Прескочи до съдържание

Календар на magelanci.com за 2026: Правила, участие, срокове и коментари

Препоръчани мнения

Публикувано:

Още вчера изпълних нормата от 70 гласувания 😄 Ако някой нещо такова … желае, насреща съм в близките 3 часа и 25 минути🙃

* тарифата е като за извънреден труд 😆

• Шок 2
  • Смея се 5
Публикувано:

Къде видя норматив за покриване? За олимпиада или за шестица по физическо се бориш? 😉

• Смея се 3
  • Замислям се 1
Публикувано:

• 70 снимки с най-много харесвания продължават до следващия етап.

Не намирам основателен довод да не съм благоразположена към гласуване. За мен диспропорциите в броя харесвания не вършат добра услуга за участието в календар и оттам за неговия вид 🙂

• Замислям се 1
Публикувано:
преди 26 минути , ДиянаВ каза:

• 70 снимки с най-много харесвания продължават до следващия етап.

Не намирам основателен довод да не съм благоразположена към гласуване. За мен диспропорциите в броя харесвания не вършат добра услуга за участието в календар и оттам за неговия вид 🙂

Не съм броил моите гласувания. Като цяло съм си щедър в първи кръг 🙂

Свел съм си квотата за втори кръг докъм 40 снимки, от които да си избера 24 (ако изобщо стигнат тия 40 до втори кръг. Няма да са всички. Там вече съм критичен заради собствените си разбирания, че разнообразието от дестинации за мене е много по-важно от чисто фотографските достойнства на всяка от снимките). Със сигурност съм гласувал за много повече от тия 40, ама колко повече, няма да тръгна да броя. Може и да имат 70, просто на тоя етап това не ми е от значение. 🙂

П.П. Почти винаги накрая се оказват малко повече от 70 снимки във втори кръг заради поделено 70-то място 🙂

• Харесвам 4
Публикувано:
преди 23 минути , master_of_germs каза:

Къде видя норматшв за покриване? За олимпиада или за шестица по физическо се бориш? 😉

😄 Но и се смях на твоя пост.
Честно, боря се за разнолик календар и за да не звуча като демагог евентуално след играта бих споделила как си го представям 😛 

П.п. Удивителна порода е магеланецът - за пръв път виждам вегетарианец да простира мекотели 😂

• Харесвам 1
  • Шок 1
  • Благодаря 1
Публикувано:
преди 5 минути , ДиянаВ каза:

😄 Но и се смях на твоя пост.
Честно, боря се за разнолик календар и за да не звуча като демагог евентуално след играта бих споделила как си го представям 😛 

П.п. Удивителна порода е магеланецът - за пръв път виждам вегетарианец да простира мекотели 😂

Това върви към разкриване на анонимност. 😄

Освен това вегетарианец не значи веган, а хтаподито има вкус, надмогващ хорските деления и дърления, вкус, подтикващ магелански въжделения и слюноотделяния... 😉

• Смея се 3
Публикувано:
преди 20 часа, ДиянаВ каза:

Още вчера изпълних нормата от 70 гласувания 😄 Ако някой нещо такова … желае, насреща съм в близките 3 часа и 25 минути🙃

* тарифата е като за извънреден труд 😆

Аз пък гледах снимки 1-2 пъти и то не всички, а после ми се скри темата някак и рекох, че е било какво било. 😄

Публикувано:
преди 7 минути , Argentique каза:

а после ми се скри темата някак

Ами срока беше до 23:59ч. снощи. После се скрива защото гласуването е приключило. Ако е било след този час нормално. Кой хванал влака хванал. Сега ще можеш да гласуваш  на втория етап, като се публикува гласуването.

• Харесвам 1
  • Замислям се 3
Публикувано:
преди 6 минути , MayaS каза:

Ами срока беше до 23:59ч. снощи. После се скрива защото гласуването е приключило. Ако е било след този час нормално. Кой хванал влака хванал. Сега ще можеш да гласуваш  на втория етап, като се публикува гласуването.

Не, висеше горе на началната страница един зелен банер за гласуването и после се скри, доста преди срока. Пък после забравих да търся нужната тема някъде из сайта. 😄

Публикувано:
преди 1 минута , Argentique каза:

после се скри, доста преди срока

Да не си го затворила с хиксчето? А иначе, и аз нямам обяснение. Пробва ли с търсачката?

Публикувано:
преди 25 минути , MayaS каза:

Да не си го затворила с хиксчето?

Вероятно така е станало. 

преди 25 минути , MayaS каза:

Пробва ли с търсачката?

Не съм, защото се скри, а като не го виждах и ме хвана склероза 😂

Нищо, сега активно ще гласувам за следващите. Или догодина 🙃

• Харесвам 5
Публикувано:
преди 18 минути , Argentique каза:

Вероятно така е станало. 

Много хора го натискаме, ез за искаме. Но, като влезеш в настоящата тима, горе има линия: начало, форуми, календари на магеланци за 3026 г. Като цъкнеш на това последното, влизаш в съответния подфорум и си избираш темата с гласуването. 🙂

тя сега е скрита, докато изнесат резултатите и направят две нови теми: с класираните снимки за втори етап и темата, където ще си се гласува. 🙂

• Харесвам 1
  • Благодаря 1
  • Смея се 4
Публикувано:
преди 25 минути , master_of_germs каза:

Много хора го натискаме, ез за искаме. Но, като влезеш в настоящата тима, горе има линия: начало, форуми, календари на магеланци за 3026 г. Като цъкнеш на това последното, влизаш в съответния подфорум и си избираш темата с гласуването. 🙂

тя сега е скрита, докато изнесат резултатите и направят две нови теми: с класираните снимки за втори етап и темата, където ще си се гласува. 🙂

3026 година ли, а дано сме живи дотогава 😆

• Харесвам 1
  • Благодаря 1
  • Смея се 8
Публикувано:
преди 28 минути , Kristiyan Desev каза:

3026 година ли, а дано сме живи дотогава 😆

Времето е хмера. А времето, прекарано в пътуване, е като пътуване във времето 😄

• Харесвам 7
  • Браво 1
  • Смея се 3
Публикувано:
Преди 1 час, Argentique каза:

Вероятно така е станало. 

темата си седеше в този подфорум, дори като си скрила зеления банер

https://magelanci.com/forums/forum/135-календари-на-magelancicom-за-2026/

сега е скрита, за да не се гласува

Публикувано:
преди 27 минути , Фил каза:

Въпрос от любопитство - снимките за второто гласуване на случаен принцип ли са подредени? 

И за първото и за второто гласуване снимките се подреждат по ред на подаване. Първи подал - снимките са най-отпред. За второто когато се премахнат некласиралите се подредбата си остава но без тях.

• Харесвам 3
Публикувано:

влизаш в темата за гласуване и гледаш дали виждаш менюто за избор

втори път не можеш да гласуваш

Публикувано:
преди 16 минути , traveler каза:

Как да разбера дали съм гласувал?

Ако виждаш съобщение: Резултатите ще бъдат видими след приключване на анкетата,

значи си гласувал

• Харесвам 6

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.