Прескочи до съдържание

In memoriam AlexandraKo

Mary

Препоръчани мнения

Ужасно...още не мога да повярвам...Без да я познавам лично, ще ми липсва...Невероятно позитивен, слънчев и цветен човек, възхищавам й се и вярвам, че е на по-добро място...Ще липсва на форума...Съболезнования на близките!

• Харесвам 5
Връзка към коментар

Много тъжна вест!

Не мога да повярвам. Искрени съболезнования на семейството й.

Родени сме на една и съща дата и въпреки, че не я познавах лично, я чувствах близка.

С голям интерес следях темите, в които пишеше и местата, които посещаваше.

Прочела съм всички теми за цветните им семейни пътувания, изпълнени с много подробна и полезна информация.

АлександраКо, ще продължа да препрочитам темите за твоите пътешествия!

Почивай в мир!

• Харесвам 10
Връзка към коментар

Има хора, които ти влизат под кожата без дори да ги познаваш! За мен, Алекс беше такава.

Светъл да ти е пътят, Алекс! 

Искрени съболезнования на близките й!

• Харесвам 7
Връзка към коментар

Не мога да повярвам на тази ужасна новина! 

Толкова слънчев, позитивен, интелигентен и добронамерен човек, който винаги помагаше на всеки с информация, съвети и подкрепа. За голямо съжаление не я познавах лично , но я чувствах толкова близка и й се възхищавах на вкуса и жаждата за живот и приключения. Много ми е тъжно, ще липсва на всички нас!

Искрени съболезнования на семейството!

Да е лек и светъл пътят ти, Алекс!

• Харесвам 9
Връзка към коментар

Толкова зареждащ с хубави емоции човек! Оставяла ме е винаги с вперен поглед, за всяко нещо, което споделяше и ни правеше съпричастни, макар и виртуално. Вдъхновител! ❤️

Светъл път, AlexandraKo! 

• Харесвам 5
Връзка към коментар

Видях заглавието и се надявах по някакъв начин да не е това, за което си мисля. Огромна загуба за всички, такъв прекрасен човек! Не мога да повярвам, че няма да четем вече разказите и, както и да разглеждаме снимките им със Съра, винаги облечени в пасващи си тоалети. Дано всички сме почерпили поне малко от нейния позитивизъм, страстта и към пътуванията и любовта и към живота.

• Харесвам 17
  • Браво 1
Връзка към коментар

Днес се чухме с @alienadи си говорихме за това как един човек може да бъде цяла вселена в нашия форум.Пътешествията,на Валерия,които ни вдъхновиха!Нейната любов към живота и всичко красиво!Човешките ценности и уважението към празници и традиции.Съветите,които даде и усмивката,която ще запомним.Прекрасното чувство за хумор и модерното мислене са качества,които са приоритет на  слънчевите и позитивни хора!

Винаги съм и казвала,колко ме радва и вдъхновява.Толкова мъдрост и жажда за живот струеше от нея.И сигурна съм,че където и да се намира,jтя ще бъде светъл лъч за всички магеланци!

• Харесвам 40
Връзка към коментар

Много тъжна вест наистина. Нямах честта да я познавам лично, но правеше впечатление колко ерудирана, положителна, помагаща със съвети и напътствия. Съболезнования на близките й. Остави много положителна следа и със сигурност липсата й ще се усети. Трудно ми е да повярвам, че това се е случило. Мир на праха й. Светъл път на където и да е сега!

• Харесвам 7
Връзка към коментар

@AlexandraKoТолкова сладкодумно разказваше и беше такъв голям капацитет, че ни накара да посетим дестинация която никога не ни е привличала.  Когато посетихме палмата в Дубай и видях интериора на лобито в хотела, по специално на снимката от долу. Някак си представях, че ей сега ще излезе от някой ъгъл и ще се заговорим. Винаги ще свързвам това място с нея и когато и да отида там ще се сещам за нея. Въпреки, че никога не успях да се запозная лично с нея.

Светъл път и знам, че ни се радва някъде там горе. Дано поне се запознаем някога на едно друго място на което всички ще се съберем един ден.

20210508_160324.jpg

• Харесвам 25
Връзка към коментар

Странно нещо е душата …..непознаваш лично другата душа,а я чувстваш близка.Безспомощен е човек пред нещастията около нас,тъжен от загубите и безсилен от случващото…..Валерия,ще останеш за мен и моето семейство,резспектираща ,обичаща да покорява нови дестинации,помагаща в нужда със съвет във форума и показваща как да бъдем модни икони .Съболезнования на близките!

• Харесвам 14
Връзка към коментар

Тази вест ме натъжи, стана ми ....кофти. Страхотен човек с огромни познания, с тънко чувство за хумор. Със сигурност ако пак отида в Мадейра или пък посетя селцето Савока в Сицилия ще се сещам за нея. 

• Харесвам 7
Връзка към коментар

Съболезнования на близките и всички Магеланци, които изгубихме един  прекрасен човек!

Тя вдъхновяваше, помагаше и учеше на много неща от живота!

Ще ми липсва  всеки ден и час, когато отварям форума!❤

Поклон пред Валерия !

• Харесвам 16
Връзка към коментар

Голяма загуба за всички ни от форума, много жизнена, много пътуваща, много ерудирана личност. Светъл път, Валерия! Съболзенования на Сър Антъни и на другите й близки! 

• Харесвам 14
Връзка към коментар

Съболезнования на семейството! Светъл път на теб, Алекс! Твоите прекрасни истории ще продължават ни вдъхновяват. 

• Харесвам 6
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.