Прескочи до съдържание

Календар на magelanci.com за 2026: Правила, участие, срокове и коментари

Препоръчани мнения

Публикувано:

И все забравям, гласуването е по списъка, а не лайкване на снимки. Толкова години не се научих, догодина сигурно пак ще се чудя.:yes:

• Смея се 3
Публикувано:
преди 1 час, traveler каза:

И все забравям, гласуването е по списъка, а не лайкване на снимки. Толкова години не се научих, догодина сигурно пак ще се чудя.:yes:

Не си само ти като гледам  😀 

• Харесвам 3
  • Смея се 1
Публикувано:

Само да кажа, че над анкетата за гласуване не е сменена годината и пише: "Гласувайте тук за снимките за календар 2024" 🙃

(второто заглавие)

• Харесвам 3
Публикувано:

Тази година доста магеланци са гласували в темата за разглеждане на снимките, а не за гласуване. Винаги е имало, но като че ли сега са повече.

Публикувано:
преди 7 минути , Роми каза:

Тази година доста магеланци са гласували в темата за разглеждане на снимките, а не за гласуване. Винаги е имало, но като че ли сега са повече.

Не, не са повече... Засега все още не са... Има време 😄

• Смея се 5
Публикувано:

Разрових се леко из архивните теми. За първите два календара (2016 и 2017 г.), които не съм виждал, понеже са отпреди регистрацията ми във форума.

И виждам, че в раздела за първия календар има една чудесна тема: "Истории зад снимките кандидати за календара".

Да, знам, че тогава правилата са били различни, снимки месец за месец. После идеята  за календарите се е доошлайфала. Въпросът ми е: защо в следващи години тая хубава темичка за историите зад снимките я няма? 🙂

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 16 минути , master_of_germs каза:

Разрових се леко из архивните теми. За първите два календара (2016 и 2017 г.), които не съм виждал, понеже са отпреди регистрацията ми във форума.

И виждам, че в раздела за първия календар има една чудесна тема: "Истории зад снимките кандидати за календара".

Да, знам, че тогава правилата са били различни, снимки месец за месец. После идеята  за календарите се е доошлайфала. Въпросът ми е: защо в следващи години тая хубава темичка за историите зад снимките я няма? 🙂

Щото няма кой да се сети да я пусне 🙂

• Благодаря 1
Публикувано:
преди 14 минути , Миланка каза:

Последната снимка с №72 не е включена в списъка за гласуване. Може ли да я добавите?

При мен е в списъка, и в анкетата беше, поне по-рано днес, като гласувах.

• Харесвам 1
  • Замислям се 1
Публикувано:
В момента, ДиянаВ каза:

При мен е в списъка, и в анкетата беше, поне по-рано днес, като гласувах.

И при мен я имаше в анкетата, когато гласувах. 

• Харесвам 2
  • Замислям се 1
Публикувано:
преди 50 минути , Георги каза:

Щото няма кой да се сети да я пусне 🙂

Ех, аз за гъсеницата каква хубава история имах да разказвам ...

• Браво 1
  • Смея се 1
Публикувано:

Гласуването е отворено отново, благодаря че сигнализирахте бързо. Снимката е добавена, гласовете са ѝ отчетени. Имам и списък с хората, които са гласували, когато снимката беше неналична, ще им изпратя лично съобщение да кажат дали желаят да ги броим и към тази снимка. Не е перфектна ситуация, но интегритета на анкетата не е нарушен. 

• Харесвам 11
  • Браво 5
Публикувано:

Ма-фи-я! Ма-фи-я! :angry2:
Случайно познавам автора на изчезналата снимка, засега няма да го издавам, но той сподели, че ще подаде оплакване до ЦИК, а също че ще иска касиране на вота, прегласуване с хартиени бюлетини и повторно ръчно преброяване в присъствието на застъпници, международни наблюдатели и медии!

:grin:

• Шок 2
  • Браво 3
  • Смея се 19
Публикувано:
преди 12 минути , Фил каза:

Ма-фи-я! Ма-фи-я! :angry2:
Случайно познавам автора на изчезналата снимка, засега няма да го издавам, но той сподели, че ще подаде оплакване до ЦИК, а също че ще иска касиране на вота, прегласуване с хартиени бюлетини и повторно ръчно преброяване в присъствието на застъпници, международни наблюдатели и медии!

:grin:

Георги казва, че ще контактне всички гласували, но дали го е направил!? Как може да сме сигурни!?

Мирише ми на Магеланци - Ново Начало!

• Смея се 17
  • Замислям се 1
Публикувано:
преди 9 минути , Gentleman Basta каза:

Георги казва, че ще контактне всички гласували, но дали го е направил!? Как може да сме сигурни!?

Мирише ми на Магеланци - Ново Начало!

Ми нека някой се оплаче, че не съм го контактнал и ще разбереш. Или викаш в тия наративи фактите нямат значение 🙂

• Харесвам 4
  • Смея се 1

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.