Климент Публикувано: 23 юли, 2025 Публикувано: 23 юли, 2025 преди 18 минути , Martin каза: Ово е стандарт 😉 4
Hakkâri Spor Публикувано: 23 юли, 2025 Публикувано: 23 юли, 2025 За WC ще е скоро. За cabin crew.. може би след време 😄 2
Иван Попов Публикувано: 23 юли, 2025 Публикувано: 23 юли, 2025 2458 г. Урок по български език: - Ученици, моля помнете, че след емотиконата не слагаме запетая 😀 - Мъжът ми ми каза, че ако поръчам още нещо по Еконт ще ме изхвърли... - А ти?!? - Ще поръчвам по Спиди... за тях нищо не е казал... 😀 1 10
Martin Публикувано: 24 юли, 2025 Публикувано: 24 юли, 2025 В детската градина: - Деца, от какво най-много ви е страх? Иван: - От чудовища! Стела: - От акули! Марийка: - От бързия ход на времето, който бавно и упорито ни влачи към неизбежна смърт... Петър: - От Марийка!! 12
Gentleman Basta Публикувано: 24 юли, 2025 Публикувано: 24 юли, 2025 Тази шега май ще е рекордьор в темата с 3 пускания (към този момент) 8 2
Гост Публикувано: 24 юли, 2025 Публикувано: 24 юли, 2025 Преди 1 час, Gentleman Basta каза: Тази шега май ще е рекордьор в темата с 3 пускания (към този момент) Точно затова и воден от вечен стремеж да създавам качествен мат'риал, ще пусна оригинална шега, която току-що ми хрумна.
chandni Публикувано: 24 юли, 2025 Публикувано: 24 юли, 2025 преди 6 часа, Gentleman Basta каза: Тази шега май ще е рекордьор в темата с 3 пускания (към този момент) Тези двамата ги направиха на пух и прах, сякаш са единствените, хванати в изневяра. Стана банално 🤐 5
Гост Публикувано: 24 юли, 2025 Публикувано: 24 юли, 2025 преди 23 минути , chandni каза: Тези двамата ги направиха на пух и прах, сякаш са единствените, хванати в изневяра. Стана банално 🤐 Нивото на мисленето в света малко или много - хляб и зрелища … * * Дайнърс и глеТки, ако трябва да перефразирам за т. нар. “пътуващи хора”
Zaro Публикувано: 24 юли, 2025 Публикувано: 24 юли, 2025 преди 3 часа, chandni каза: Тези двамата ги направиха на пух и прах, сякаш са единствените, хванати в изневяра. Стана банално 🤐 Ама тия, дето не са хванати, са много повече. Нормално е да злорадстват на техен гръб. 5
ivailo_radev Публикувано: 24 юли, 2025 Публикувано: 24 юли, 2025 Понякога, като ми е много скучно, влизам в бг мама и намирам някоя много разгорещена тема. Намерих си пак една такава "Домашна помощница" - ама коя каква помощница имала, ама коя какъв робот с AI, E.T. миел, перял, прах бършел, само дето на мъжа и св*рка не направил. И реших да се отбележа и аз в тази велика тема, сега съм си отворил бира и чакам отговорите: 1 7
Гост Публикувано: 25 юли, 2025 Публикувано: 25 юли, 2025 преди 5 минути , Topfly каза: И да се молиш да не затварят тоалетните за турбуленция 🙂
Duke Публикувано: 25 юли, 2025 Публикувано: 25 юли, 2025 преди 13 часа, ivailo_radev каза: ама коя каква помощница имала, ама коя какъв робот с AI, E.T. миел, перял, прах бършел, само дето на мъжа и св*рка не направил. Виж какво, така или иначе четеш там, моля, ако нещо излезе свиркай тук, че нещо ме заинтригува прогресията... 😛 6
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега