Прескочи до съдържание

Размяна на коледни подаръци - сезон 2024

Препоръчани мнения

4-1.jpg

За 12-ти път тук ще си организираме размяна на коледни подаръци, придружено с много веселба. Носещите коледния дух в сърцето ще се смеем и забавляваме, ще гледаме с трепет всеки нов подарък и ще очакваме празниците с още по-голямо желание.

В размяната на коледени подаръци може да участва всеки. Необходимо е да бъде отговорен, да влиза редовно във форума, да отговаря бързо на писмата ми, да избере подходящ подарък, да го изпрати навреме и най-вече да има желание.

Избирането на подарък си е цяло изкуство, особено за непознат човек.

Показването на подаръка в темата е задължително.

Както виждате, тази година започваме малко по-късно, но се надявам всички да бъдем по-отговорни и да се включим в сроковете.

Особено важно е след 24-ти, когато ви пусна писмата, да ми отговорите бързо.

4-2.jpg

Как протича размяната на подаръци:

1. Всеки желаещ да участва, се записва в тази тема в определения срок. Тази година срокът ще е до 24-ти ноември.

2. След като изтече срокът за записване, пиша на всеки писмо за потвърждаване на участието и вие ми давате данни за доставка. Това събиране на данни отнема няколко дни.

3. С помощта на програма разбърквам участниците и всеки получава име(и куриерски офис за доставка) на магеланец, на когото да подари подарък. Изпращам на всеки писмо с името и куриерския офис на магеланеца, който ви се е паднал. Това ми отнема 2 дни.

4. Минималната сума за подарък е 40лв. През последните години май всички подаръци са били за по-висока сума, така че това не е границата - всеки може да подготви и подари подарък по негова преценка, просто не бива да бъде на по-ниска цена, за да има все пак някакво равновесие.

5. Всеки изпращащ подарък поема куриерските разходи, като те са извън посочената сума от 40лв.

6. Когато изпратите подаръка ми пишете отговор на моето съобщение, че е изпратен - така аз следя получаването.

7. Срокът за изпращането на подаръци тази година ще бъде до 17-ти декември!

8. Всеки получател задължително показва в тази тема подаръка, който е получил, като не забравя да спомене форумния ник на изпращача. Моля, не пишете имената на изпращача, а само ника тук в темата.

Всякакви допълнителни въпроси, мнения и предложения по организацията и провеждането, можете да задавате в темата или да ми пишете на лично.

Краен срок за записване - 24.11.2024г.

Това са темите от миналите години:

Пожелавам на всеки да открие най-прекрасния подарък и да получи най-мечтания.

4-3.jpg

Нека записването да започне сега!

Участници тази година:

1. D_Ivanova

2. DryGuy

3. r_nikolov1

4. Дани Магелани

5. Miladina

6. Bozhidar1978

7. zvezda9001

8. saved_

9. jungfraujoch

10. Костов

11. bibi

12. Vanille

13. Marisha

14. milen_40

15. EmoKrastev

16. new one

17. Ивайла

18. Миланка

19. tara

20. Вероника

21. schnappsyy

22. Роми

23. ДиянаВ

24. blueriver

25. antony2001

26. Olianata

27. feel_the_rush

28. tany

29. Моника

30. crazyhorse
31. vicky_uz
32. CarpeDiem
33. Иван Попов

34. Crazy Horse
35. lyusi

36. sndos
37. Tripy
38. savagejo

• Харесвам 1
  • Браво 9
Връзка към коментар
  • Mary отбеляза като важна тази тема
Mary
Това мнение е отбелязано от Mary!

D_Ivanova получи значката 'Участник в коледната игра'

Юхуууу, откога я чакаме, цялааа година! 😝

Записвам се с най-голямо удоволствие и вълнение! 

Ииии май съм първа тази година 🤭🤗

@Mary, ти си най-прекрасната Снежанка! Благодаря за всички емоции, които се случват, благодарение на теб! 🙏💖

• Харесвам 6
Връзка към коментар
Mary

r_nikolov1 получи значката 'Участник в коледната игра'

Здравейте,

С удоволствие се включвам за втора поредна година в тази прекрасна инициатива. 🎄🎅🎁

Поздравления за организацията! 👏

• Харесвам 8
Връзка към коментар
Mary

Bozhidar1978 получи значката 'Участник в коледната игра'

Здравейте.   Записвам се с удоволствие  🙂   

Благодаря за организацията на @Mary.  

• Харесвам 8
Връзка към коментар
Mary

zvezda9001 получи значката 'Участник в коледната игра'

Ауу че как без мен! Веднага се записвам, тази година съм се приготвила от многоо рано 🙂 Събирах си цяла година старателно подаръка от различни кътчета на света 🙂

• Харесвам 10
  • Браво 1
Връзка към коментар
Mary

saved_ получи значката 'Участник в коледната игра'

Задължително и аз се включвам за поредна година! Благодаря предварително на @Mary, че още веднъж се реши да организира тази тъй специална за нашия форум дейност. Благодаря!

• Харесвам 9
Връзка към коментар
Mary

jungfraujoch получи значката 'Участник в коледната игра'

Юпииии,записвам се с удоволствие и тази година!

Магеланската традиция си я спазвам.

Предварително благодаря на нашата Снежанка @Mary и на всички работливи джуджета,които се включват с много желание и се стараят да направят Коледа още по-щастлива с подаръци от сърце!

• Харесвам 11
Връзка към коментар
Mary

milen_40 получи значката 'Участник в коледната игра'

С удоволствие се включвам ,както всяка година. 

Нека не забравяме че удоволствието от даването може да надхвърля удоволствието от получаването 😉

За мен е поредната положителна емоция в наотвареното ежедневие. През годините сме си разменяли подаръци с много хора и вианги е било свързано с много позитивни емоции.  Миналата година @D_Ivanova ми ускори пулса с невероятен подарък от родната Варна ( за любопитните има снимки в темата за 2023г.) 😉

• Харесвам 10
Връзка към коментар
Mary

Ивайла получи значката 'Участник в коледната игра'

И аз се записвам, част от подаръка вече е приготвен, чакам томболата за да избера останалата:)

• Харесвам 9
Връзка към коментар
преди 6 часа, milen_40 каза:

С удоволствие се включвам ,както всяка година. 

Нека не забравяме че удоволствието от даването може да надхвърля удоволствието от получаването 😉

За мен е поредната положителна емоция в наотвареното ежедневие. През годините сме си разменяли подаръци с много хора и вианги е било свързано с много позитивни емоции.  Миналата година @D_Ivanova ми ускори пулса с невероятен подарък от родната Варна ( за любопитните има снимки в темата за 2023г.) 😉

Ех @milen_40 отново ми стопли душичката! Цяла година те мисля, разходи ли ги тези чорапи, заведе ли жената до Италия и ей такива куп неща 😁 Надявам се си имал хубава година, изпълнена с чудеса 🙂

• Харесвам 3
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.