Прескочи до съдържание

Препоръчани мнения

Публикувано:
преди 51 минути , yordanov каза:

Без много изненади Шарм е махнат през лятото. Първи полет в момента е на 1.10.

Ееее, така се надявах… тъпо. Аз имам за края на август, още формално не са канселирани, но виждам, че не ги продават вече…

• Харесвам 3
Публикувано:
преди 26 минути , Loverboy каза:

Ееее, така се надявах… тъпо. Аз имам за края на август, още формално не са канселирани, но виждам, че не ги продават вече…

И аз имам за края на септември.

• Харесвам 1
Публикувано:

Как така е махнат, при положние, че го виждам в графика? Аз имам за началото на септемри и резервациите си стоит непокънтани. 

image.png

Публикувано:
преди 4 минути , feel_the_rush каза:

Как така е махнат, при положние, че го виждам в графика? Аз имам за началото на септемри и резервациите си стоит непокънтани. 

image.png

Така е, но като се опиташ да резервираш полетите ги няма.

• Харесвам 3
Публикувано:

Шарм не е махнат. Изкупила ги е една агенция (във фейса го разискваха), която даже се рекламира с полети на Wizz.

Колко е достоверно- не знам.

image.png.e96ccd514ff953224450e0f79954f982.png

• Харесвам 3
  • Шок 1
  • Смея се 1
  • Замислям се 1
Публикувано:
преди 1 час, aleksandrina каза:

Шарм не е махнат. Изкупила ги е една агенция (във фейса го разискваха), която даже се рекламира с полети на Wizz.

Колко е достоверно- не знам.

image.png.e96ccd514ff953224450e0f79954f982.png

Няма такова нещо 😄😄 как ще бъдат изкупени 3 месеца и то летните, като цяло от май до септември трудно да намериш програма с чартър до Египет. Просто са махнати говорих и с приятел, който е пилот в Уиз и отговора му беше 'нормално кой ще ходи лятото там' отделно туроператорите познават пазара и знаят, че там лятото не става та не знам кой ще се излъже и изобщо Уиз не знам какво са мислили и очаквали да им се пълнят самолетите с групи.

• Харесвам 5
Публикувано:
На 11.04.2026 г. в 16:07, Георги Матеев каза:

Прецакаха ми важна връзка в Щутгарт за след 16 дни, като преместиха полета STR-SOF с ден по-рано.

Сега ще трябва да летя с Пегасус през Истанбул или с Луфтханза през Франкфурт. Познайте до 3 пъти кое ще избера.

С Уиз никога не е скучно.

А имаш ли опция за възстановяване на сумата или само смяна с друг час?

Публикувано:
преди 28 минути , Captain45 каза:

А имаш ли опция за възстановяване на сумата или само смяна с друг час?

Разбира се, че имаш. Но мисля, че се искаше билетът да не е купуван дори частично с кредити.

Иначе парите като кредит и после си ги искаш обратно и по сметката.

Публикувано:

Всякакви небивалици се пишат по групите. Ако агенциите можеха да изкупят всички седалки, предполагам щеше да им е по-евтино да наемат чартър.Едва ли Wizz ще им продаде 230 места по 50-60€ (айде и още толкова за чекиран багаж)

Другия месец ще разберем , но за мен на 99% такива полети няма да има.Купили са някакви места и вероятно сега са също толкова изненадани , колкото и останалите.

• Харесвам 5
Публикувано:

Ако е изкупеп полета, мисля, че стои на Sold Out. И аз не вярвам, да са изкупени, но и резервацията ми си стои... Очаквам разитие по темата 🙂

• Харесвам 2
Публикувано:
преди 3 минути , feel_the_rush каза:

Ако е изкупеп полета, мисля, че стои на Sold Out. И аз не вярвам, да са изкупени, но и резервацията ми си стои...

При Раян да ама при Уиз си пише, че няма полет на тази дата.

• Харесвам 2
Публикувано:

Здравейте, напоследък как стоят нещата с багажа, без priority - раница и дамска чанта ок ли са или дамската чанта задължително трябва да е в раницата, като един багаж? 

Публикувано:
преди 2 часа, r_nikolov1 каза:

Правят някакви промени в момента. Според мен скоро ще ги махнат от системата.

B0463E86-273C-4723-AD60-D2BB6789EFC3.jpeg

И при мен така. Интересното е, че за връщането пише, че вече полетът нямало да е в 00.25 в понеделник, а в неделя вечерта - което е точно обратното на това, което съм букнал. Аз букнах неделя вечерта, а сега изглежда все едно преди е било понеделник и сменят на неделя… нямам мейл за канселация, само ребукинг и рефънд. Но като цъкнеш на ребук пише, че нямаш право. Не съм пробвал да рефъндвам… 

P.S. Като тръгна да рефъндвам пише "Amount to refund: 0", така че ще чакам официално мейл за канселация. Имаме и флекс с тези полети и би трябвало поне да изпише сумата след флекса, но явно нещо бърникат още...

• Харесвам 2
Публикувано:

Според вас дали е възможно да променят билетите ми да бъдат до Ларнака вместо до Шарм на 10-12.07.2026? 🤔

Чудя се дали има смисъл да им звъня да питам, защото в приложението ми излизат само опции за Шарм и Хургада и като натисна - не ми дава дати, защото месец след моите първоначални полети няма налични. Пък бих повторил уикенд в Кипър за море. 😁

Публикувано:
26 minutes ago, r_nikolov1 said:

Според вас дали е възможно да променят билетите ми да бъдат до Ларнака вместо до Шарм на 10-12.07.2026? 🤔

Чудя се дали има смисъл да им звъня да питам, защото в приложението ми излизат само опции за Шарм и Хургада и като натисна - не ми дава дати, защото месец след моите първоначални полети няма налични. Пък бих повторил уикенд в Кипър за море. 😁

Напълно възможно, зависи на какъв оператор ще попаднеш.Ако не стане с първия , опитай още веднъж 😉

• Харесвам 2
  • Благодаря 1

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   1 магеланец

• stebal
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.