Цвете Публикувано: 26 септември, 2021 Сподели Публикувано: 26 септември, 2021 Толкова ми е мъчно, сякаш съм загубила роднина…. Благодаря ти, Валерия за всички разкази, за споделените знания, за ведростта и усмивките! Ще те помним, @AlexandraKo❤️ 13 Връзка към коментар
Аzia Публикувано: 26 септември, 2021 Сподели Публикувано: 26 септември, 2021 Офф, утре погребвам баща ми, сега чета тази шокираща вест. Тази година е кошмарна. За някои хора имам чувството че са вечни, че са стълбове, които винаги ше са някъде там, на ръка разстояние. Тя беше най-колоритният участник тук. Цветна, аристократична, интелигентна и добра. Заради нейните шарени разкази, стъпих на място, за което бях казала - никога. Да почива в мир. Сълзи и червено вино от мен😢 12 1 1 Връзка към коментар
Eti* Публикувано: 26 септември, 2021 Сподели Публикувано: 26 септември, 2021 Цялата настръхнах, като прочетох заглавието на темата и все се надявах, че не е това! Мир на праха й и светъл път на душата й! Съболезнования на семейството и близките на Александра! Ще ни липсваш! 5 Връзка към коментар
valentin_st Публикувано: 26 септември, 2021 Сподели Публикувано: 26 септември, 2021 Толкова тъжно! Никога не съм ѝ писал да ѝ кажа колко прекрасно пише и колко вдъхновява. Тя дори прави нещо повече от това да вдъхновява. Не съм си представял, че мога да изпитам такава тъга към човек, когото никога не съм познавал, освен по писаното от него. Сърдечни съболезнования на близките! Валерия, благодаря ти за невероятния оптимизъм, който струеше от теб, дано живееш нов живот и да учиш и показваш и там как се живее истински. 10 Връзка към коментар
Childish Публикувано: 26 септември, 2021 Сподели Публикувано: 26 септември, 2021 И аз още не мога да повярвам. Жалко, много жалко! Голяма загуба за форума и със сигурност за близките ѝ. 5 Връзка към коментар
darinamarinova Публикувано: 26 септември, 2021 Сподели Публикувано: 26 септември, 2021 Съболезнования на семейството й и на всички, които я обичат. Дано е на по-добро място. Помня как беше писала за Павароти и веднага се сетих за тази песен. 😢 5 Връзка към коментар
Oldkozel Публикувано: 26 септември, 2021 Сподели Публикувано: 26 септември, 2021 Тъкмо се прибирам от поход и влизам във форума да постна във “В момента съм...”, виждам водещата тема и ми се отщя всичко ... Аристократ в добрия смисъл, фино чувство за хумор, неизчерпаем оптимизъм. “Цветно, стерео и пълнометражно” ни пренасяше в пътешествията й със Съра, готвихме в темата за какво готвите, следихме темата за Старият Пловдив, менюто на “Хемингуей” ... Съболезнование на близките. 14 Връзка към коментар
tolysgg Публикувано: 26 септември, 2021 Сподели Публикувано: 26 септември, 2021 Да е светла паметта и! Също както много други тук не я познавах лично, никога не сме общували, но за мен бе превилегия да споделям това пространство с толкова позитивен човек. Нямаше случай, в който да отворя Магеланци и да не видя нейно мнение, разказ, снимка, виц... За мен лично завинаги ще остане пример, че усмивката и положителната енергия правят животът ти смислен и цветен, също така на всички около теб. А както се вижда и на много хора, които дори не те познават. Искрени съболезнования на семейството. 9 Връзка към коментар
Zaro Публикувано: 26 септември, 2021 Сподели Публикувано: 26 септември, 2021 Много ще липсва на форума! Така и не се видяхме наживо, само си подмятахме приказки за общата ни махала, а днес сутринта, на път за Пловдив, си помислих дали не можеше да пиша да се видим и да се запознаем. Не било писано да е в този живот! Изключително добронамерена личност, с впечатляваща обща култура, мироглед и голяма душа. Учител по живот! Светъл път към небето! Ако изпращането не е минало, нека се организираме с един венец от нашата общност. 31 1 Връзка към коментар
MayaS Публикувано: 26 септември, 2021 Сподели Публикувано: 26 септември, 2021 😭, не мога да повярвам. Поклон! Почивай в мир Валерия. Едно слънце залезе завинаги, но ние ще пазим нейната светлина и лъчезарност. Благдаря ти за всичко с което си помогнала. 7 Връзка към коментар
Asya Assenova Публикувано: 26 септември, 2021 Сподели Публикувано: 26 септември, 2021 Не мога да повярвам. Толкова жизнена и.мъдра, и прекрасна...Да е светло по пътя й. Където е да е тя, определено ще направи мястото по-добро. 5 Връзка към коментар
Mamas Публикувано: 26 септември, 2021 Сподели Публикувано: 26 септември, 2021 Шокиращо наистина! Светла й памет! Ще липсва не само на близките си, но и на всички нас с вдъхновяващите си разкази за пътешествията си! Поклон! 4 Връзка към коментар
Mary Публикувано: 26 септември, 2021 Автор Сподели Публикувано: 26 септември, 2021 преди 17 минути , Zaro каза: Ако изпращането не е минало, нека се организираме с един венец от нашата общност. Ако имаш някакъв контакт с роднините ѝ, попитай ги моля. 8 Връзка към коментар
iaia_mama Публикувано: 26 септември, 2021 Сподели Публикувано: 26 септември, 2021 Нямам думи... Седя, гледам лаптопа и давам "заето"... Толкова готин човек във всяко отношение, толкова жизнена, позитивна... Не мога да си представя, че вече няма да я има. Ужасно ще ни липсва! Съболезнования на близките й. Съболезнования и на всички нас. Царство ти небесно, Алекс! 10 Връзка към коментар
Популярно мнение funny Публикувано: 26 септември, 2021 Популярно мнение Сподели Публикувано: 26 септември, 2021 Получих от семейството и отговор на мое съобщение към Валерия . Слагам го тук, защото мисля че се отнася до всички нас : "Никой,който е оставил приятели след себе си не е живял напразно. Благодаря ви,тя би го оценила…" 86 1 Връзка към коментар
Zelen Burgas Публикувано: 26 септември, 2021 Сподели Публикувано: 26 септември, 2021 Не се познавахме лично, но новината ме натъжи много. Изключително интересно ми беше да чета всичките пътеписи, разкази и снимки. Да почива в мир и искрени съболезнования на семейството! 5 Връзка към коментар
krasen_denev Публикувано: 26 септември, 2021 Сподели Публикувано: 26 септември, 2021 Поклон пред всичко,което направи за нас! Поклон за невероятния ентусиазъм и огромната отзивчивост! Поклон пред човека с главно Ч!!! Поклон!!! Валерия завинаги ще остане част от магеланци.ком! Светла ти памет! Почивай в мир! 26 Връзка към коментар
luba_rizova Публикувано: 26 септември, 2021 Сподели Публикувано: 26 септември, 2021 И аз не мога да повярвам, съвсем скоро си писахме. Познавах я и в реалния живот, никога няма да бъде забравена! Поклон, Вал! Нямам думи да опиша колко светлина и колорит вкарваше във форума! Мир на праха ти. 19 Връзка към коментар
Olia Публикувано: 26 септември, 2021 Сподели Публикувано: 26 септември, 2021 Толкова жалко…. Винаги четях темите и с огромно удоволствие! Прекрасен, фин, колоритен и ерудиран човек. Ужасно много ще липсва😢 5 Връзка към коментар
muchachote Публикувано: 26 септември, 2021 Сподели Публикувано: 26 септември, 2021 Току що и аз научих тази трагична новина😢 Наистина не мога да повярвам. До вчера се наслаждавах / и тайно и завиждах/ за безкрайните и пътешествия със " Съра" по света, разглеждах колоритните им снимки, от тях излъчваше жизнена енергия, добросърдечност, жажда за живот и още и още приключения. Всички знаем, без нея нашият приключенски форум няма да е същият, уви! Поклон пред паметта и и всичко, което ТЯ направи за форума ни! Нека пътува в безкрайния океан на мечтите си! В БГ имаме една приказка "Яж, пий, носи си новите дрехи и..... пътувай". Утре може да е последният ти ден. 21 Връзка към коментар
Polina Публикувано: 26 септември, 2021 Сподели Публикувано: 26 септември, 2021 Много тъжна вест! Изключително. Каквото и да кажа или напиша няма да бъде достатъчно. В такива моменти думите губят смисъл... За мен тя беше глътката свежест в доста тегави моменти. Светлина за душата ѝ. Искрени съболезнования към цялото ѝ семейство. Много ги обичаше и гордееше с тях. 19 Връзка към коментар
Coo Публикувано: 26 септември, 2021 Сподели Публикувано: 26 септември, 2021 Съболезнования :( Енергията си тя е предала на всички, които сме имали контакт с нея, светла й памет. 😞 8 Връзка към коментар
ДиянаВ Публикувано: 26 септември, 2021 Сподели Публикувано: 26 септември, 2021 преди 39 минути , funny каза: "Никой,който е оставил приятели след себе си не е живял напразно. Благодаря ви,тя би го оценила…" Преди месец и половина бях на погребение с присъстващи 8 човека, от които аз - за морална подкрепа и още две девойки - приятелки на сина на покойника, борещи се коя е по-близка. Почина чичото на съпруга ми, който реално познавах, но реално никаква чувствителност не предизвикваше не само у мен, но и сред най-близките си. Човек сам избрал пътя на самотата, предал се от живота, без да го е живял. На другия полюс в моите и вашите чувства е AlexandraKo. Познавал - не познавал, няма никакво значение. Валерия Е част от нашата емоционалност и празнотата от загубата на приятел е реалност. Благодаря на нашия приятел Валерия за всички изсипани чувства във форума❤️ Моля ви Магеланци не правете други такива шокиращи емоции. Нека Алекс остане незабравима... 18 Връзка към коментар
Силвия Публикувано: 26 септември, 2021 Сподели Публикувано: 26 септември, 2021 Поклон. Никой не умира завинаги, докато има кой да го помни. 9 Връзка към коментар
MCC Публикувано: 26 септември, 2021 Сподели Публикувано: 26 септември, 2021 Светла памет на Валерия. Ще я запомня с разказите за Сицилия, пъстрите дрехи и чинии, вкуса й към хубавите неща в живота, способността й за самоирония, и това, че със Сър Антъни се бяха зарекли всеки следващ рожден ден да прекарват на ново място. Мъчно ми е за Сър-а 😞 Почивай в мир, Валерия. 11 1 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега