Прескочи до съдържание

Размяна на коледни подаръци - сезон 2025

Mary

Препоръчани мнения

Публикувано: (редактирано)

2025.jpg

13-та поредна година, но не фатална, размяна на коледни подърци предстои. Всички, които чакат размяната, придружена с много веселба, са добре дошли да се запишат.

Ще направим очакването на празничните дни още по-забавно, ще избираме и ще се наслаждаваме на подаръците, ще доведем колдения дух във форума, а празниците в къщите ни ще бъдат още по-чакани. 

В размяната на коледени подаръци може да участва всеки. Необходимо е да бъде отговорен, да влиза редовно във форума, да отговаря бързо на писмата ми, да избере подходящ подарък, да го изпрати навреме, но на първо място да има желание.

Избирането на подарък, особено за непознат човек, е доста трудно, но пък каква наслада носи, когато успееш да зарадваш някого.

Показването на подаръка в темата е задължително.

И тази година започваме малко по-късно, но се надявам бързо да станат ясни желаещите и да завъртя колелото с имената. 

Сроковете за записване ще бъдат по-кратки, но с годините се е видяло, че колкото и дълъг срок да има, все някой ще го пропусне.

От вас се иска да ми отговаряте бързо и да не се налага да ви споменавам в темата като закъсняващи. 

01-04-horz2.jpg

Как протича размяната на подаръци:

1. Всеки желаещ да участва, се записва в тази тема в определения срок. Тази година срокът ще е до 23-ти ноември.

2. След като изтече срокът за записване, пиша на всеки писмо за потвърждаване на участието и вие ми давате данни за доставка. Това събиране на данни отнема няколко дни.

3. С помощта на програма разбърквам участниците и всеки получава име(и куриерски офис за доставка) на магеланец, на когото да подари подарък. Изпращам на всеки писмо с името и куриерския офис на магеланеца, който ви се е паднал. Това ми отнема 2 дни.

4. Минималната сума за подарък е 40лв. През последните години май всички подаръци са били за по-висока сума, така че това не е границата - всеки може да подготви и подари подарък по негова преценка, просто не бива да бъде на по-ниска цена, за да има все пак някакво равновесие.

5. Всеки изпращащ подарък поема куриерските разходи, като те са извън посочената сума от 40лв.

6. Когато изпратите подаръка ми пишете отговор на моето съобщение, че е изпратен - така аз следя получаването.

7. Срокът за изпращането на подаръци тази година ще бъде до 17-ти декември!

8. Всеки получател задължително показва в тази тема подаръка, който е получил, като не забравя да спомене форумния ник на изпращача. Моля, не пишете имената на изпращача, а само ника тук в темата.

Всякакви допълнителни въпроси, мнения и предложения по организацията и провеждането, можете да задавате в темата или да ми пишете на лично.

Краен срок за записване - 23.11.2025г.

Това са темите от миналите години:

Пожеланията ми както винаги са да откриете най-добрия подарък за конкретния човек, да не спирате да се забавлявате в темата и да повдигате коледния дух с участието си. 

01-05.jpg

Нека записването да започне сега! 

Участинците тази година са:

1. r_nikolov1

2. DaBo

3. D_Ivanova

4. jungfraujoch

5. zvezda9001

6. Marisha

7. DryGuy

8. saved_

9. Bozhidar1978

10. ДиянаВ

11. new one

12. Vanille

13. Marusinka

14. Дани Магелани

15. Иван Попов

16. Zdravko Nestorov

17. CarpeDiem

18. Моника

19. Ивайла 

20. Роми 

21. bibi 

22. silvia_b

23. Kalina Ivanova

24. antony2001

25. crazyhorse

26. Miladina

27. Olianata

28. patilana

29. tany

30. iabulka

31. funny

32. Crazy Horse

33. Stryper

34. Lyubina

35. savagejo

36. marycap

37. kali

38. EmoKrastev

39. Funch

40. Leo

41. milen_40

42. Mary

Редактирано от Mary
  • Харесвам 4
  • Благодаря 2
  • Браво 6
Публикувано:

Значи тъкмо си мисля за тази прекрасна тема и влизам да видя и то какво, нашата Снежанка ни изненадала, шестото чувство никога не ме лъже 😁

Записвам се с най-голямо удоволствие и трепетно вълнение 🤗

• Харесвам 8
  • Браво 2
Публикувано:

Ама разбира се, че се записвам! Цяла година събирам грижовно подаръците от къде ли не по света! Обачее остава да измисля, някоя щуротия в мой стил 😜 

• Харесвам 6
  • Браво 2
  • Смея се 2
Публикувано:

Понеже миналата година нямах вдъхновени,  не се записах и ми беше криво, тази година с нетъпение очаквах темата и се включвам с пълна сила 🤩

• Харесвам 4
  • Браво 7
Публикувано:
преди 52 минути , Marusinka каза:

Понеже миналата година нямах вдъхновени,  не се записах и ми беше криво, тази година с нетъпение очаквах темата и се включвам с пълна сила 🤩

Ех, че хубаво, липсваше ни ти и майка ти 😜 

• Харесвам 6
Публикувано:
преди 16 минути , D_Ivanova каза:

Ех, че хубаво, липсваше ни ти и майка ти 😜 

И на мен много ми липсвахте, магеланци, както и магеланското коледно настроение 🥰

• Харесвам 8
  • Браво 1
Публикувано:
преди 1 час, Marusinka каза:

Никога не губи вдъхновение!

Живееш много далече,но си близко до сърцата ни.

😘

• Харесвам 4
  • Благодаря 1
Публикувано:
преди 2 минути , jungfraujoch каза:

Никога не губи вдъхновение!

Живееш много далече,но си близко до сърцата ни.

😘

😍😍😍
Беше трудна година. Имах сили и време само за най-близките. 🥺

• Харесвам 6
Публикувано:

За първи път ще се включа и аз 🙂 През последните 1-2 години успях поне виртуално да опозная някои от хората тук (дано някой ден имам късмета да се запознаем и на живо (тази година няколко пъти се размина на косъм), ще ми бъде голямо удоволствие) и с огромно желание ще участвам.

Благодаря за организацията!!!

• Харесвам 7
  • Браво 3
Публикувано:
преди 1 минута , Zdravko Nestorov каза:

За първи път ще се включа и аз 🙂 През последните 1-2 години успях поне виртуално да опозная някои от хората тук (дано някой ден имам късмета да се запознаем и на живо (тази година няколко пъти се размина на косъм), ще ми бъде голямо удоволствие) и с огромно желание ще участвам.

Благодаря за организацията!!!

Ето иде сбирка в четвъртък, удобен момент за запознанства.

• Харесвам 2
  • Благодаря 1
Публикувано:
преди 12 минути , Zdravko Nestorov каза:

За първи път ще се включа и аз

Ти първо се представи. Пиеш ли, ядеш ли домашни сладки, сарми, тиквеници и най-важното държиш ли си подаръците под елхата до Коледа? 
Тогава @Mary записва … евентуално 🤪

• Смея се 11

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.