Тополска Публикувано: 27 септември, 2021 Сподели Публикувано: 27 септември, 2021 Много ми е мъчно и вече ми липсваш, Алекс. Лек път! 3 Връзка към коментар
obsession Публикувано: 27 септември, 2021 Сподели Публикувано: 27 септември, 2021 Ужасно...още не мога да повярвам...Без да я познавам лично, ще ми липсва...Невероятно позитивен, слънчев и цветен човек, възхищавам й се и вярвам, че е на по-добро място...Ще липсва на форума...Съболезнования на близките! 5 Връзка към коментар
ketka Публикувано: 27 септември, 2021 Сподели Публикувано: 27 септември, 2021 Светъл път, Алекс! 4 Връзка към коментар
Добри Публикувано: 27 септември, 2021 Сподели Публикувано: 27 септември, 2021 Моите искрени съболезнования! Да почива в мир! 3 Връзка към коментар
alienad Публикувано: 27 септември, 2021 Сподели Публикувано: 27 септември, 2021 Много тъжна вест! Не мога да повярвам. Искрени съболезнования на семейството й. Родени сме на една и съща дата и въпреки, че не я познавах лично, я чувствах близка. С голям интерес следях темите, в които пишеше и местата, които посещаваше. Прочела съм всички теми за цветните им семейни пътувания, изпълнени с много подробна и полезна информация. АлександраКо, ще продължа да препрочитам темите за твоите пътешествия! Почивай в мир! 10 Връзка към коментар
nisti75 Публикувано: 27 септември, 2021 Сподели Публикувано: 27 септември, 2021 Има хора, които ти влизат под кожата без дори да ги познаваш! За мен, Алекс беше такава. Светъл да ти е пътят, Алекс! Искрени съболезнования на близките й! 7 Връзка към коментар
a6olq Публикувано: 27 септември, 2021 Сподели Публикувано: 27 септември, 2021 Не мога да повярвам на тази ужасна новина! Толкова слънчев, позитивен, интелигентен и добронамерен човек, който винаги помагаше на всеки с информация, съвети и подкрепа. За голямо съжаление не я познавах лично , но я чувствах толкова близка и й се възхищавах на вкуса и жаждата за живот и приключения. Много ми е тъжно, ще липсва на всички нас! Искрени съболезнования на семейството! Да е лек и светъл пътят ти, Алекс! 9 Връзка към коментар
Marisha Публикувано: 27 септември, 2021 Сподели Публикувано: 27 септември, 2021 Почивай в мир, Валерия ! 3 Връзка към коментар
Румяна Публикувано: 27 септември, 2021 Сподели Публикувано: 27 септември, 2021 Съболезнования на семейството. Да почива в мир. 3 Връзка към коментар
Iliyan Minchev Публикувано: 27 септември, 2021 Сподели Публикувано: 27 септември, 2021 Толкова зареждащ с хубави емоции човек! Оставяла ме е винаги с вперен поглед, за всяко нещо, което споделяше и ни правеше съпричастни, макар и виртуално. Вдъхновител! ❤️ Светъл път, AlexandraKo! 5 Връзка към коментар
vlady Публикувано: 27 септември, 2021 Сподели Публикувано: 27 септември, 2021 Животът е толкова кратък, а смъртта не подминава никой, всички сме пътници... 4 Връзка към коментар
feel_the_rush Публикувано: 27 септември, 2021 Сподели Публикувано: 27 септември, 2021 Видях заглавието и се надявах по някакъв начин да не е това, за което си мисля. Огромна загуба за всички, такъв прекрасен човек! Не мога да повярвам, че няма да четем вече разказите и, както и да разглеждаме снимките им със Съра, винаги облечени в пасващи си тоалети. Дано всички сме почерпили поне малко от нейния позитивизъм, страстта и към пътуванията и любовта и към живота. 17 1 Връзка към коментар
jungfraujoch Публикувано: 27 септември, 2021 Сподели Публикувано: 27 септември, 2021 Днес се чухме с @alienadи си говорихме за това как един човек може да бъде цяла вселена в нашия форум.Пътешествията,на Валерия,които ни вдъхновиха!Нейната любов към живота и всичко красиво!Човешките ценности и уважението към празници и традиции.Съветите,които даде и усмивката,която ще запомним.Прекрасното чувство за хумор и модерното мислене са качества,които са приоритет на слънчевите и позитивни хора! Винаги съм и казвала,колко ме радва и вдъхновява.Толкова мъдрост и жажда за живот струеше от нея.И сигурна съм,че където и да се намира,jтя ще бъде светъл лъч за всички магеланци! 40 Връзка към коментар
gini Публикувано: 27 септември, 2021 Сподели Публикувано: 27 септември, 2021 Светлина по пътя ѝ! Истински ще липсва на форума. 5 Връзка към коментар
Популярно мнение Capitan Morgan Публикувано: 27 септември, 2021 Популярно мнение Сподели Публикувано: 27 септември, 2021 Почивай в мир @AlexandraKo. Вчера на плажа в Аликанте пред любимата ти Мелиа няколко пъти те споменавах пред женa ми, @AlexandraKo това, @AlexandraKo онова и макар да не те познавах лично, една частичка от мен пътуваше заедно с теб и Съра и преживяваше истински всички страхотни истории. Вечерта като отворих форума просто останах вцепенен. Съболезнования на близките. Това е моят последен спомен за теб. Морето и вълните които се разбиват под балкона ти на първия етаж... 47 3 Връзка към коментар
settler Публикувано: 27 септември, 2021 Сподели Публикувано: 27 септември, 2021 Много тъжна вест наистина. Нямах честта да я познавам лично, но правеше впечатление колко ерудирана, положителна, помагаща със съвети и напътствия. Съболезнования на близките й. Остави много положителна следа и със сигурност липсата й ще се усети. Трудно ми е да повярвам, че това се е случило. Мир на праха й. Светъл път на където и да е сега! 7 Връзка към коментар
Svetulche Публикувано: 27 септември, 2021 Сподели Публикувано: 27 септември, 2021 Искрени съболезнования на близките й! Много, много тъжна новина. И тежка. Светъл да е пътят й! 4 Връзка към коментар
Йосиф Милчов Публикувано: 27 септември, 2021 Сподели Публикувано: 27 септември, 2021 @AlexandraKoТолкова сладкодумно разказваше и беше такъв голям капацитет, че ни накара да посетим дестинация която никога не ни е привличала. Когато посетихме палмата в Дубай и видях интериора на лобито в хотела, по специално на снимката от долу. Някак си представях, че ей сега ще излезе от някой ъгъл и ще се заговорим. Винаги ще свързвам това място с нея и когато и да отида там ще се сещам за нея. Въпреки, че никога не успях да се запозная лично с нея. Светъл път и знам, че ни се радва някъде там горе. Дано поне се запознаем някога на едно друго място на което всички ще се съберем един ден. 25 Връзка към коментар
aleks1973 Публикувано: 27 септември, 2021 Сподели Публикувано: 27 септември, 2021 Странно нещо е душата …..непознаваш лично другата душа,а я чувстваш близка.Безспомощен е човек пред нещастията около нас,тъжен от загубите и безсилен от случващото…..Валерия,ще останеш за мен и моето семейство,резспектираща ,обичаща да покорява нови дестинации,помагаща в нужда със съвет във форума и показваща как да бъдем модни икони .Съболезнования на близките! 14 Връзка към коментар
lyusi Публикувано: 27 септември, 2021 Сподели Публикувано: 27 септември, 2021 Не мога да повярвам. Александра (без да я познавам лично) беше от онези хора, за които си мисля че винаги ще са наоколо. Светло да е на душата й! 8 Връзка към коментар
Еминко Публикувано: 27 септември, 2021 Сподели Публикувано: 27 септември, 2021 Тази вест ме натъжи, стана ми ....кофти. Страхотен човек с огромни познания, с тънко чувство за хумор. Със сигурност ако пак отида в Мадейра или пък посетя селцето Савока в Сицилия ще се сещам за нея. 7 Връзка към коментар
ива валя Публикувано: 27 септември, 2021 Сподели Публикувано: 27 септември, 2021 Съболезнования на близките и всички Магеланци, които изгубихме един прекрасен човек! Тя вдъхновяваше, помагаше и учеше на много неща от живота! Ще ми липсва всеки ден и час, когато отварям форума!❤ Поклон пред Валерия ! 16 Връзка към коментар
FlyTraveler Публикувано: 27 септември, 2021 Сподели Публикувано: 27 септември, 2021 Голяма загуба за всички ни от форума, много жизнена, много пътуваща, много ерудирана личност. Светъл път, Валерия! Съболзенования на Сър Антъни и на другите й близки! 14 Връзка към коментар
lesy Публикувано: 27 септември, 2021 Сподели Публикувано: 27 септември, 2021 Съболезнования на семейството! Светъл път на теб, Алекс! Твоите прекрасни истории ще продължават ни вдъхновяват. 6 Връзка към коментар
peterpup Публикувано: 27 септември, 2021 Сподели Публикувано: 27 септември, 2021 Съжалявам за човека толкова активен в магеланци и вдъхновил много хора. Поклон пред паметта и! Искрени съболезнования на семейството 9 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега