01. Какви варианти биха ми предложили като алтернатива на Рим? Гледам, че на 29.01 има обедни полети от Неапол и от Бергамо. Реално и двата полета ме устройват. И ако имам право за промяна, кога ще ми я дават като опция (2-3 дни след смяната на полета).

1. Ако билета е двупосочен ще ти върнат сумата и за двата полета , ако пожелаеш.Ако е еднопосочен се надяваш на добро желание от тяхна страна , но не са длъжни.

2. Имаш право.Вариантите може да видиш онлайн като инициираш промяна.

В мейла нямаш ли опциите за избор или още не си получил мейл за промяната ?

• Харесвам 2
Публикувано:
преди 2 часа, lamerz1912 каза:

Мдаа, бъзгат и София-Лион,  приятелка вече каза, че й е канселиран този на  29.10. Виждам, че са махнали всички полети в сряда от края на октомври до 10 декември ги махат, остават само понедленик и петък. От 10 декември стават пак понеделник, сряда и петък. Явно е имало мижав интерес.

• Харесвам 2
Публикувано:

За ноември са сменили полетите до Неапол от петък на четвъртък, поне тази промяна ме устройва. Но относно Рим ще трябва да правя промяна, че хич не ме устройват датите.

Публикувано:
преди 3 часа, Loverboy каза:

Прага са я сменили от 8 сутринта на 10 сутринта на връщане. 

За кои дати? Аз все още виждам връщането в 08:05 🤔

Публикувано:

Аз реших да взема билети до Сардиния чак за лятото, но три дена след това получих предложение да приема нови, неудобни часове. Сега ми отварят поле за размисъл. 😉

Screenshot_20250901_232045_Wizz Air.jpg

• Харесвам 1
Публикувано:

Wizz ми променя 5 отсечки, ама и аз ще се направя на тарикат – билетът, който беше 119,99 лв., вече го взех за 36,99 лв., а за стария искам възстановяване. Чак за юли 2026 г. ми сменят часа за София–Мадрид – и там ще поискам възстановяване, защото го бях взел с кредитни точки. Така ще си имам точки с още една година валидност и ще мисля накъде да ги ползвам, а и чакам да се натрупат още от Booking.

• Харесвам 1
  • Браво 1
Публикувано:

Мда, вчера взех билети за Коледа и днес единият (до Неапол) е преместен с ден по-рано. 😄

Използвам случая да се оплача за втори път, че имам билети пак за там за след 20-на дни, които няма да летя и които купих ноември миналата година. Не са мръднали с пет минути! 😄

• Шок 1
  • Смея се 5
Публикувано:

Ама как купувате билети за Уиз и Раян за толкова напред, аз досега за повече от 2м напред не съм взимал. То за следващото разписание (зима/лято) не е сигурно, камо ли пък за две разписания напред.

• Харесвам 4

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   1 магеланец

• stebal
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.