Прескочи до съдържание

Препоръчани мнения

Публикувано:

И аз да се оплача. На мен ми смениха Валенсия за септември 2026 с един ден отиванено и един ден връщането. Не ме устройват така датите и ще искам  refund за съжаление. Малкият ми син ще е много нещастен 😭

Публикувано:
преди 15 минути , Kiki Johnes каза:

И аз да се оплача. На мен ми смениха Валенсия за септември 2026 с един ден отиванено и един ден връщането. Не ме устройват така датите и ще искам  refund за съжаление. Малкият ми син ще е много нещастен 😭

Септември 2026 е след една година - ако сте взели билетите на добра цена, обмислете дали не е по-добре си ги оставите - много е вероятно да направят още промени до тогава. А дори и с текущите такива имате възможност да смените, както датата, така и дестинацията съвсем безплатно - 14 дни назад и 30 дни напред. Дестинацията може да я смените вероятно с Мадрид, Малага или Барселона. Може да проверите дали ще ви даде и Палма.

• Харесвам 3
Публикувано:

Благодаря за напомнянето 🤗

Бях забравила, че може да се смени за друг град. За жалост Palma не ми я дава като възможност. Билетите ги взехме на РД на wizz май месец и цената е 170 лв двупосочен. Не знам дали е толкова добра, но мен ме устройваше. Ще помисля още малко какво да ги правя. Не ми се рискува да чакам, защото миналата година в един момент на билети до Малдивите ми махнаха опциите изобщо и хубаво че имах flex. Тези обаче са без flex 😔

• Харесвам 1
Публикувано:

И моите полети за Сардиния за 6 юни са сменени,мисля да ги мръдна една седмица по-късно.

Ако искам възстановяване какво връщат ?

Публикувано:
преди 29 минути , Kiki Johnes каза:

Благодаря за напомнянето 🤗

Бях забравила, че може да се смени за друг град. За жалост Palma не ми я дава като възможност. Билетите ги взехме на РД на wizz май месец и цената е 170 лв двупосочен. Не знам дали е толкова добра, но мен ме устройваше. Ще помисля още малко какво да ги правя. Не ми се рискува да чакам, защото миналата година в един момент на билети до Малдивите ми махнаха опциите изобщо и хубаво че имах flex. Тези обаче са без flex 😔

От Мадрид има влакове стрела за Валенсия. И понеже има конкуренция в предлагането, понякога се случва добра цена. Ако толкова са ви фиксирани датите, е възможност, която вероятно би доставила допълнително удоволствие на малкия ви син🙂

Но Вие си знаете най-добре, а и виждам сте запозната с флекс, т.е. разбирате от тънкостите им😉

• Харесвам 3
Публикувано:

Диана, благодаря за предложението за влака. Всичко, което съм научила е благодарение на "магеланците", но wizz air успяват от време на време да ме изненадат неприятно 🙃

• Харесвам 1
  • Смея се 1
Публикувано:
преди 37 минути , Kiki Johnes каза:

Диана, благодаря за предложението за влака. Всичко, което съм научила е благодарение на "магеланците", но wizz air успяват от време на време да ме изненадат неприятно 🙃

Погледни го като възможност да си сглобиш едно уникално творческо пътуване🙃, понякога това излиза по-скъпо, но кеф цена няма😉

Аз например не се ядосвам при промени от тяхна страна, защото още при букването имам предвид тази възможност и обмислям алтернативни варианти. Ето, за другото лято през август имам билети Букурещ - Бордо — Сантандер - Букурещ и това пътуване може да претърпи всякакви вариации - от следване на първоначалния маршрут до съвсем различен или до пълна отмяна на пътуването 🤪. Но аз си знам рисковете - първо буквам нова дестинация до Бордо и второ до Сантандер това лято нямаше полети, но какво толкова страшно има, че да се ядосвам впоследствие при промени😁

• Харесвам 4
Публикувано:

И на мен са ми мръднали валенсията за догодина, но друго, което ми направи впечатление е и че са заредили някакви шаблонни цени от 600лв на посока за всички дати, което малко ме притеснява че дестинацията може и да не я бъде.

• Замислям се 4
Публикувано:
В момента, feel_the_rush каза:

Дам, паднаха и съботнити полети за Прага през март

Щом паднаха съботните до Прага и тези в сряда до Лион (макар и само за месец и половина), да очакваме и до Кишинев да падне някой от дните?

Публикувано:
преди 51 минути , Георги каза:

И на мен са ми мръднали валенсията за догодина, но друго, което ми направи впечатление е и че са заредили някакви шаблонни цени от 600лв на посока за всички дати, което малко ме притеснява че дестинацията може и да не я бъде.

Едно време така като заредиха Варна-Барселона всички цени бяха еднакви. После линията наистина бе закрита, но имаше и период, в който летяха. Може пък някакъв бъг да е.

Една приятелка обича да ми казва: Не се тревожи за неща, които не зависят от теб.

Специално теб няма на какво да те учим тук 😉 Разумен човек си с математическо мислене🙂

Аз като цяло имам късмет в пътуванията, та ще включа в магиите и баенето и твоето слънчево затъмнение 😆

Публикувано:
преди 49 минути , ДиянаВ каза:

...

Аз като цяло имам късмет в пътуванията, та ще включа в магиите и баенето и твоето слънчево затъмнение 😆

Може ли и мен да прибавиш, но бих искал услугата да е "мултитрип" едногодишна.:wink:

• Смея се 6
Публикувано:
преди 3 часа, Hakkâri Spor каза:

Щом паднаха съботните до Прага и тези в сряда до Лион (макар и само за месец и половина), да очакваме и до Кишинев да падне някой от дните?

