AlexandraKo Публикувано: 30 март, 2017 Сподели Публикувано: 30 март, 2017 Условието за показване на карта по принцип важи, само ако билетът е закупен от сайта на съответната авиокомпания, в случая FlyDubai, т.е. не и през посреднически сайтове. Ааа, Матейко имаше веднъж такъв проблем с билет, купен през някакъв сайт, пък те му искали КК. Някъде из темите беше описал разправията по този повод. 1 Връзка към коментар
T.E.Lawrence Публикувано: 30 март, 2017 Сподели Публикувано: 30 март, 2017 Този случай се оказа грешка на служителя и го бяха компенсирали. Агенцията като е посредник, авиокомпанията няма номера на твоята карта за сравнение. 1 Връзка към коментар
Яничка Публикувано: 30 март, 2017 Сподели Публикувано: 30 март, 2017 Ааа, Матейко имаше веднъж такъв проблем с билет, купен през някакъв сайт, пък те му искали КК. Някъде из темите беше описал разправията по този повод. Така е, помня го. В последствие май го бяха качили, ама след разправии и накрая по и-мейл май му се бяха извинили... има го назад във форума. Връзка към коментар
macf1an Публикувано: 30 март, 2017 Сподели Публикувано: 30 март, 2017 Ставаше въпрос за катарските авиолинии в онзи случай. 1 Връзка към коментар
aneta72 Публикувано: 11 април, 2017 Сподели Публикувано: 11 април, 2017 Не мога да се чекирам онлайн, защото билетът е закупен с кредитна карта, а за такива само - чек ин на летището. Дубай- Коломбо - утре вечер. На летището се нареждам на опашката за чекиран багаж нали? Там предполагам срещу код на резервацията ще ми издадат билетите. Ще доплащам ли нещо? Връзка към коментар
Desi75 Публикувано: 11 април, 2017 Сподели Публикувано: 11 април, 2017 (редактирано) преди 18 минути , aneta72 каза: Не мога да се чекирам онлайн, защото билетът е закупен с кредитна карта, а за такива само - чек ин на летището. Дубай- Коломбо - утре вечер. На летището се нареждам на опашката за чекиран багаж нали? Там предполагам срещу код на резервацията ще ми издадат билетите. Ще доплащам ли нещо? Нищо не се плаща. Имай разпечатка, за да те допуснат на летището. Да, на опашката на гишетата на "ФлайДубай" се нареждаш и с разпечатаката и паспорта ще ти издадат бордна карта. Всичко ще е наред и приятно пътуване! :-) Редактирано 11 април, 2017 от Desi75 2 Връзка към коментар
aneta72 Публикувано: 11 април, 2017 Сподели Публикувано: 11 април, 2017 Благодаря! Времето ни е малко и не бях предвидила чакане на гишето, но явно ще трябва ..... Връзка към коментар
liliya Публикувано: 15 април, 2017 Сподели Публикувано: 15 април, 2017 Да споделя: не са ми искали КК на летище София и чекинга он лайн е възможен. Бях от първите и дори успях да взема места без допълнително доплащане с по- широко място за краката. 3 Връзка към коментар
Георги Матеев Публикувано: 22 юни, 2017 Сподели Публикувано: 22 юни, 2017 Получих имейл за промяна на графика на 4 мои полета с FlyDubai. Очевидно дърпат с 1 час полета София-Дубай и оттам идва разместването. Проверете си резервациите да не би да ви се прецаква някоя връзка. 1 Връзка към коментар
Vyara Публикувано: 17 юли, 2017 Сподели Публикувано: 17 юли, 2017 Здравейте, за първи път обмислям да резервирам с ФлайДубай, като виждам следното TOTAL: EUR 443.56 Redeem 66552 points + EUR 87.56 cash. Какво имат предвид с това +87,56 евро? Искат да ми ги върнат ли? :D Връзка към коментар
Георги Публикувано: 17 юли, 2017 Сподели Публикувано: 17 юли, 2017 преди 9 минути , Vyara каза: Здравейте, за първи път обмислям да резервирам с ФлайДубай, като виждам следното TOTAL: EUR 443.56 Redeem 66552 points + EUR 87.56 cash. Какво имат предвид с това +87,56 евро? Искат да ми ги върнат ли? :D Не, това е цената ако имаш натрупани точки в тяхната програма. Т.е. или 443 евро или 66552 точки и 87.56 евро. Не те касае 1 Връзка към коментар
Vyara Публикувано: 17 юли, 2017 Сподели Публикувано: 17 юли, 2017 (редактирано) МДа, бляагодаря, тъкмо се запознах с програмата им и го установих. Ама то трябва да се чете А когата под цената стои x seats left. Това означава че има толкова места останали на полета или толкова на тази цена, както е при ниско тарифните като Уиз и Раян? Тъй като едната цена която гледам не е обявена като промо, но го има надписа отдолу. Редактирано 17 юли, 2017 от Vyara Връзка към коментар
macf1an Публикувано: 17 юли, 2017 Сподели Публикувано: 17 юли, 2017 преди 46 минути , Vyara каза: толкова на тази цена а дали има и други - няма как да знаеш. 1 Връзка към коментар
