Прескочи до съдържание

Препоръчани мнения

Публикувано:

Здравейте! Ще пътуваме с Търкиш до Бали и искам да купя места с допълнително място за краката. Ако избера опцията Baby bassinet seat има ли вероятност да ни преместят , ако се качи бебе или малко дете? Благодаря!

• 2 седмици по-късно ...
Публикувано:

Имам въпрос към знаещите - от фирмата с която работя ми бяха купили билет бизнес клас, пост фактум мога ли да си ги добавя в профила тези мили? 

22-30 април пътувах

Публикувано:
преди 14 минути , EmoKrastev каза:

Имам въпрос към знаещите - от фирмата с която работя ми бяха купили билет бизнес клас, пост фактум мога ли да си ги добавя в профила тези мили? 

22-30 април пътувах

Можеш. Влез в профила си и избери My Miles Transactions --> Claim Missing Miles.

• Харесвам 2
  • Благодаря 1
Публикувано:
преди 3 часа, EmoKrastev каза:

22-30 април пътувах

Ако не си летят при чек ин си добави номера или преди това от manage my bookings

• Харесвам 2
Публикувано:
Преди 1 час, Jorro каза:

Ако не си летят при чек ин си добави номера или преди това от manage my bookings

Вече летях, но занапред ще го добавям предварително

• Харесвам 2
Публикувано:

Едно бързо питане към тези летяло скоро с Търкиш. На дългите полети дават ли одеала, че жената е зиморничава у да знам да вземам ли юргана 😉

Публикувано:
преди 2 минути , Captain45 каза:

Едно бързо питане към тези летяло скоро с Търкиш. На дългите полети дават ли одеала, че жената е зиморничава у да знам да вземам ли юргана 😉

Дават.

• Харесвам 2
Публикувано:

Благодаря за бързите отговори! Значи са същите като тези когато съм летял с тях. Аз ще й дам и моето и няма проблем, че са тънички.

• Харесвам 3
Публикувано:
преди 15 часа, Captain45 каза:

Благодаря за бързите отговори! Значи са същите като тези когато съм летял с тях. Аз ще й дам и моето и няма проблем, че са тънички.

Може да поискате допълнително одеало - дават 🙂

• Харесвам 1
  • 2 седмици по-късно ...
Публикувано:
На 9.05.2025 г. в 22:34, Marisha каза:

И при мен има промяна с 20 минути на една отсечка за полети за февруари. За полети тази година не правих нищо по 2-3 месеца, след това ги промених.

При промяна на полет с 40 минути и налични и трите опции. При избор за промяна предния ден излиза

Dear passenger,

We are sorry, we are not able to process your change request through our online channels.

Някой успявал ли е да промени онлайн променен полет или единствено през офис на Търкиш?

Публикувано:
преди 2 часа, Kamen каза:

При промяна на полет с 40 минути и налични и трите опции. При избор за промяна предния ден излиза

Dear passenger,

We are sorry, we are not able to process your change request through our online channels.

Някой успявал ли е да промени онлайн променен полет или единствено през офис на Търкиш?

Преди няколко месеца променях, стана онлайн, изместих полета на отиване с ден по-рано и на връщане с 2 по-късно.

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.