че ти не си ли знаеш? Той е толкова съмнителен още от началото тоя Кишинев

• Харесвам 3
Публикувано:
преди 2 часа, ДиянаВ каза:

Едно време така като заредиха Варна-Барселона всички цени бяха еднакви. После линията наистина бе закрита, но имаше и период, в който летяха. Може пък някакъв бъг да е.

Една приятелка обича да ми казва: Не се тревожи за неща, които не зависят от теб.

Специално теб няма на какво да те учим тук 😉 Разумен човек си с математическо мислене🙂

А, недей да ме мислиш, аз вече съм сложил крак във вратата, ако падне Валенсия, то Барселона и Мадрид са също опции за затъмнението, а тях се съмнявам да ги махнат. То ти повлече крак с информацията, че са пуснали лятото за догодина, така че сварих да взема на нормалните цени, а не шаблонните от момента, мерси 🙂

Публикувано:
преди 17 минути , Георги каза:

А, недей да ме мислиш, аз вече съм сложил крак във вратата, ако падне Валенсия, то Барселона и Мадрид са също опции за затъмнението, а тях се съмнявам да ги махнат. То ти повлече крак с информацията, че са пуснали лятото за догодина, така че сварих да взема на нормалните цени, а не шаблонните от момента, мерси 🙂

Супер🙂 Почвам с молебените за здраве, пачки за лятото и сводки на живо от мястото на събитието в онази тема😁

пп @ven62 и той е включен😉

• Благодаря 1
Публикувано:
преди 29 минути , neuromancer каза:

че ти не си ли знаеш? Той е толкова съмнителен още от началото тоя Кишинев

Аз затова си го купих с Austrian 😄 За по-сигурно. Но е безумно да заложат 4 полета седмично. Вместо да са 2, а другите два до Стокхолм например, че нямаме полети до Швеция.  Но... те си знаят. Лошото е, че хора букват хотели, пускат отпуски, искат разрешение, координират се със спътниците си и най-накрая развалят рахата на всички 😄

Публикувано:

Здравейте, следя полети до Барселона за ноември месец с Уиз с тръгване в петък и връщане в неделя. Преди 2 седмици полетът беше вечерен, а в момента излита по обяд от София и каца в 14:00 следобед, което доста ме устройва. Имайки предвид всички промени и смени за дни, за които споменавате, какъв е шансът да ми сменят деня и да ми провалят пътуването? Мога ли да рискувам и да купя? 
Знам, че Уиз са непредвидими, ама все пак ще се радвам на мнения 😀.
Благодаря предварително! 

• Смея се 1
Публикувано:

Купувай смело при Уиз винаги има изненади. Имах полети до Барселона за този юли променяни два пъти и полет до Валенсия, който ми промениха с ден месец преди датата. Такова променяне на разписание, като това на полетите от/до Испания не знам да има за другите държави. Къде е чак ноември за тях е година напред.

• Благодаря 1
Публикувано:
Преди 1 час, Hakkâri Spor каза:

Аз затова си го купих с Austrian 😄 За по-сигурно. Но е безумно да заложат 4 полета седмично. Вместо да са 2, а другите два до Стокхолм например, че нямаме полети до Швеция.  Но... те си знаят. Лошото е, че хора букват хотели, пускат отпуски, искат разрешение, координират се със спътниците си и най-накрая развалят рахата на всички 😄

в общия случай е така, в конкретния, надали някой ще вземе значителен годишен отпуск специално за Кишинев

човек като разчита на Уиз трябва да има едно на ум за датата и часа на полета

други не правят така, имам едни билети с Иберия и се надявам да направят промени, ама не правят, по-точно анулираха една честота, ама не тази, за която съм взел билета 🥲

преди 8 минути , Kristiyan Desev каза:

Здравейте, следя полети до Барселона за ноември месец с Уиз с тръгване в петък и връщане в неделя. Преди 2 седмици полетът беше вечерен, а в момента излита по обяд от София и каца в 14:00 следобед, което доста ме устройва. Имайки предвид всички промени и смени за дни, за които споменавате, какъв е шансът да ми сменят деня и да ми провалят пътуването? Мога ли да рискувам и да купя? 
Знам, че Уиз са непредвидими, ама все пак ще се радвам на мнения 😀.
Благодаря предварително! 

ако ги сменят толкова ще ги откажеш и няма да си по-зле отколкото сега без никакви билети 😀

то има почти всеки ден полети до Барселона, чак толкова ли прецизно ти трябва?

• Благодаря 1
Публикувано:

Те и Хамбург сменят за ноември 2025 - от обеден става първи в 6,00 часа, а връщането вместо в 16.00 отива в 19,30.

Ама има време да се корегират, че тези сутрешни ставания хич не са ми по вкуса!

Публикувано:

“Wizz Air възобновява директните си полети между София и Абу Даби, считано от 17 ноември 2025 г. Редовните полети ще се изпълняват всеки понеделник, сряда и петък. Билетите са вече в продажба на wizzair.com и в мобилното приложение на авиокомпанията, като цените започват от 49.99  EUR.”

Цените за Нова година все още не са пипани, така че който има интерес - може да се възползва. 😍

• Харесвам 11
  • Браво 2
  • Смея се 2

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   4 магеланци

• Георги
    • Hakkâri Spor
    • menki
    • GlobeRider
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.