ven62 Публикувано: 25 юли, 2025 Публикувано: 25 юли, 2025 преди 42 минути , Duke каза: Виж какво, така или иначе четеш там, моля, ако нещо излезе свиркай тук, че нещо ме заинтригува прогресията... 😛 Ще го обидиш. Той самия не свирка. За някакъв робот става въпрос. А и не разчитай много-много. Прогресията да стигне до ... надуваем робот, максимум. 4
ivailo_radev Публикувано: 25 юли, 2025 Публикувано: 25 юли, 2025 преди 52 минути , Duke каза: Виж какво, така или иначе четеш там, моля, ако нещо излезе свиркай тук, че нещо ме заинтригува прогресията... 😛 По неразбираема за мен причина ми изтриха мнението. Как да е. Донасям информация, само дето не се разбра кой е най-viral моделът. Другото, което ме притесни, че пише, че едновременно смуче и мие. Което не е лошо, макар че предпочитам сам да си се измия. Обаче после пише "има и камера". И там вече ми идва малко да отиваме минимум на Onlyfans. 2 1 9
bay_kolio Публикувано: 25 юли, 2025 Публикувано: 25 юли, 2025 преди 3 часа, Martin каза: Днес за обяд: пълнени чушки Това със задачата ме разплака. Евала. 1 8
Duke Публикувано: 25 юли, 2025 Публикувано: 25 юли, 2025 преди 54 минути , ivailo_radev каза: По неразбираема за мен причина ми изтриха мнението. Нищо неразбираемо няма! Половината форум на мамите чете и пише тук... 😛 3
chandni Публикувано: 25 юли, 2025 Публикувано: 25 юли, 2025 преди 8 часа, Duke каза: Нищо неразбираемо няма! Половината форум на мамите чете и пише тук... 😛 Явно само интелигентите от там пишем тук. 😆Отдавна не търся информация и много рядко пиша там, но преди бях в потрес колко много простотия може да е събрана на едно място. 6
Topfly Публикувано: 28 юли, 2025 Публикувано: 28 юли, 2025 Единственият минус на еврозоната - фразата "Тоя го направих на два евроцента!" не звучи сериозно... 1 9
Гост Публикувано: 29 юли, 2025 Публикувано: 29 юли, 2025 Обичам графичното представяне на информация!
Гост Публикувано: 30 юли, 2025 Публикувано: 30 юли, 2025 преди 48 минути , iaia_mama каза: К'во е чете тоя? сигурно чете за код от Букинг ...
Zaro Публикувано: 30 юли, 2025 Публикувано: 30 юли, 2025 Тоя не знам. Ама днес приятел в Тайланд трябвало да чете следното на дъщеря си После що в Тайланд имало лейдибой култура. 😁 1 11
Gentleman Basta Публикувано: 31 юли, 2025 Публикувано: 31 юли, 2025 Любов е да си построите къща в Minecraft понеже нямате 400 000 за панелка в София 1 7
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега