Прескочи до съдържание

Препоръчани мнения

Публикувано:
преди 49 минути , Фил каза:

При мен след няколко часа се оправи и приложението (а и сайтът, в който също не можех да влизам).  

Screenshot_20251102-115039.png.087800a3c91e20c7e867a08b1b4d6d7a.png

• Замислям се 1
Публикувано:
преди 2 минути , valpet каза:

Screenshot_20251102-115039.png.087800a3c91e20c7e867a08b1b4d6d7a.png

А при мен втори ден ми изписва това,добре че изтеглих бордните карти през сайта - след обяд пътувам обратно към София.

Публикувано:

През август и септември направих няколко резервации в booking.com за нощувки през октомври и ноември (свързани с полети на Уиз), като предоставих клиентския си номер в Уиз за 5% кредити, които даваха към онзи момент. До един момент имах големия WDC, но той изтече преди 01.10., но не си спомняма дали беше активен към момента, когато правех резервациите (не си спомням точната дата).

Въпроса ми е мога ли да очаквам въпросните кредити да се заредят в Уиз по-натам или да ги отпиша?

Не ми е ясно промените по тази тема от 01.10., дали касаят и резервации направени преди нея, но изпълнени след това.

В тази връзка, къде мога да проверя докога е бил активен WDC ми?

Благодаря предварително.

Публикувано:
В момента, Фил каза:

Някой да има проблем с приложението, или е само в моя телевизор?

Screenshot_20251101_161134_WizzAir.jpg.e45b8be623693b8f50e38f96abd8f7b9.jpg

Да, при мен не се отваряше приложението вчера цял ден (днес не съм пробвал), говоря за iPhone. А десктоп версията на MacBook уж се отваря, но при търсене на дати и цени, показва, че няма полет на конкретните дати. А всъщност има. Не показва цени. Това от браузъри Safari и Opera. А от мобилен телефон на десктоп версията, изобщо не премества месеците на flexible оn date и забива. Нещо става през последните дни с тоя W!Zz M!Zz.

Публикувано:
преди 15 часа, SPQR89 каза:

През август и септември направих няколко резервации в booking.com за нощувки през октомври и ноември (свързани с полети на Уиз), като предоставих клиентския си номер в Уиз за 5% кредити, които даваха към онзи момент. До един момент имах големия WDC, но той изтече преди 01.10., но не си спомняма дали беше активен към момента, когато правех резервациите (не си спомням точната дата).

Въпроса ми е мога ли да очаквам въпросните кредити да се заредят в Уиз по-натам или да ги отпиша?

Не ми е ясно промените по тази тема от 01.10., дали касаят и резервации направени преди нея, но изпълнени след това.

В тази връзка, къде мога да проверя докога е бил активен WDC ми?

Благодаря предварително.

Ако членството ти е било активно към момента на резервациите, би трябвало да си получиш кредитите след като се усвоят резервациите. 

Информация за датата на членството си ще намериш в профила си, показвам в мобилното приложение: 

IMG_5525.jpeg

IMG_5524.jpeg

• Харесвам 2
Публикувано:

Купил си членството с някой полет.Виж си мейлите  с резервации на Wizz от поне година назад.Покрай някой от миналогодишните ти полети ще е.

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 1 минута , Георги каза:

Още ли късните полети кацат на т2?

не

• Харесвам 1
Публикувано:

Преди време коментирахме късните тръгвания към София с повече от 3 часа закъснение и пристигания с по-малко от 3 часа закъснение. Обещах да питам мой познат, бивш пилот в Wizzair как го постигат. Днес най-после го срещнах и той ми отговори "Всички са в играта". Закъсненията най-често се причиняват от ATC, но те знаят доколко да се разпрострат и как да частично да ги компенсират. Пилотите също "бутат лоста напред", за да вдигнат скоростта.

• Харесвам 9
Публикувано:

Има и друго, което важи за всички летища, компании и самолети. Винаги времето по разписание между излитане и кацане е завишено с едно 15-20-30мин, според дължината на самия полет.

Ако имаме разписание, излитане в 16:20 и кацане в 19:20, уж полетното време е 3 часа на теория.

Обаче, ако излети реално в 17:20, той ще кацне задължително преди 20:20 или 20:00, същото и при 2 и 3 часа закъснение.  

• Харесвам 6
Публикувано:

Те си смятат и времето за рулиране по пистата.  При големите летища понякога е и доста дълго. Знаете в Истанбул след кацане как двайсетина минути си правим пътешествие по пистата. И пише 1.15 ч. полет, а всъщност е 45-50 мин., в зависимост къде лети и откъде захожда. 

• Харесвам 5
Публикувано:

Спешен въпос  ако съм чекирала пътниците мота ли да канселирам един от тях с флес е? И в кое меню става. Не успявам да го намеря. Имам 5 часа до полета.

Публикувано:
преди 1 минута , Taliana каза:

Спешен въпос  ако съм чекирала пътниците мота ли да канселирам един от тях с флес е? И в кое меню става. Не успявам да го намеря. Имам 5 часа до полета.

може, по същия начин както ако не е направен чек-ин. Излиза предупреждение, че вече е чекиран, но си продължаваш

• Харесвам 3
Публикувано:
преди 2 минути , Tani каза:

може, по същия начин както ако не е направен чек-ин. Излиза предупреждение, че вече е чекиран, но си продължаваш

Благодаря!

Публикувано:

ИИ казва това  , тоест както вече  са ви казали и по-горе :

1. Log in to your WIZZ Account.
  2. Select the reservation you wish to modify.
  3. Go to the booking details and click on "Make changes" or "Change flight".
  4. In the passenger selection screen, choose only the individual(s) you want to modify. Do not select all passengers.
  5. Proceed with providing the new flight details for the selected passengers and confirm the changes. 
  • Харесвам 4
  • Благодаря 1
Публикувано:

Може и да е коментирано, но в DSK Директ не ми се виждат точките от покупките. Откъде е проблемът според вас?

Публикувано:

Имам въпрос относно чекирането с wizz. На всички полети ли дава опцията да си доброволец ( и да не летиш) и да има обезщетение 100е или е само , когато е овърбукинг? Казусът ми е следния: Днес летим за Лион. Един от групата не може да тръгне с нас, естествено прие предложението за доброволец. Накрая обаче дава съобщение да се яви на гише за бордна карта. Т.е ако не се яви, все едно не се явил на полет или трябва да иде нагише , за повтори отказа от полет? До сега не съм имала подобна ситуация и се чудя какви са възможностите. Едната е ясна, губи се всичко, но ако има някаква хитрост и някой знае, моля да сподели. 

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 2 часа, lesy каза:

Може и да е коментирано, но в DSK Директ не ми се виждат точките от покупките. Откъде е проблемът според вас?

зя тези ли става на въпрос

image.png.16db85054162033082f16f4ce4ea55db.png

• Харесвам 2
Публикувано:
преди 5 часа, lesy каза:

Ако си навъртяла 40000 лева годишен оборот спират да се отчитат и натрупват.

• Харесвам 4
Публикувано:

Някой да е открил скоро евтин багаж? Братислава-Скопие вече е със скъп багаж и не става за превъртане. Флекс намерих по 10 евро, но багаж нъцки. 

Публикувано:
преди 4 минути , Loverboy каза:

Някой да е открил скоро евтин багаж? Братислава-Скопие вече е със скъп багаж и не става за превъртане. Флекс намерих по 10 евро, но багаж нъцки. 

4.12 SOF-RMO 29лв 20кг ок ли е?

• Харесвам 1
Публикувано:
6 minutes ago, Loverboy said:

Братислава-Кошице 20кг 10 евро

• Харесвам 4

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   1 магеланец

• Niceday
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.