Прескочи до съдържание

Банкови карти с посещения на салони

Препоръчани мнения

преди 12 часа, Ou7law каза:

А тази промоция за първата година без такса само с кандидатстване през my fibank ли важи? Понеже не съм клиент на ПИБ и не виждам в сайта да го пише.

Не.

Mastercard Златна / Mastercard / Кредитни карти / Карти / Частни лица / Fibank

• Харесвам 1
Връзка към коментар
преди 14 минути , bibi каза:

И аз нямам сметка в ПИБ и не бих искал да имам, дали мога да си взема само кредитна карта без сметка и да я погасявам с превод от друга банка? 

Връзка към коментар
преди 13 минути , bibi каза:

Пак не виждам тази промоция да е изписана на сайта 🙂 

А всъщност какви са разликите между тази и между Debit Mastercard Platinum, освен, че едната е дебит МС 🙂 Защото на мен ми изглеждат с еднакви условия

Връзка към коментар

ЦКБ имат подобна промоция в момента:

https://ccbank.bg/bg/fizicheski-lica/bankovi-karti/promocii/promo-uslovija-karti

Тяхната златна Мастъркард дава достъп и до салоните във Варна и Бургас.

• Харесвам 4
Връзка към коментар
Преди 1 час, Ou7law каза:

Пак не виждам тази промоция да е изписана на сайта 🙂 

А всъщност какви са разликите между тази и между Debit Mastercard Platinum, освен, че едната е дебит МС 🙂 Защото на мен ми изглеждат с еднакви условия

Не мога да се закълна, защото аз дебитна ползвам само за погасяване на кредитната, 😁но мисля, че няма кешбек.

Връзка към коментар

И аз е разглеждах кредитната МС, но понеже имам платинената дебитна реших, че няма смисъл. Иначе разликата е точно кешбека и някакъв фаст трак на летище София. Честно казано, винаги се оглеждам за него като съм на летището и така и не съм го видяла. Може би трябва по-сериозно да се гледа 🙂

Връзка към коментар
преди 17 минути , feel_the_rush каза:

Може би трябва по-сериозно да се гледа 🙂

То май го няма реално. Преди стълбите трябва да има опция за проверка на бордната карта в дясно като не се минава завитата опашка (която така или иначе е много рядко).

Горе трябва да се мине на най-десният скенер пак, но и той на все не работи ...

Май нямат достатъчно служители и е услуга само на хартия.

Връзка към коментар
преди 2 часа, Redyred каза:

И аз нямам сметка в ПИБ и не бих искал да имам, дали мога да си взема само кредитна карта без сметка и да я погасявам с превод от друга банка? 

Няма как да имаш кредитна карта без открита сметка в банката издател. Можеш да погасяваш дължимата сума по сметката зад кредитната карта с преводи от друга банка...

• Благодаря 1
Връзка към коментар
преди 49 минути , Duke каза:

Няма как да имаш кредитна карта без открита сметка в банката издател. Можеш да погасяваш дължимата сума по сметката зад кредитната карта с преводи от друга банка...

не съм съгласна с горното ...имам кредитна карта в Пощенска банка, в която си закрих дебитната сметката  и не са ме задължавали да я запазя защото видиш ли без нея ще трябва да закрия и кредитната си карта 🤔

• Харесвам 3
Връзка към коментар
преди 2 минути , wiliko каза:

не съм съгласна с горното ...имам кредитна карта в Пощенска банка, в която си закрих дебитната сметката  и не са ме задължавали да я запазя защото видиш ли без нея ще трябва да закрия и кредитната си карта 🤔

Но това не значи, че си нямала 2 сметки и е закрита само едната 😉

• Харесвам 1
Връзка към коментар
преди 4 минути , wiliko каза:

така е но сега имам само кредитната 😋

+ сметката за кредитната 😛

Допълнение: Влез си в банкирането и виж, но както е написал горе @Duke, карта се закача към сметка (или казано с други думи ИБАН) 🙂 

• Харесвам 2
  • Смея се 1
  • Замислям се 1
Връзка към коментар
преди 8 минути , jorocontrola каза:

Допълнение: Влез си в банкирането и виж, но както е написал горе @Duke, карта се закача към сметка (или казано с други думи ИБАН) 🙂 

Да и сега като се замисля, би трябвало да ми отворят сметка само за кредитната карта (IBAN). Реално аз не искам да имам разплащателни или подобни. 

Ще ги питам. 

• Харесвам 1
Връзка към коментар
преди 14 минути , wiliko каза:

така е но сега имам само кредитната 😋

И според теб, къде отиват парите, които ежемесечно внасяш ако не в съответната сметка към която е издадена кредитната карта?

• Харесвам 1
  • Браво 1
Връзка към коментар
преди 8 минути , Redyred каза:

Да и сега като се замисля, би трябвало да ми отворят сметка само за кредитната карта (IBAN). Реално аз не искам да имам разплащателни или подобни. 

Ще ги питам. 

Точно така, ще имаш единствено сметка, която ще обслужва операциите и към която ще бъде издадена кредитната карта...

• Благодаря 1
Връзка към коментар
преди 14 минути , jorocontrola каза:

точно това ми е чуденката че нямам сметка където и да влезна...а само карта...

преди 3 минути , Duke каза:

И според теб, къде отиват парите, които ежемесечно внасяш ако не в съответната сметка към която е издадена кредитната карта?

а де... сметка нямам...ще трябва да се поинтересувам...къде ми отиват паричките...но за сега имам да вземам 😉

image.png.bd12a94ccc95afcd781c4fd92deef6ff.png

Връзка към коментар

@wiliko какво излиза като натиснеш на "Сметки"?

Опс, то си пише ...

Според мен просто не я показва. Но как погасяваш картата?

Като им гледам интерфейса, няма по-добра причина да не си им клиент.

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Те май Пощенска са единствената банка, която не открива картова сметка към кредитна карта..

Тук са посочили как се погасява задължение по кредитна карта - банков превод се прави към някаква обща сметка и в основание посочваш номер на кредитна карта и ЕГН /което е абсурдно според мен../ - https://www.postbank.bg/Individualni-klienti/Karti/Credit-Cards/Polezna-informaciya/Repayment

• Шок 2
  • Благодаря 1
Връзка към коментар
преди 55 минути , jorocontrola каза:

@wiliko какво излиза като натиснеш на "Сметки"?

Опс, то си пише ...

Според мен просто не я показва. Но как погасяваш картата?

Като им гледам интерфейса, няма по-добра причина да не си им клиент.

тя тази карта толкова я и ползвам, но погасявам с превод директно към картата с Революта😉

@timobg благодаря че ми показа тази информация за Пощенска банка, признавам си че не го знаех и все отлагах посещение до банката да ми пояснят къде ми е сметката към кредитната карта... но поне съм доволна, че все пак съм права че нямам такава...

както смело @Duke се опитва да ме убеди че имам ....  😉имам ама грънци 😋

image.png.c0ded6e0fec19d95902a217ae50905c9.png

така че който иска кредитна карта без сметка да ходи в Пощенска банка 🤪

• Харесвам 1
Връзка към коментар
преди 51 минути , Duke каза:

Някои банки имат заварено положение - клиенти  само с кредитни карти,  без  кредитната карта да е обвързана със сметка. Ако нямаш сметка в същота банка, можеш да погасяваш задължения по кредитната карта само на каса, на банкомат  или през тяхно приложение от карта в друга банка.

• Харесвам 1
Връзка към коментар
преди 4 часа, Redyred каза:

Преди малко бях в офис на ПИБ и казаха, че няма проблем, че не съм техен клиент. Промоцията я има на златните карти до 31.12.

Единственото нещо, което не можаха да ми отговорят, беше каква е разликата между златните Visa и MC. Защото на сайта пише, че Visa няма Fast track, Cashback при всяка покупка и програма за лоялност priceless.com. Чакам да ми се обадят и да ми кажат, че не можеха да влезнат нещо в сайта и да проверят какви са разликите между двете.

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.