Прескочи до съдържание

Размяна на коледни подаръци - сезон 2023

Препоръчани мнения

Вечерен отчет - очаквам още трима двама човека да потвърдят участието си и да дадат данни за доставка.

Липсващите са:

@Madonna, @antony2001 и tany

Ще ги изчакам до утре вечер и ако нямам отговор на съобщението ще отпаднат от участие.

Редактирано от Mary
Връзка към коментар

Последно повикване за @antony2001.

Писах му и още едно писмо.

За съжаление нямам безкрайно време да го чакам, макар да е редовен участник и да не ми се иска да пропусне.

Връзка към коментар

Започнах изпращането на писмата.

Моля, ако имате нещо да ме питате, нека да е след като дам знак за приключване на писането.

Един човек отпада от участие, това е @antony2001 - многократно опитах да се свържа с него, но не получих отговор.

Сигурно пътува, но няма как да чакам повече.

• Харесвам 13
Връзка към коментар

Е сега вече трябва да преосмисля всичко измислено до сега  😄 Каква изненада 😄 ще си чакам приза в края на таз годишната размяна на подаръци  хаха

• Смея се 9
Връзка към коментар
преди 2 часа, zvezda9001 каза:

Е сега вече трябва да преосмисля всичко измислено до сега  😄 Каква изненада 😄 ще си чакам приза в края на таз годишната размяна на подаръци  хаха

Мила съседке, споделям твоята съдба 😂 приз не знам дали ще чакам, ама ще е забавно 🙈😁

• Харесвам 1
  • Смея се 5
Връзка към коментар

257a70796d15218ce1c71464257fa98c.gif

След 2 часа и 40 минути мисля, че написах писмо на всеки.

Дано и нямам грешки, че нещо ми липсваха писма, а ги бях написала - оказа се, че от бързане не съм ги изпратила, това разбира се беше по-малкия проблем, отколкото да съм омазала получателите.

Моля тези, които имат отбелязано пътуване на получателя, да се съобразят с това.

Започвайте разузнаването, мисленето и чуденето. Аз винаги съм насреща, ако мога с нещо да помогна.

Не сте сами и аз съм в чуденка какво да подаря тази година.

Успех в избирането!

127333998.gif

• Харесвам 5
  • Благодаря 10
  • Браво 6
Връзка към коментар
преди 2 часа, zvezda9001 каза:

ще си чакам приза в края на таз годишната размяна на подаръци  хаха

Че ти отдава го имаш тоя приз - усмивките на всички тук:give_heart:

Бъди смела и не се поддавай на провокации...нормални подаръци искали, айде сега ново пет.

Изобщо не ги слушай:girl_haha:

Аз съм доволна от Коледната лотария, всичко каквото си бях планирала ще е актуално. :party:

• Харесвам 3
  • Благодаря 1
  • Смея се 5
Връзка към коментар

Аз моя го измислих и поръчах на едно джудже да го направи докато оглеждам  за още нещо в Индия… Ако бях по - богата щях да отида във Велинград, ама какво да се прави, и Индия е вариант… 

• Харесвам 1
  • Браво 3
  • Смея се 16
Връзка към коментар
Преди 1 час, Ивайла каза:

Аз моя го измислих и поръчах на едно джудже да го направи докато оглеждам  за още нещо в Индия… Ако бях по - богата щях да отида във Велинград, ама какво да се прави, и Индия е вариант… 

В Индия ама като принцеси 😛 с каляска и в хавели 😄 във Велинград няма такива неща 😛 Весело изкарване и тук да ти пожелая и Сушил да се стяга! После полета до Варна ти беше нали 😜

• Харесвам 6
Връзка към коментар
преди 26 минути , zvezda9001 каза:

В Индия ама като принцеси 😛 с каляска и в хавели 😄 във Велинград няма такива неща 😛 Весело изкарване и тук да ти пожелая и Сушил да се стяга! После полета до Варна ти беше нали 😜

Разбира се, че Варна - няма по - хубаво ( и вкусно) място от home, sweet home 🙂 

• Харесвам 6
Връзка към коментар
преди 23 минути , jul каза:

Аз пък даже не мога да споделям дилемите си. Ще мълча и ще мисля. 🤪😂😆

Да не съм пропуснала нещо😛Ние можем ли да споделяме😜?

• Харесвам 1
  • Смея се 4
Връзка към коментар
преди 26 минути , ДиянаВ каза:

Да не съм пропуснала нещо😛Ние можем ли да споделяме😜?

Можете и трябва, все пак чакаме забавление 🥳

Аз ще го играя ятак. И да ме бият, нищо не казвам 😂

• Смея се 11
Връзка към коментар

Вчера си мислех дали да не започна с Коледните подаръци, защото имам доста да пазарувам и днес хоп съобщение от Снежанка 🙂 

Ама то сега пак се започва с подаръци, та то това ще са календари ама и рожден ден, та после след нова година и имен ден, направо не ми се мисли.............. олелеле как ще изкарам до 10 януари, не знам 😀

• Харесвам 2
  • Смея се 12
Връзка към коментар
преди 8 минути , Иван Попов каза:

Ама то сега пак се започва с подаръци, та то това ще са календари ама и рожден ден, та после след нова година и имен ден, направо не ми се мисли...

Хе-хе 🙂😃😃🙃😃 и при мен горе-долу така, само че разменям местата на именния и рождения ден.

• Харесвам 5
  • Смея се 1
Връзка към коментар
преди 27 минути , jul каза:

Можете и трябва, все пак чакаме забавление 🥳

Аз ще го играя ятак. И да ме бият, нищо не казвам 😂

Смени уискито с вино и готово🍷 Аз нещо такова направих😛. Сега се чудя да вкарвам ли “творчество”😄

Някой знае ли защо преди 8 часа @zvezda9001 ми е гледала профила?🫣 Какво има да му гледа, не ме ли знае вече😂

Редактирано от ДиянаВ
  • Смея се 14
Връзка към коментар
преди 9 часа, ДиянаВ каза:

Готова съм. Да пращам ли подаръка?🙃

Айде, моля ви се на всички пъргавелки, нека не се злепоставяме с преизпълнение на срокове за пращане още ноември месец!

• Харесвам 1
  • Смея се 7
Връзка към коментар
преди 8 часа, ДиянаВ каза:

Някой знае ли защо преди 8 часа @zvezda9001 ми е гледала профила?🫣 Какво има да му гледа, не ме ли знае вече😂

Да ти кажа ли? :laugh:

Аз снощи даже се заех с подаръка - поръчах две от нещата и дано ме изненадат приятно в началото на декември.

Иначе по спешност нещо ново трябва да мисля, а тази ми идея ми изглежда много готина.

• Харесвам 7
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.