Прескочи до съдържание

In memoriam AlexandraKo

Mary

Препоръчани мнения

Слабо е да кажа колко съм шокирана... От една седмица съм в Сицилия и не минава ден в който да не съм се сетила за нея, да се чудя дали беше тук, писала ли е за това място, а в края на деня съм толкова уморена, за да проверявам, че го оставих като се прибера. Дори не съм забелязала, че не е писала няколко дни и този новина ме разстрои неимоверно. Не мога да си представя да вляза в темата Какво готовите... и как повече няма да видя снимки на странните и интересни измишльотини. 

Ще ми липсваш много, Валерия! 

• Харесвам 12
Връзка към коментар

Думи не намирам. Макар, че пиша изключително рядко, когато имам възможност чета. Случвало се е да влизам във форума само, за да прочета нейните разкази от последното й приключение със Съра. Толкова им се радвах и завиждах благородно на вкуса им към живота, а сега...
Светлина по пътя ти, @AlexandraKo !

• Харесвам 13
Връзка към коментар

Мир на праха ти, Валерия! 

Без теб форума няма да е същия... 

Сицилия остана в сърцето ми заради теб! 

Загубихме един прекрасен човек, нека се опитаме да бъдем по- добри, каквато беше тя. 

• Харесвам 8
Връзка към коментар

Много ми е мъчно. @AlexandraKo толкова пълна с енергия, ерудирана, вдъхновяваща и лъчезарна вече не е на този свят. Нека е светъл пътят и. Тя беше един от стожерите на този форум.

ПОКЛОН.

Съболезнования на семейството.

• Харесвам 11
Връзка към коментар

И аз не я познавах лично, но сякаш губя човек, когото познавам от години. Такава енергия струеше от нея, сякаш беше неизчерпаема и достатъчна да зареди всички около нея. Но пък в природата енергията не се губи, само се трансформира... Светъл път!

• Харесвам 9
Връзка към коментар

Вечна памет за един слънчев и лъчезарен човек. Не се познавахме лично, но коментарите по различни теми и особено пътеписите те караха да си съпричастен на радостта от видяното и преживяното. Форумът загуби много стойностен човек. Почивай в мир.   

• Харесвам 11
Връзка към коментар

Много тъжна вест. Тя бе страхотен човек във всяко отношение, на който вярвам, не само аз, а всички ние се възхищавахме и уважавахме. Човек с голямо сърце и чиста душа. Тук винаги ще пазим прекрасния спомен за нея. Светла ѝ памет!

• Харесвам 7
Връзка към коментар

Най-тъжната новина, която съм чел някога из форума и огромна загуба за него. Без да я познавам лично, винаги съм се възхищавал на положителната енергия и ерудираността лъхащи от нейните постове. 

Почивай в мир, @AlexandraKo, съболезнования на семейството!

• Харесвам 18
Връзка към коментар

Колко тъжно, без думи със! Форумът и ние участниците в него ще загубим толкова много! Винаги е намирала добра дума за всеки- да окуражи, да посъветва, да потуши спор, да похвали...Винаги със стил позитивизъм! Ще ми липсва, без дори да се познаваме! 

Поклон! Да ти е светло по пътя и да ни наглеждаш там отгоре!

• Харесвам 12
Връзка към коментар

Не мога да повярвам!

Толкова жива, енергична и позитивна....

Почивай в мир,  @AlexandraKo

Светлина по пътя ти!

Съболезнования на семейството и близките й!

Много ще ни липсваш!

• Харесвам 4
Връзка към коментар

За съжаление нямах честта да познавам @AlexandraKo, и въпреки това имам чувството, че съм я познавала, чрез нейните прекрасни разкази.

Винаги са ме зареждали, и карали да се усмихвам. С нетърпение чаках поредното им пътешествие....

Не мога да повярвам, че така внезапно може да си отиде, такъв светъл човек.

Почивай в мир!

• Харесвам 10
Връзка към коментар

Смразяваща новина... От вчера чета тук и не само, но не успявам да я възприема и това е. Вероятно няма неин пост във форума, който да не съм прочела - къде с възхита, къде с усмивка и одобрение, къде с неизреченото "Ехаа, и аз искам там!"
Няма да преувелича, ако кажа, че дори тези, които не сме я срещали на живо, я познавахме добре - ТЯ ни даде тази възможност, с надеждата, че ще станем по-добри, ще виждаме живота и света с нейния ентусиазъм, ще помогне в затруднение или простичко ще окуражи. Ще ни липсваш, Валерия!
Съболезнования на семейството.

• Харесвам 27
Връзка към коментар

Много, много скръбна вест! Разделяме се с един истински стойностен човек с голямо сърце, ум, невероятна енергия и финес! Странното е, че без да познавам лично Валерия, съм уверен в думите си, а болката е голяма!

Съболезнования на семейството и близките!

AlexandraKo ще ни липсва много! 

• Харесвам 10
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.