Фил Публикувано: 5 декември, 2015 Сподели Публикувано: 5 декември, 2015 Търся хотели в Бон за втората половина на януари, гледам в Booking и Galahotels. Поглеждай и на други места, например тук А също и в темата, където има инфо за различни намаления Връзка към коментар
Lyubina Публикувано: 5 декември, 2015 Сподели Публикувано: 5 декември, 2015 Гледам аз, ама за сега оферти няма (сигурно късно се сетих, но още не съм на ясно с датите и други условности около пътуването). Ще взема да пробвам с тоя сайт http://www.dreamcheaper.com/ , може пък да ми намерят нещо по-добро. Че някак 120-140 евро за една нощувка ми идват в повече. А имам и претенции за локацията на хотела, щото в то в Bad Godesberg има на прилични цени, но ми е далеч. Пък и паркинг искам да има. Изобщо, претенции хиляда. Преди време ползвахме едно много симпатично хотелче, обаче се оказва че нямат и една свободна стая за нашите дати. 1 Връзка към коментар
DGTG Публикувано: 5 февруари, 2016 Сподели Публикувано: 5 февруари, 2016 Здравейте, аз съм нов потребител. Възползвах се от новите полети на Райън еър от София до Пиза и си организирам пътуване до Пиза и Флоренция. Вчера случайно открих, че GALAHOTEL предлага по-ниски цени от букинг и тъй като не съм много веща в резервациите започнах да търся мнения относно този сайт за резервации - да се доверя ли или не. Така изчетох вашия форум и виждам, че всички сте много позитивни относно този сайт. Видях, че пускат някакви кодове за отстъпка. Има ли в момента действащ такъв или ще получа след като направя своята първа резервация чрез тях? Също така ме интересува някой дали може да препоръча хубав хотел в Пиза, близо до центъра, на добра цена, но да е с паркинг, тъй като възнамерявам да си наемем кола. Връзка към коментар
Зани Публикувано: 5 февруари, 2016 Сподели Публикувано: 5 февруари, 2016 Видях, че пускат някакви кодове за отстъпка. Има ли в момента действащ такъв или ще получа след като направя своята първа резервация чрез тях? Тези би трябвало да са актуални към момента - http://www.galahotels.com/en/Coupon Връзка към коментар
Hollywood Публикувано: 5 февруари, 2016 Сподели Публикувано: 5 февруари, 2016 и тези 10€ LOVE10 минимум 150€ 30€ LOVE30 минимум 500€ Връзка към коментар
DGTG Публикувано: 5 февруари, 2016 Сподели Публикувано: 5 февруари, 2016 (редактирано) Много ви благодаря за бързите отговори. Ще опитам да се възползвам - да видя дали ще се справя Редактирано 5 февруари, 2016 от DGTG Връзка към коментар
DGTG Публикувано: 5 февруари, 2016 Сподели Публикувано: 5 февруари, 2016 Тези би трябвало да са актуални към момента - http://www.galahotels.com/en/Coupon Понеже видях 3 възможности за кодове за намаление, приложими за Италия - трябва да избера една от трите (или 3% OFF или 5 Е OFF или 14 Е OFF) - не мога всички накуп, нали? Връзка към коментар
Георги Публикувано: 5 февруари, 2016 Сподели Публикувано: 5 февруари, 2016 Понеже видях 3 възможности за кодове за намаление, приложими за Италия - трябва да избера една от трите (или 3% OFF или 5 Е OFF или 14 Е OFF) - не мога всички накуп, нали? Пробвай, но обикновено е точно така, само един код може да сложиш и не може да ги наслагваш. Прецени кой ти е най-рентабилен. 1 Връзка към коментар
DGTG Публикувано: 5 февруари, 2016 Сподели Публикувано: 5 февруари, 2016 Пробвай, но обикновено е точно така, само един код може да сложиш и не може да ги наслагваш. Прецени кой ти е най-рентабилен. Много благодаря! Връзка към коментар
Alexander Публикувано: 8 февруари, 2016 Сподели Публикувано: 8 февруари, 2016 Никъде не видях дали взимат пари предварително. Пише, че има безплатна анулация до определена дата, но в момента на резервация не пише дали ще взимат пари или не. Някой може ли да каже как процедират? Връзка към коментар
Зани Публикувано: 8 февруари, 2016 Сподели Публикувано: 8 февруари, 2016 Никъде не видях дали взимат пари предварително. Пише, че има безплатна анулация до определена дата, но в момента на резервация не пише дали ще взимат пари или не. Някой може ли да каже как процедират? Взимат в момента на резервацията. 1 Връзка към коментар
Alexander Публикувано: 8 февруари, 2016 Сподели Публикувано: 8 февруари, 2016 Ако се наложи отказване на резервация, бързо ли връщат парите?? Връзка към коментар
koliob Публикувано: 8 февруари, 2016 Сподели Публикувано: 8 февруари, 2016 Ако се наложи отказване на резервация, бързо ли връщат парите?? Политиката им е да връщат до 21 работни дни, но може да стане и по-бързо. Всеки път е различно. 1 Връзка към коментар
bungle Публикувано: 7 декември, 2016 Сподели Публикувано: 7 декември, 2016 И аз се пуснах по пързалката и резервирах хотел за Кьолн през сайта за първи път. Накефих се много, защото е на топ локация с 50% по-ниска цена от предлаганата в букинг 2 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега