Прескочи до съдържание

Austrian - кратки новини и въпроси

Препоръчани мнения

• 3 месеца по-късно ...

Здравейте,

Имам ваучер от Austrian  като компенсация за закъснял полет и в следствие на това изпуснат следващ. Валиден е до 2026 година.

Мисля да го използвам за купуване на бити от Лисабон за София. Ваучерът е на стойност 250Е, а аз ще купумвам 3 билета, които са по- скъпи  и се чудя дали има възможност стойността на ваучера да се приспадне и да се доплати за останалите до финалната сума?

Връзка към коментар
13 minutes ago, ABoneva said:

Здравейте,

Имам ваучер от Austrian  като компенсация за закъснял полет и в следствие на това изпуснат следващ. Валиден е до 2026 година.

Мисля да го използвам за купуване на бити от Лисабон за София. Ваучерът е на стойност 250Е, а аз ще купумвам 3 билета, които са по- скъпи  и се чудя дали има възможност стойността на ваучера да се приспадне и да се доплати за останалите до финалната сума?

Разбира се , стига да присъствате и и в новата резервация.Може да пробвате като стигнете до финалната стъпка преди плащане и приложите ваучера в съответното поле.

• Харесвам 2
Връзка към коментар
  • 2 месеца по-късно ...
преди 1 час, Hakkâri Spor каза:

От 19 юни 2025: Виена-Бургас-Виена, три пъти седмично.

CLICK

Странно е, че не дава сайтът на Austrian свързващи полети от/до Бургас през Виена.  Вероятно на по-късен етап ще ги пуснат свързващите. 

Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.