Гост 45#2 Публикувано: 17 юли, 2017 Сподели Публикувано: 17 юли, 2017 Преди 1 час, Vyara каза: МДа, бляагодаря, тъкмо се запознах с програмата им и го установих. Ама то трябва да се чете А когата под цената стои x seats left. Това означава че има толкова места останали на полета или толкова на тази цена, както е при ниско тарифните като Уиз и Раян? Тъй като едната цена която гледам не е обявена като промо, но го има надписа отдолу. Цената, която си цитирала, със сигурност е доста сходна с цена на Qatar airways за същата дестинация. Ако е така, то те съветвам да не правиш компромис, ако е въпрос на 10-20 евро по-евтин билет на човек. Връзка към коментар
Vyara Публикувано: 17 юли, 2017 Сподели Публикувано: 17 юли, 2017 (редактирано) Тази цена е за двупосочен за двама. За същите дати 11-16.02.18 Катар цената е малко на 700 лв. на човек с нощен стоп в Доха. Нямам идея около 200 евро добре ли в за директен двупосочен февруари месец за Дубай, но май не е толкова много. Иначе разликата в компаниите е безспорна и си прав. Редактирано 17 юли, 2017 от Vyara Връзка към коментар
iliana_t Публикувано: 18 юли, 2017 Сподели Публикувано: 18 юли, 2017 200 евро за Февруари може да се каже, че е добра цена. Като се има предвид, че това е шопинг месецът и се изсипва целия свят за промоциите по моловете. Разгледай още за някоя оферта, но не вярвам да падне драстично цената с включен багаж. 3 Връзка към коментар
Фил Публикувано: 18 юли, 2017 Сподели Публикувано: 18 юли, 2017 Вчера във фейса мернах това: но нещо въобще не намерих билети даже под 400eur Драснах им едно съобщение във FB-чата, че не намирам такива цени, на което получих следния отговор с много ценна информация :Hello Фичо,Our fares vary according to the dates you travel and the type of ticket you purchase. Please search for your flights here for an accurate fare: http://flydub.ai/flights_search 5 Връзка към коментар
Sju Публикувано: 18 юли, 2017 Сподели Публикувано: 18 юли, 2017 (редактирано) преди 3 часа, Фичо каза: Вчера във фейса мернах това: но нещо въобще не намерих билети даже под 400eur Същата реклама мен ме отведе към страницата с промоционалните им цени, където същата дестинация беше промоционално обявена за 410 евро двупосочно. В такъв случай сигурно са имали предвид еднопосочна цена 210 евро и е несъзнателна грешка, за което съм скептична. Смятам, че си е изцяло подвеждаща реклама. Ето офертите от София: Редактирано 18 юли, 2017 от Sju Връзка към коментар
Ivko Публикувано: 25 август, 2017 Сподели Публикувано: 25 август, 2017 Някой вземал ли е билети или намират ли се такива по онези сайтове с цени по-ниски от официалния сайт на flydubai.Никога не съм търсил или виждал. Връзка към коментар
Георги Публикувано: 12 септември, 2017 Сподели Публикувано: 12 септември, 2017 Промоциите на flydubai в тази тема: Връзка към коментар
eloena Публикувано: 14 септември, 2017 Сподели Публикувано: 14 септември, 2017 Имам следния проблем. Когато се купуват билети се искат данни за международния паспорт. Моят към момента на полетите ще бъде изтекъл, но аз до тогава разбира се, ще си извадя нов. Ако въведа измислен срок на валидност, смятате ли, че ще имам ядове? Връзка към коментар
Гост 45#2 Публикувано: 14 септември, 2017 Сподели Публикувано: 14 септември, 2017 преди 1 минута , eloena каза: Имам следния проблем. Когато се купуват билети се искат данни за международния паспорт. Моят към момента на полетите ще бъде изтекъл, но аз до тогава разбира се, ще си извадя нов. Ако въведа измислен срок на валидност, смятате ли, че ще имам ядове? На мен не ми поиска паспортни данни - не са от задължителните за попълване полета и можеш да ги пропуснеш. Връзка към коментар
Nati Публикувано: 14 септември, 2017 Сподели Публикувано: 14 септември, 2017 Аз имах подобен казус, но при купуване на билети с Airasia. Тогава си въведох стария паспорт, а после им писах да ми сменят данните според новия паспорт. Връзка към коментар
svetlif Публикувано: 14 септември, 2017 Сподели Публикувано: 14 септември, 2017 За танзания по-добре с турските авио линии, ние летяхме за 330Е с храна и напитки и филми, като гледам с Флай Дубай, няма нищо освен багаж. Аз за март гледам за Малдивите 329Е и се чудя дали да купувам. Няма опция за промяна поне на име, няма храна, няма филми, но пък ми се струеа добра цена. Връзка към коментар
Ivko Публикувано: 14 септември, 2017 Сподели Публикувано: 14 септември, 2017 преди 1 час, eloena каза: Имам следния проблем. Когато се купуват билети се искат данни за международния паспорт. Моят към момента на полетите ще бъде изтекъл, но аз до тогава разбира се, ще си извадя нов. Ако въведа измислен срок на валидност, смятате ли, че ще имам ядове? За покупка на билет е нужно само имена и дата на раждане,а после преди чекин-а си попълваш данните и от паспорта няма проблеми,а в резервацията ще ти седи червено поле,което ти напомня,че трябва да ваведеш данни преди полет Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Публикувано от Ivko,
4 реакции
Към мнение
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега