bobole4e Публикувано: 26 септември, 2021 Сподели Публикувано: 26 септември, 2021 Слабо е да кажа колко съм шокирана... От една седмица съм в Сицилия и не минава ден в който да не съм се сетила за нея, да се чудя дали беше тук, писала ли е за това място, а в края на деня съм толкова уморена, за да проверявам, че го оставих като се прибера. Дори не съм забелязала, че не е писала няколко дни и този новина ме разстрои неимоверно. Не мога да си представя да вляза в темата Какво готовите... и как повече няма да видя снимки на странните и интересни измишльотини. Ще ми липсваш много, Валерия! 12 Връзка към коментар
ivooo Публикувано: 26 септември, 2021 Сподели Публикувано: 26 септември, 2021 Почивай в мир, Валерия ! 6 Връзка към коментар
denita Публикувано: 26 септември, 2021 Сподели Публикувано: 26 септември, 2021 Думи не намирам. Макар, че пиша изключително рядко, когато имам възможност чета. Случвало се е да влизам във форума само, за да прочета нейните разкази от последното й приключение със Съра. Толкова им се радвах и завиждах благородно на вкуса им към живота, а сега... Светлина по пътя ти, @AlexandraKo ! 13 Връзка към коментар
zon Публикувано: 26 септември, 2021 Сподели Публикувано: 26 септември, 2021 Mila Valerie ❤️ 19 Връзка към коментар
radi777 Публикувано: 26 септември, 2021 Сподели Публикувано: 26 септември, 2021 Мир на праха ти, Валерия! Без теб форума няма да е същия... Сицилия остана в сърцето ми заради теб! Загубихме един прекрасен човек, нека се опитаме да бъдем по- добри, каквато беше тя. 8 Връзка към коментар
Популярно мнение домосед Публикувано: 26 септември, 2021 Популярно мнение Сподели Публикувано: 26 септември, 2021 Ето как е съхранил образа на @AlexandraKo фотоапаратът ми. Мисля си, че точно такава ще я помним. Почивай в мир! (Трабанът е случаен. Важна е комбинацията на период и цвят. И усмивката!) 63 6 Връзка към коментар
Миланка Публикувано: 26 септември, 2021 Сподели Публикувано: 26 септември, 2021 Много ми е мъчно. @AlexandraKo толкова пълна с енергия, ерудирана, вдъхновяваща и лъчезарна вече не е на този свят. Нека е светъл пътят и. Тя беше един от стожерите на този форум. ПОКЛОН. Съболезнования на семейството. 11 Връзка към коментар
Bellaero Публикувано: 26 септември, 2021 Сподели Публикувано: 26 септември, 2021 Искрени съболезнования на семейството и близките! Мир на душата и 😞 3 Връзка към коментар
Lirea Публикувано: 26 септември, 2021 Сподели Публикувано: 26 септември, 2021 И аз не я познавах лично, но сякаш губя човек, когото познавам от години. Такава енергия струеше от нея, сякаш беше неизчерпаема и достатъчна да зареди всички около нея. Но пък в природата енергията не се губи, само се трансформира... Светъл път! 9 Връзка към коментар
Bore Публикувано: 27 септември, 2021 Сподели Публикувано: 27 септември, 2021 Почивай в мир Алекс! Съболезнования на близките и. 4 Връзка към коментар
дядо Пепи Публикувано: 27 септември, 2021 Сподели Публикувано: 27 септември, 2021 Вечна памет за един слънчев и лъчезарен човек. Не се познавахме лично, но коментарите по различни теми и особено пътеписите те караха да си съпричастен на радостта от видяното и преживяното. Форумът загуби много стойностен човек. Почивай в мир. 11 Връзка към коментар
DryGuy Публикувано: 27 септември, 2021 Сподели Публикувано: 27 септември, 2021 Да почива в мир. Съболезнования на близките й. 3 Връзка към коментар
Фил Публикувано: 27 септември, 2021 Сподели Публикувано: 27 септември, 2021 Светла ѝ памет на Валя, да почива в мир! Ще липсва на форума! Искрени съболезнования на близките! 7 Връзка към коментар
tougherty Публикувано: 27 септември, 2021 Сподели Публикувано: 27 септември, 2021 Много тъжна вест. Тя бе страхотен човек във всяко отношение, на който вярвам, не само аз, а всички ние се възхищавахме и уважавахме. Човек с голямо сърце и чиста душа. Тук винаги ще пазим прекрасния спомен за нея. Светла ѝ памет! 7 Връзка към коментар
П.Кръстев Публикувано: 27 септември, 2021 Сподели Публикувано: 27 септември, 2021 Ужасна новина! 😞 Съболезнования на семейството й! Почивай в мир, @AlexandraKo, ще липсваш на всички във форума! 4 Връзка към коментар
aleksandrina Публикувано: 27 септември, 2021 Сподели Публикувано: 27 септември, 2021 Много шокираща новина! Светъл път нагоре, @AlexandraKo ! 10 Връзка към коментар
ven62 Публикувано: 27 септември, 2021 Сподели Публикувано: 27 септември, 2021 Съзнанието ми отказва да приеме тази новина. --------- Почивай в мир, Валерия ! 11 Връзка към коментар
rdd Публикувано: 27 септември, 2021 Сподели Публикувано: 27 септември, 2021 Не мога да спра да ридая. Поклон! 5 Връзка към коментар
logist13 Публикувано: 27 септември, 2021 Сподели Публикувано: 27 септември, 2021 Най-тъжната новина, която съм чел някога из форума и огромна загуба за него. Без да я познавам лично, винаги съм се възхищавал на положителната енергия и ерудираността лъхащи от нейните постове. Почивай в мир, @AlexandraKo, съболезнования на семейството! 18 Връзка към коментар
elenitta Публикувано: 27 септември, 2021 Сподели Публикувано: 27 септември, 2021 Колко тъжно, без думи със! Форумът и ние участниците в него ще загубим толкова много! Винаги е намирала добра дума за всеки- да окуражи, да посъветва, да потуши спор, да похвали...Винаги със стил позитивизъм! Ще ми липсва, без дори да се познаваме! Поклон! Да ти е светло по пътя и да ни наглеждаш там отгоре! 12 Връзка към коментар
DGTG Публикувано: 27 септември, 2021 Сподели Публикувано: 27 септември, 2021 Не мога да повярвам! Толкова жива, енергична и позитивна.... Почивай в мир, @AlexandraKo! Светлина по пътя ти! Съболезнования на семейството и близките й! Много ще ни липсваш! 4 Връзка към коментар
milen_40 Публикувано: 27 септември, 2021 Сподели Публикувано: 27 септември, 2021 Мир на праха й! Съболезнования на семейството, близките, а и на форума. Поредната загуба на добър човек през тази година. 5 Връзка към коментар
ЕмиЖор Публикувано: 27 септември, 2021 Сподели Публикувано: 27 септември, 2021 За съжаление нямах честта да познавам @AlexandraKo, и въпреки това имам чувството, че съм я познавала, чрез нейните прекрасни разкази. Винаги са ме зареждали, и карали да се усмихвам. С нетърпение чаках поредното им пътешествие.... Не мога да повярвам, че така внезапно може да си отиде, такъв светъл човек. Почивай в мир! 10 Връзка към коментар
Niceday Публикувано: 27 септември, 2021 Сподели Публикувано: 27 септември, 2021 Смразяваща новина... От вчера чета тук и не само, но не успявам да я възприема и това е. Вероятно няма неин пост във форума, който да не съм прочела - къде с възхита, къде с усмивка и одобрение, къде с неизреченото "Ехаа, и аз искам там!" Няма да преувелича, ако кажа, че дори тези, които не сме я срещали на живо, я познавахме добре - ТЯ ни даде тази възможност, с надеждата, че ще станем по-добри, ще виждаме живота и света с нейния ентусиазъм, ще помогне в затруднение или простичко ще окуражи. Ще ни липсваш, Валерия! Съболезнования на семейството. 27 Връзка към коментар
rik4o Публикувано: 27 септември, 2021 Сподели Публикувано: 27 септември, 2021 Много, много скръбна вест! Разделяме се с един истински стойностен човек с голямо сърце, ум, невероятна енергия и финес! Странното е, че без да познавам лично Валерия, съм уверен в думите си, а болката е голяма! Съболезнования на семейството и близките! AlexandraKo ще ни липсва много! 10 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега