darinamarinova Публикувано: 14 септември, 2021 Публикувано: 14 септември, 2021 На 9.09.2021 г. в 16:13, Duke каза: При мен също излязоха, явно черпят данни от масивите на НАП. На съпругата ми обаче, която е държавен служител, наименованието на работодателя не беше разпознато, което е странно... И при мен се появи фирмата и позицията даже 🙂 Може би защото пускам данъчни декларации. Всичко знае това НСИ, направо е като NSA 1 3
T.E.Lawrence Публикувано: 16 септември, 2021 Публикувано: 16 септември, 2021 Еее, преброяването вече е песен, смислен редизайн са му направили и не забива сайтът. Точно за 5 минути се преброих (като не броим няколко минути смях на някои въпроси 😄 ) 2
ven62 Публикувано: 16 септември, 2021 Публикувано: 16 септември, 2021 На 14.09.2021 г. в 15:04, darinamarinova каза: И при мен се появи фирмата и позицията даже 🙂 Може би защото пускам данъчни декларации. Всичко знае това НСИ, направо е като NSA Взима ги от трудовите договори от НАП/НОИ 3
Zaro Публикувано: 16 септември, 2021 Публикувано: 16 септември, 2021 На 9.09.2021 г. в 16:13, Duke каза: При мен също излязоха, явно черпят данни от масивите на НАП. На съпругата ми обаче, която е държавен служител, наименованието на работодателя не беше разпознато, което е странно... Това щото държавата е "куче влачи, диря няма". 1
ven62 Публикувано: 16 септември, 2021 Публикувано: 16 септември, 2021 преди 16 минути , Zaro каза: Това щото държавата е "куче влачи, диря няма". Принципно си прав, но в случая не е така. За държавните служител нямат данните, защото държавните служители нямат трудови договори.
Duke Публикувано: 16 септември, 2021 Публикувано: 16 септември, 2021 преди 33 минути , ven62 каза: Принципно си прав, но в случая не е така. За държавните служител нямат данните, защото държавните служители нямат трудови договори. Ами, не е точно така. В портала за електронни услуги на НАП излиза информация за здравноосигурителния статус и осигурителния доход, което означава, че данните са налични при тях...
muchachote Публикувано: 16 септември, 2021 Публикувано: 16 септември, 2021 Excuse me, friends,а кой е сайтът в който трябва да се преброя?🤔
Фил Публикувано: 16 септември, 2021 Публикувано: 16 септември, 2021 преди 43 минути , muchachote каза: Excuse me, friends,а кой е сайтът в който трябва да се преброя?🤔 https://census2021.bg/ 2 1
muchachote Публикувано: 17 септември, 2021 Публикувано: 17 септември, 2021 Преброих се! Но писах и измишльотини /неща които не знам/. Колкото да мине номерът. Дали това ще повлияе на нещо?
Duke Публикувано: 17 септември, 2021 Публикувано: 17 септември, 2021 преди 21 минути , muchachote каза: Преброих се! Но писах и измишльотини /неща които не знам/. Колкото да мине номерът. Дали това ще повлияе на нещо? Зависи! Ако си ваксиниран, очаквай представители на задкулисието да позвънят настойчиво на вратата ти. Справката трае съвсем кратко, като е добре да си предварително подготвен с вещи от първа необходимост за 72 часа. Ако обаче не си ваксиниран, няма нищо страшно - минаваш в графата "ние ги лъжем, че ваксинацията не е задължителна, а те ни лъжат, че ще се ваксинират ама друг път..." Нали за всички е ясно, че преброяването всъщност е част от плана на задкулисието и има характер на втори етап от принудителното ваксиниране? 2 1
Светославов Публикувано: 17 септември, 2021 Публикувано: 17 септември, 2021 преди 3 минути , Duke каза: Зависи! Ако си ваксиниран, очаквай представители на задкулисието да позвънят настойчиво на вратата ти. Справката трае съвсем кратко, като е добре да си предварително подготвен с вещи от първа необходимост за 72 часа. Ако обаче не си ваксиниран, няма нищо страшно - минаваш в графата "ние ги лъжем, че ваксинацията не е задължителна, а те ни лъжат, че ще се ваксинират ама друг път..." Нали за всички е ясно, че преброяването всъщност е част от плана на задкулисието и има характер на втори етап от принудителното ваксиниране? " В бъдещето тъмно той гледаше ясно" :))) 1
ven62 Публикувано: 17 септември, 2021 Публикувано: 17 септември, 2021 преди 28 минути , muchachote каза: Преброих се! Но писах и измишльотини /неща които не знам/. Колкото да мине номерът. Дали това ще повлияе на нещо? Е, колко да повлие. Ще изкривиш супер вярната статистика, но чак на 6-тия знак след десетичната точка. 1
Фил Публикувано: 17 септември, 2021 Публикувано: 17 септември, 2021 Преди 1 час, muchachote каза: Но писах и измишльотини /неща които не знам/. Колкото да мине номерът. Дали това ще повлияе на нещо? Ако в полето за вяра си писал "пастафарианец", очаквай скоро google да те таргетира с реклами на гевгири. 1 5
Lyubina Публикувано: 17 септември, 2021 Публикувано: 17 септември, 2021 Ами тази вечер отново не желае да съдейства. Няколко опита, грешка 502. Отвори се, направих два опита да се регистрирам, въвеждам данните и пак "502" Започнах да подозирам ... не е нормално да си въведеш всички данни и при опит да ги изпратиш да ти казват не може. А къде отиват?
ven62 Публикувано: 17 септември, 2021 Публикувано: 17 септември, 2021 преди 3 часа, Lyubina каза: Ами тази вечер отново не желае да съдейства. Няколко опита, грешка 502. Отвори се, направих два опита да се регистрирам, въвеждам данните и пак "502" Започнах да подозирам ... не е нормално да си въведеш всички данни и при опит да ги изпратиш да ти казват не може. А къде отиват? Е-е-е, как къде отиват. Да не мислиш че Бил Гейтс се интересува само от чипиране. Затова е и толкова бавно - тия електрони докато стигнат до Щатите... 4
Lyubina Публикувано: 18 септември, 2021 Публикувано: 18 септември, 2021 Ам.... Важното е, че днес в ранни зори успях да му ги изпратя. 🤣 1 3
Zaro Публикувано: 18 септември, 2021 Публикувано: 18 септември, 2021 Снощи се отчетох и аз. По едно време системата не ми даваше да посоча от какъв пол съм и силно се притесних. Оказа се, че бях пропуснал една цифра от ЕГН-то. От десетия път ми го прие, но трябвяше да го въвеждам мноооооого бавно. 2 1
Иван Попов Публикувано: 18 септември, 2021 Публикувано: 18 септември, 2021 Аз така дори и не пробвах да се преброя електронно...... Ще ги чакам да минат за да им отговоря на многото въпроси. Само дано се открием преброителя 😇 2
Duke Публикувано: 18 септември, 2021 Публикувано: 18 септември, 2021 преди 7 часа, Zaro каза: Снощи се отчетох и аз. По едно време системата не ми даваше да посоча от какъв пол съм и силно се притесних. Сега, това някаква форма на признание, ли е? 1
Polina Публикувано: 18 септември, 2021 Публикувано: 18 септември, 2021 преди 6 часа, Иван Попов каза: Аз така дори и не пробвах да се преброя електронно...... Ще ги чакам да минат за да им отговоря на многото въпроси. Само дано се открием преброителя 😇 Срокът за преброяване онлайн е удължен до края на месеца. На мен ми отне около 30 минути, а забавното беше с въпроса за работа и плащане в натура 🙂 . 1 1
jungfraujoch Публикувано: 26 септември, 2021 Публикувано: 26 септември, 2021 От половин час се опитвам да вляза в сайта да се преброя и нещо не се получава.Някой днес има ли този проблем?
Брани Публикувано: 26 септември, 2021 Публикувано: 26 септември, 2021 На 17.09.2021 г. в 16:08, muchachote каза: Преброих се! Но писах и измишльотини /неща които не знам/. Колкото да мине номерът. Дали това ще повлияе на нещо? На нас от задкулисието са ни известни нещата, които ти не знаеш. Така че ги поправихме с верните и всичко е наред. Няма нужда да се притесняваш и пак заповядай! 🙂 1
Lyubina Публикувано: 26 септември, 2021 Публикувано: 26 септември, 2021 Аз пък се чудя, как да разбера кога ще минат преброителите, да им дам кода. При условие, че почти постоянно сме или на работа, или някъде другаде,.... а не ми се иска да оставям кода на вратата на апартамента.
Mary Публикувано: 26 септември, 2021 Публикувано: 26 септември, 2021 преди 9 минути , Lyubina каза: Аз пък се чудя, как да разбера кога ще минат преброителите, да им дам кода. При условие, че почти постоянно сме или на работа, или някъде другаде,.... а не ми се иска да оставям кода на вратата на апартамента. Когато минаха през нас си дадох кода, а на въпроса ми как процедират с тези, които са на работа в този момент, преброителят каза, че оставя данни за контакт с него на входа и всеки, който има желание, може да издиктува кода по телефона. А той ще мине поне още веднъж през нашия адрес. 4 1
Lyubina Публикувано: 26 септември, 2021 Публикувано: 26 септември, 2021 @Mary, това означава, че при нас все още никой не е минал. Няма никакви следи във входа. Дали е възможно да не са стигнали до нас?
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега