Прескочи до съдържание

Препоръчани мнения

Публикувано:
преди 17 часа, r_nikolov1 каза:

Правят някакви промени в момента. Според мен скоро ще ги махнат от системата.

B0463E86-273C-4723-AD60-D2BB6789EFC3.jpeg

Надявай се да ги махнат, че с тези полети юли месец не ти завиждам 😁😁

• Смея се 2
Публикувано:
преди 2 минути , Ivko каза:

Надявай се да ги махнат, че с тези полети юли месец не ти завиждам 😁😁

Ами търся нещо за морски уикенди без отпуска и освен Кипъра, който е със страхотни часове (петък вечер след работа до неделя късно вечер - така има 2 пълни дни за плаж), не се сещам за друга подобна дестинация. 🤔 Отворен съм за идеи. 😄

• Харесвам 2
Публикувано:
преди 24 минути , r_nikolov1 каза:

Ами търся нещо за морски уикенди без отпуска и освен Кипъра, който е със страхотни часове (петък вечер след работа до неделя късно вечер - така има 2 пълни дни за плаж), не се сещам за друга подобна дестинация. 🤔 Отворен съм за идеи. 😄

Ами преди пет дена си дойдох от там и вече ставаше трудно поносима жега /особено на плажа през деня/ та не ми се мисли за юли. То няма да е плаж...

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 49 минути , kakadu каза:

На някой върнаха ли му парите / не кредитите/ за отменените полети до Шарм? 

Пише, че трябва отделно да им пиша, за да ги върнат по карта..

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 10 минути , neuromancer каза:

То нали винаги е така с Уиз...

За пръв път ми се случва. То цял лескикон - мейли, айбани, суифтове, петнадесет минути попълвам формуляри, дето те ги имат и знаят. Знам, че ще върнат парите, обаче го правят по най смотания начин. 

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 3 минути , MayaS каза:

Трябва ли да си разпечатвам на хартия бордната карта или на телефона е достатъчно.

Достатъчно е.

• Харесвам 1
  • Благодаря 1
Публикувано:
На 22.05.2026 г. в 0:47, Георги Матеев каза:

Това всъщност е единственият начин да се купи с кредити билет на лице, различно от титуляра на акаунта. После, когато се анулира билетът на титуляра, системата връща с €10 по-малко кредит (приспада се разликата до вече неклубната цена на билета на другия човек). Но на практика няма доплащане с пари.😉

Странно. Аз имам такъв случай, в който купих билети без дискаунт през моя акаунт, но в последствие отмених единия и сега имам кредит. Т.е. единствения начин да се използват тези кредити (ако аз няма да летя) е да се мине през тази схема ли ?

• Харесвам 4
Публикувано:
3 hours ago, Климент said:

Изглежда сърбите искат да изгонят Wizz от Белград. 

Ами да погледнат 400 км на изток , щом са нежелани в Белград , а и не само в Белград.Гърците също не са приритали за тях.Нишо лично , но всяка свободна машина на Wizz може само да ни донесе нещо хубаво🙂

• Харесвам 12
Публикувано:

Да и гърците не са особено очаровани от тях напоследък. 😄 От Солун имат едва 4 дестинации, а и от Атина присъствието им не е кой знае колко голямо, така че това говори достатъчно.

Така че, ако някоя свободна машина на Wizz остане без работа в Белград или другаде из региона, спокойно може да я изпратят към България. Няма да се разсърдим на няколко нови маршрута от София, Варна, Бургас, а защо не и от Пловдив. В крайна сметка повече самолети и повече конкуренция означават повече възможности и по-добри цени за нас. 😉

Дано пуснат Рейкявик, Осло или Хелзинки. Може и някоя дестинация до Канарските острови, че и там има глад за повече директни полети. Според мен доста хора биха се възползвали от подобни маршрути.

• Харесвам 8
  • Браво 1
Публикувано:

Wizz Air иска британците да пристигат на летището три часа преди полета

Британски туристи, които това лято се прибират от Европа, може да се сблъскат със значително по-дълго чакане по летищата. Wizz Air предупреждава пътниците да пристигат до три часа преди полета, тъй като новите "Brexit гранични проверки" продължават да създават затруднения.

Нискотарифният превозвач посочва, че някои пътуващи вече са изпуснали полети заради продължителни опашки на паспортния контрол, свързани със Системата за влизане и излизане на ЕС (EES). Тя изисква посетителите извън ЕС да регистрират биометрични данни при влизане и излизане от Шенгенското пространство.

Летища из цяла Европа потвърждават, че има сериозни опашки, които се увеличават с наближаването на натоварения летен сезон. Въпреки че Европейската комисия многократно заявява, че EES работи добре на повечето пунктове за преминаване, редица авиокомпании и летища изпитват трудности заради прилагането й.

За повече инфо тук.

• Харесвам 2
Публикувано:

От догодина пускат интернет на борда на самолетите, доставчика е старлинк. Интересно дали раян още ще се инатят или ще размислят.

• Харесвам 14
  • Браво 2
  • Замислям се 3
Публикувано:

Дано да е слаб интернет и едва да се пращат съобщения в месинджър, а не да слушаме скролване на рийлове със звук (предимно чалга, в зависимост от контингента) или пък всеки да звъни и да говори по разни вайбъри на висок глас  😄

p.s. защо пише RIP airplane mode? Баш в самолетен режим се свързвам с WiFi 😉

• Харесвам 9
Публикувано:

Слаб едва ли, но почти сигурно платен и/или ограничен.

За съжаление, и сега някои пътници откриват начин да се подготвят преди полет с 2 часа офлайн тикток съдържание, състоящо се предимно от чалга и кючеци. Но интернет на борда ще отключи изцяло нови възможности. 

• Харесвам 2
  • Браво 1
  • Смея се 4
  • Замислям се 3
Публикувано:

Според мен ще пуснат колкото да има нещо, платен, и без разговори, както са пакетите на други авиокомпании, например Луфтханза.

• Харесвам 5
Публикувано:

Ryanair ги притискат и не вярвам да могат да си позволят дори минимални допълнителни разходи. Гонят някакъв PR ефект , но те не знаят кога и къде ще летят след три месеца , какво остава за сериозни планове чак за 2017-а.

• Харесвам 2
  • Шок 1
Публикувано:
преди 1 час, stanimir каза:

какво остава за сериозни планове чак за 2017-а.

Да, не знаят изобщо къде са летели или ще летят... 😉

• Смея се 4
Публикувано:
5 hours ago, crazyhorse said:

Да, не знаят изобщо къде са летели или ще летят... 😉

Да , старост - нерадост 😉

• Браво 1
  • Смея се 2

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.