akair Публикувано: 25 април, 2018 Публикувано: 25 април, 2018 1 hour ago, Edem said: Дано и аз нямам проблем, въпреки че става дума за международен полет. Благодаря за вдъхнатата надежда. И по-рано сме го коментирали - има някаква особеност на системата им за резервиране и често се случва хората да си разменят имената. 1
mitkobiker Публикувано: 25 април, 2018 Публикувано: 25 април, 2018 преди 2 часа, Edem каза: Имам билети за БГ Ер, купени от друг човек. Сега видях, че името и фамилията ми са разменени. Съответно с номер на резервация и фамилия нищо не излиза, с номер и първото ми име - веднага. Според вас проблем ли ще е при чекиране-проверки, или излишно се филмирам? Няма никакъв проблем, но при възможност се обади на кол-центъра им да сложат бележка с правилното изписване/подреждане на имената и да въведат паспортни данни към резервацията, за да е 100% ясно кой пътува по този билет (това е нужно за чекиране на летище, въпреки че спокойно може да се чекираш и онлайн). На проверките за сигурност/паспорт не се гледа (100% коректното изписаване на името) името, а други неща преди 19 часа, MetroiD каза: Интересува ме единствено директен - затова и БГ Еър е единствената опция. Jetcostовете не дават разлика в цените, за съжаление - така че наистина единственият въпрос тук е дали си струва да чакам за някакви по-нормални цени. За конкретните дати, с нормални тарифи (т.е. с чекиран багаж) одирането е към ~250 евро на човек. За сравнение, от Цюрих летим до Денпасар и обратно за 300 евро на човек... Септември до към 10-15ти е много натоварен период, особено за излизания от България. Промоция е много малко вероятно да излезе. Цена около 250 евро, ако е с чекиран багаж/двупосочно, е ОК 3
Edem Публикувано: 25 април, 2018 Публикувано: 25 април, 2018 преди 31 минути , mitkobiker каза: Няма никакъв проблем, но при възможност се обади на кол-центъра им да сложат бележка с правилното изписване/подреждане на имената и да въведат паспортни данни към резервацията, за да е 100% ясно кой пътува по този билет (това е нужно за чекиране на летище, въпреки че спокойно може да се чекираш и онлайн). Първата ми работа беше да се обадя, но разбира се, нямаше свободни оператори и ми каза да звънна някой друг път. Иначе, паспортните данни са въведени при покупката още - виждам ги в секция Advanced Passenger Information
funny Публикувано: 25 април, 2018 Публикувано: 25 април, 2018 преди 1 минута , Edem каза: Първата ми работа беше да се обадя, но разбира се, нямаше свободни оператори и ми каза да звънна някой друг път. Иначе, паспортните данни са въведени при покупката още - виждам ги в секция Advanced Passenger Information Използвай телефоните във Варна или Бургас. Лесно свързване , любезни са и вършат работа 5
aleksandrina Публикувано: 25 април, 2018 Публикувано: 25 април, 2018 (редактирано) 1 hour ago, Edem said: но разбира се, нямаше свободни оператори и ми каза да звънна някой друг път От няколко дни им звъня, за да уточня нещо. Но нищо де- до септември има време- все ще се свържа с тях! @funny, чудесна идея. Предполагам ги има из сайта им. Редактирано 25 април, 2018 от aleksandrina 1
Edem Публикувано: 27 април, 2018 Публикувано: 27 април, 2018 За съжаление и на тези телефони не вдигат, даже на варненския вече директно ми дават тон заето. Това ако е клиентско обслужване...
aleksandrina Публикувано: 27 април, 2018 Публикувано: 27 април, 2018 И аз опитах днес- Варна- заето, Бургас- свободно, но никой не вдига и - о, чудо- на софийския вдигнаха!
akair Публикувано: 27 април, 2018 Публикувано: 27 април, 2018 Завъртях се слухове, че ще изпълняват полети за Кубана между Канада и Куба... 1
vinidj Публикувано: 2 май, 2018 Публикувано: 2 май, 2018 Пише, че е 20Евро допълнителния багаж за международен полет, това вярно ли е и как се поръчва?! На летището , ако се отиде във Виена 20Евро ли ще е отново преди полета?
Dreamm Публикувано: 2 май, 2018 Публикувано: 2 май, 2018 Aз им пиша на имейла и те ми пращат линк, чрез който плащам.
neuromancer Публикувано: 2 май, 2018 Публикувано: 2 май, 2018 същата е цената и на летището, ама трябва да се мине през още едно гише, освен чекина 2
Гост Публикувано: 3 май, 2018 Публикувано: 3 май, 2018 Здравейте. Uтре имам полет с Bulgaria air London- Sofia. Само с ръчен багаж (разбира се). Чудя се, попадали ли сте на проверки на размера на куфара? Иска ми се да ползвам една идея по-голям - с размерите на British. Тоест, 56/45/25 - BG air го позволяваха преди време, вместо настоящите 55/40/23. Наясно съм, че е нарушение. Въпросът ми е каква е вероятността да го хванат - или да пътувам с мъничкия си Ryan размер. Благодаря!
Ardent Публикувано: 3 май, 2018 Публикувано: 3 май, 2018 Ами според мен шанса е точно 50 на 50! Или ще се заядат или няма На мен БГ Ер никога не са ми мерили куфара, но може аз да съм късметлия, а ти утре карък! Скоро при такава дилема с Уиз, след два дни размисъл, пълних малък сак - не стигнА и рискувах с по-големия куфар. Всичко беше ОК!
funny Публикувано: 3 май, 2018 Публикувано: 3 май, 2018 преди 30 минути , Rainy каза: Здравейте. Uтре имам полет с Bulgaria air London- Sofia. Само с ръчен багаж (разбира се). Чудя се, попадали ли сте на проверки на размера на куфара? Иска ми се да ползвам една идея по-голям - с размерите на British. Тоест, 56/45/25 - BG air го позволяваха преди време, вместо настоящите 55/40/23. Наясно съм, че е нарушение. Въпросът ми е каква е вероятността да го хванат - или да пътувам с мъничкия си Ryan размер. Благодаря! Днес дъщеря ми пристигна с точно толкова голям ръчен багаж 56/45/25 с полет на БГ Еър от Мадрид . Без проблем. Миналата седмица също на никой не му направи впечтление значително по-голям ръчен багаж по направлението София-Варна-София.
Гост Публикувано: 3 май, 2018 Публикувано: 3 май, 2018 преди 9 минути , Пламен каза: Ами според мен шанса е точно 50 на 50! Или ще се заядат или няма Абсолютно! преди 9 минути , Пламен каза: На мен БГ Ер никога не са ми мерили куфара, но може аз да съм късметлия, а ти утре карък! Така е - давам си сметка Аз съм пътувала немалко с тях и не са ме проверявали. Просто проверявах с лакмус Благодаря! преди 2 минути , funny каза: Днес дъщеря ми пристигна с точно толкова голям ръчен багаж 56/45/25 с полет на БГ Еър от Мадрид . Без проблем. Миналата седмица също на никой не му направи впечтление значително по-голям ръчен багаж по направлението София-Варна-София. Значи съм на път да рискувам Благодаря ти!
Jenbel Публикувано: 4 май, 2018 Публикувано: 4 май, 2018 И на мен никога не са ми проверявали размера на куфара. До Варна редовно съм само с ръчен багаж. Препоръчвам да рискуваш.
Doctor Who Публикувано: 4 май, 2018 Публикувано: 4 май, 2018 преди 16 часа, Rainy каза: Здравейте. Uтре имам полет с Bulgaria air London- Sofia. Само с ръчен багаж (разбира се). Чудя се, попадали ли сте на проверки на размера на куфара? Иска ми се да ползвам една идея по-голям - с размерите на British. Тоест, 56/45/25 - BG air го позволяваха преди време, вместо настоящите 55/40/23. Наясно съм, че е нарушение. Въпросът ми е каква е вероятността да го хванат - или да пътувам с мъничкия си Ryan размер. Благодаря! Клетките по летищата са по-големи с един до два сантиметра от обявените допустими размери с цел ако някой куфар не влезе да няма никакви основания да се спори. Късмет! 1
Oldkozel Публикувано: 4 май, 2018 Публикувано: 4 май, 2018 Аз пътувах с БГ еър Франкфурт-София с голям ръчен и никви грижи.
yordanov Публикувано: 16 май, 2018 Публикувано: 16 май, 2018 България Ер ще предлагат полети до Бордо, Лион и Ница с връзка през Париж чрез codeshare договор с Ер Франс. Новината в сайта им. Бордо и Лион окей, но не съм много сигурен кодшера до Ница колко ще е успешен, предвид директната връзка на Уиз до там. 4
Ivko Публикувано: 16 май, 2018 Публикувано: 16 май, 2018 Еми явно не им се и няма как да пълнят самолети и за това. От известно време забелязвам, че част от полетите им до Барселона не са директни ами през Рим
Гост 45#2 Публикувано: 22 май, 2018 Публикувано: 22 май, 2018 (редактирано) Еднопосочни самолетни билети до #Бейрут на цени от 109 EUR: https://www.air.bg/bg/destinacii/bejrut С Aegean има двупосочни по 120 EUR, а до Атина евтини варианти бол. Редактирано 22 май, 2018 от 45#2
chandni Публикувано: 22 май, 2018 Публикувано: 22 май, 2018 (редактирано) преди 2 минути , Боби каза: Еднопосочни ....до #Бейрут Звучи притеснително... Почти зловещо! Редактирано 22 май, 2018 от chandni 2
Гост 45#2 Публикувано: 22 май, 2018 Публикувано: 22 май, 2018 преди 1 минута , chandni каза: Звучи притеснително... Почти зловещо! Пък на мен ми звучи мега яко, справка в последните пътеписи за Ливан
chandni Публикувано: 22 май, 2018 Публикувано: 22 май, 2018 преди 1 минута , Боби каза: Пък на мен ми звучи мега яко, справка в последните пътеписи за Ливан Да, четох пътеписа на @Mary... Просто не се сдържах.. Какво сега.... така си звучи. 3
Jenbel Публикувано: 22 май, 2018 Публикувано: 22 май, 2018 Пуснали са си реклама във фейсбук - Еднопосочни самолетни билети до Лисабон на цени от 89 EUR: https://www.air.bg/bg/destinacii/lisabon За съжаление линкът не води към резервационната система в доказателство на рекламираната цена, демек трябва сама да си я намеря, евентуално . И понеже планирам Лисабон в края на септември или началото на октомври, потърсих за съответните дати, но ядец...към 120 евро най-ниска цена намирам за еднопосочен... И не стига, че имат полети до Лисабон само в понеделник и четвъртък, ами в тези дни правят само по един директен и по още 2 полета с прекачване през Брюксел. Директният полет е късно вечерта, разбира се. Хем неудобни, хем скъпи. 1
Препоръчани мнения
Публикувано от vinidj,
Мейл за закупуване на багаж и връзка с FB
Препоръчано от chandni
1 реакция
Към мнение
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега