Прескочи до съдържание

Препоръчани мнения

Публикувано: (редактирано)
On 5/17/2026 at 1:22 PM, Kiki Johnes said:

Да, тъй като съм с малкото дете има място точно за 2 сандвича 😜Screenshot_20260517-132059_Temu.jpg.eca4112547a84694eecb6280e52338f3.jpg

Радходихме куфарчето по улиците на Будапеща и Рим. Чудесно е, препоръчвам.

Stanimir, благодаря. Грешно съм прочела една от точките в регламента.

Редактирано от Kiki Johnes
  • Харесвам 1
Публикувано:

@Kiki Johnes,  право на обезщетение имаме при засъснение над 3 часа. Гледа се от часа на кацане. Ако ви се случи по-нататък, снимате таблото/екрана при кацане, където се вижда този час.

Вашият скриншот от flightradar и подобни също би бил полезен.

• Харесвам 4
Публикувано:

Знам, че е писано многократно, но при закупуване на двупосочен билет, може ли да се ползва само  втория полет? 
Едната щерка организира Рим през юли/август, ама не пита и сега я подкокоросах да отидат със сутришния на Раян - 15 Е е и ден повече в Рим, ама ме обзеха съмнения.😳

• Харесвам 1
Публикувано:

При Wizz Air не би трябвало да има проблем да се използва само обратният полет. Те са point-to-point авиокомпания и в Общите им условия е записано, че не оперират свързани/through tickets, а последващ полет се разглежда като отделен договор за превоз. Тоест сегментите се третират отделно.

Аз лично не бих анулирал първия полет, а просто не бих се явил на него. След това бих направил онлайн чекиране само за обратния полет, когато системата го отвори. За пълно спокойствие може да се провери и в чата на Wizz, за да няма изненади. Според условията им би трябвало да отговорят по същия начин, но дано не те подведа с информацията, която знам.

• Харесвам 2
  • Благодаря 1
Публикувано:
57 minutes ago, bibi said:

Знам, че е писано многократно, но при закупуване на двупосочен билет, може ли да се ползва само  втория полет? 
Едната щерка организира Рим през юли/август, ама не пита и сега я подкокоросах да отидат със сутришния на Раян - 15 Е е и ден повече в Рим, ама ме обзеха съмнения.😳

Няма проблем.100%.

• Харесвам 3
  • Благодаря 1
Публикувано:
14 hours ago, Blago said:

Wizz не спират да трупат точки в класацията ми за любим лоукост

Сега някой да изпъкне с инфо за :

1. Регистрацията на машината

2. Летището, на което е сниман клипа

3. Най-важното, а именно - времето на заснимане (по изгрев или на залез слънце) 😀

• Смея се 3
Публикувано:
4 hours ago, stanimir said:

Още малко ще питаш Ина с кого си ляга.

Това няма особено значение, въпреки че, честно казано, бих.

Певачките са преходни, класата на Wizz е вечна 😄

Публикувано:
преди 13 часа, bibi каза:

Да се самоцитирам с инфо от чата. Щерката е проверила:

image.png.550bdcf1c457f8e381df06d2545e4e78.png

• Харесвам 5
Публикувано:
преди 39 минути , bibi каза:

Това си е по принцип възможно при лоукостърите, но след споразумението между ЕП и ЕК за новите правила, това ще стане възможно и при традиционните АК.

• Харесвам 8
Публикувано:
преди 3 минути , Фил каза:

Това си е по принцип възможно при лоукостърите, но след споразумението между ЕП и ЕК за новите правила, това ще стане възможно и при традиционните АК.

Няма такива споразумения, поне не съм видял.

Публикувано:

Незнам дали е коментирано, но вече на два пъти  при плащане, не ми дава опцията да платя с натрупаната  в акаунта сума от кеш бека на wizz картата. Вади ми само стандартните начини за плащане. Единият път беше при доплащане за смяна на полет, а преди малко при закупуване на места - отново. Преди две седмици, когато купувах билети - тогава ми разреши да платя комбинирано с бонус и с карта. Да не би вече да не може да се плащат допълнителните услуги с баланса?

• Харесвам 2
  • Шок 2
  • Замислям се 3
Публикувано:

Moody's понижи райтинга на Wizz Air. Слизането на дългосрочната оценка е от Ba2 на Ba3, а перспективата е променена от негативна на стабилна. Причината са "продължаващите слаби данни по задлъжнялостта в несигурна среда на опериране, както и рисковете по изпълнение на стратегическото препозициониране". Авиокомпанията "поддържа солидни ликвидност и място на пазара в основните си райони", но има "по-слаби от очакваните финансови резултати през фискалната 2026 г., продължаващ натиск върху печалбите". Освен ефекта от поскъпналите горива, има и "повишена несигурност около търсенето и конкурентната динамика", отчасти свързана с преместването към Европа на авиационен капацитет от Близкия изток, се казва в съобщението на рейтинговата агенция.

От "Муудис" искат да видят и резултати от съдържащото рискове фокусиране върху уплътняването на дестинациите в Централна и Източна Европа и Италия.

https://www.dnevnik.bg/sviat/2026/06/20/4927402_muudis_poniji_reitinga_na_uizer/

• Харесвам 2
  • Замислям се 1
Публикувано:

Не е промоция, просто е напред във времето: София - Шарм ел Шейх и обратно от ноември та чак до април догодина има цени от 40-50 евро в посока. С Уиз дискаунт пада до 30-40 евро в посока. Часовете също са приемливи. Подобни са цените и за Хургада. Разбира се, ако тези линии наистина тръгнат и това разписание остане. Аз бях взела за септември и ги орязаха. 

Screenshot 2026-06-21 232437.png

Screenshot 2026-06-21 233349.png

• Харесвам 8
Публикувано:

Полетът от Лутън още не е излетял, вече е с 2 часа закъснение. Аз ще летя до Алгеро със същия самолет, засега е обявено 40 минути закъснение. Има ли вероятност ако този закъснее много, следващият полет да бъде изпълнен от друг самолет? Или няма къде да намерят свободен?

Публикувано:
преди 1 минута , Ilian359 каза:

Полетът от Лутън още не е излетял, вече е с 2 часа закъснение. Аз ще летя до Алгеро със същия самолет, засега е обявено 40 минути закъснение. Има ли вероятност ако този закъснее много, следващият полет да бъде изпълнен от друг самолет? Или няма къде да намерят свободен?

На мен ми се е случвало, но закъснението беше доста по-голямо. Синът ми чакаше самолет от някъде, който закъсняваше 6 часа. На път за летището, за да си влезе все пак в определения час там, смениха машината и неговият полет си излетя нявреме. Зависи колко е закъснението и какви са им възможностите в момента. 

• Харесвам 5
Публикувано:
преди 1 час, Ilian359 каза:

Има вероятност да сменят самолета. Така направиха преди време- наместиха самолета от друг полет, за да няма 3 часа закъснение. Така и двата полета (излитащи) имаха закъснение, но под 3 часа. Просто размениха самолетите- първия кацнал извози първия закъснял полет.

• Харесвам 7
Публикувано:

Здравейте,някой има ли представа от кой терминал на летище Бове излизат самолетите на wizz,понеже на бордните карти не ми изписва.Предолагам на втори,но все пак.... Благодаря предварително

Публикувано:
На 23.06.2026 г. в 14:03, aleksandrina каза:

Има вероятност да сменят самолета. Така направиха преди време- наместиха самолета от друг полет, за да няма 3 часа закъснение. Така и двата полета (излитащи) имаха закъснение, но под 3 часа. Просто размениха самолетите- първия кацнал извози първия закъснял полет.

Да, вчера го направиха. Имаше почти 3 часа закъснение в Айндховен и пренасочиха закъснелия самолет за Алгеро. Така този полет беше обслужен с по-малко от час закъснение. А "нашия" самолет го пратиха до Палма и там също закъснението беше под час. Приятно изненадан съм, че са станали толкова гъвкави. Предишни години Айндховен почти винаги завличаше вечерната ротация (най-вече до Болоня) с 2 часа и половина.

• Харесвам 4
Публикувано:
преди 22 часа, muffytoz каза:

Здравейте,някой има ли представа от кой терминал на летище Бове излизат самолетите на wizz,понеже на бордните карти не ми изписва.Предолагам на втори,но все пак.... Благодаря предварително

Ние преди седмица летяхме от Бове - мисля, че втори - но те са на 30 сек пеша един  от друг -  в една сграда. Летището е много мъничко.

• Харесвам 4

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   1 магеланец

• stebal
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.