Прескочи до съдържание

Преброяване 2021

dimitrov6

Препоръчани мнения

Публикувано:
На 9.09.2021 г. в 16:13, Duke каза:

При мен също излязоха, явно черпят данни от масивите на НАП. На съпругата ми обаче, която е държавен служител, наименованието на работодателя не беше разпознато, което е странно...

И при мен се появи фирмата  и позицията даже 🙂 Може би защото пускам данъчни декларации. Всичко знае това НСИ, направо е като NSA 

• Харесвам 1
  • Смея се 3
Публикувано:

Еее, преброяването вече е песен, смислен редизайн са му направили и не забива сайтът. Точно за 5 минути се преброих (като не броим няколко минути смях на някои въпроси 😄 )

• Харесвам 2
Публикувано:
На 14.09.2021 г. в 15:04, darinamarinova каза:

И при мен се появи фирмата  и позицията даже 🙂 Може би защото пускам данъчни декларации. Всичко знае това НСИ, направо е като NSA 

Взима ги от трудовите договори от НАП/НОИ

• Харесвам 3
Публикувано:
На 9.09.2021 г. в 16:13, Duke каза:

При мен също излязоха, явно черпят данни от масивите на НАП. На съпругата ми обаче, която е държавен служител, наименованието на работодателя не беше разпознато, което е странно...

Това щото държавата е "куче влачи, диря няма".

• Смея се 1
Публикувано:
преди 16 минути , Zaro каза:

Това щото държавата е "куче влачи, диря няма".

Принципно си прав, но в случая не е така.

За държавните служител нямат данните, защото държавните служители нямат трудови договори.

Публикувано:
преди 33 минути , ven62 каза:

Принципно си прав, но в случая не е така.

За държавните служител нямат данните, защото държавните служители нямат трудови договори.

Ами, не е точно така. В портала за електронни услуги на НАП излиза информация за здравноосигурителния статус и осигурителния доход, което означава, че данните са налични при тях...

Публикувано:
преди 21 минути , muchachote каза:

Преброих се! Но писах и измишльотини /неща които не знам/. Колкото да мине номерът. Дали това ще повлияе на нещо?

Зависи! Ако си ваксиниран, очаквай представители на задкулисието да позвънят настойчиво на вратата ти. Справката трае съвсем кратко, като е добре да си предварително подготвен с вещи от първа необходимост за 72 часа. Ако обаче не си ваксиниран, няма нищо страшно - минаваш в графата "ние ги лъжем, че ваксинацията не е задължителна, а те ни лъжат, че ще се ваксинират ама друг път..."

Нали за всички е ясно, че преброяването всъщност е част от плана на задкулисието и има характер на втори етап от принудителното ваксиниране?

• Харесвам 2
  • Смея се 1
Публикувано:
преди 3 минути , Duke каза:

Зависи! Ако си ваксиниран, очаквай представители на задкулисието да позвънят настойчиво на вратата ти. Справката трае съвсем кратко, като е добре да си предварително подготвен с вещи от първа необходимост за 72 часа. Ако обаче не си ваксиниран, няма нищо страшно - минаваш в графата "ние ги лъжем, че ваксинацията не е задължителна, а те ни лъжат, че ще се ваксинират ама друг път..."

Нали за всички е ясно, че преброяването всъщност е част от плана на задкулисието и има характер на втори етап от принудителното ваксиниране?

" В бъдещето тъмно той гледаше ясно" :)))

• Смея се 1
Публикувано:
преди 28 минути , muchachote каза:

Преброих се! Но писах и измишльотини /неща които не знам/. Колкото да мине номерът. Дали това ще повлияе на нещо?

Е, колко да повлие. 

Ще изкривиш супер вярната статистика, но чак на 6-тия знак след десетичната точка.

• Смея се 1
Публикувано:
Преди 1 час, muchachote каза:

Но писах и измишльотини /неща които не знам/. Колкото да мине номерът. Дали това ще повлияе на нещо?

Ако в полето за  вяра си писал "пастафарианец", очаквай скоро google да те таргетира с реклами на гевгири. :wink: 

• Харесвам 1
  • Смея се 5
Публикувано:

Ами тази вечер отново не желае да съдейства. Няколко опита, грешка 502. 

:dash1:

Отвори се, направих два опита да се регистрирам, въвеждам данните и пак "502"

Започнах да подозирам ... не е нормално да си въведеш всички данни и при опит да ги изпратиш да ти казват не може. А къде отиват?

Публикувано:
преди 3 часа, Lyubina каза:

Ами тази вечер отново не желае да съдейства. Няколко опита, грешка 502. 

:dash1:

Отвори се, направих два опита да се регистрирам, въвеждам данните и пак "502"

Започнах да подозирам ... не е нормално да си въведеш всички данни и при опит да ги изпратиш да ти казват не може. А къде отиват?

Е-е-е, как къде отиват. Да не мислиш че Бил Гейтс се интересува само от чипиране.

Затова е и толкова бавно - тия електрони докато стигнат до Щатите...:wink:

• Смея се 4
Публикувано:

Снощи се отчетох и аз. По едно време системата не ми даваше да посоча от какъв пол съм и силно се притесних. Оказа се, че бях пропуснал една цифра от ЕГН-то. От десетия път ми го прие, но трябвяше да го въвеждам мноооооого бавно.

• Харесвам 2
  • Смея се 1
Публикувано:

Аз така дори и не пробвах да се преброя електронно......

Ще ги чакам да минат :rolleyes: за да им отговоря на многото въпроси.

Само дано се открием преброителя 😇

• Харесвам 2
Публикувано:
преди 7 часа, Zaro каза:

Снощи се отчетох и аз. По едно време системата не ми даваше да посоча от какъв пол съм и силно се притесних.

Сега, това някаква форма на признание, ли е?

• Смея се 1
Публикувано:
преди 6 часа, Иван Попов каза:

Аз така дори и не пробвах да се преброя електронно......

Ще ги чакам да минат :rolleyes: за да им отговоря на многото въпроси.

Само дано се открием преброителя 😇

Срокът за преброяване онлайн е удължен до края на месеца. 

На мен ми отне около 30 минути, а забавното беше с въпроса за работа и плащане в натура 🙂

• Харесвам 1
  • Благодаря 1
  • 2 седмици по-късно ...
Публикувано:
На 17.09.2021 г. в 16:08, muchachote каза:

На нас от задкулисието са ни известни нещата, които ти не знаеш. Така че ги поправихме с верните и всичко е наред. Няма нужда да се притесняваш и пак заповядай!

🙂

• Смея се 1
Публикувано:

Аз пък се чудя, как да разбера кога ще минат преброителите, да им дам кода.

При условие, че почти постоянно сме или на работа, или някъде другаде,.... а не ми се иска да оставям кода на вратата на апартамента.

Публикувано:
преди 9 минути , Lyubina каза:

Аз пък се чудя, как да разбера кога ще минат преброителите, да им дам кода.

При условие, че почти постоянно сме или на работа, или някъде другаде,.... а не ми се иска да оставям кода на вратата на апартамента.

Когато минаха през нас си дадох кода, а на въпроса ми как процедират с тези, които са на работа в този момент, преброителят каза, че оставя данни за контакт с него на входа и всеки, който има желание, може да издиктува кода по телефона. А той ще мине поне още веднъж през нашия адрес.

• Харесвам 4
  • Благодаря 1

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.