neuromancer Публикувано: 1 март, 2017 Сподели Публикувано: 1 март, 2017 Онзи прозорец в Малта, снимано от самата арка? 1 Връзка към коментар
master_of_germs Публикувано: 1 март, 2017 Сподели Публикувано: 1 март, 2017 (редактирано) neuromancer, приготвяй си снимка за познаване Да отида в Рим и да не видя папата е много по-приемливо, отколкото да отида в Малта и да не снимам Клъвдий Бух над Лазурния прозорец на остров Гозо. П.П. Обещавам повече да не задавам чак толкова лесни загадки Редактирано 1 март, 2017 от master_of_germs 2 Връзка към коментар
neuromancer Публикувано: 1 март, 2017 Сподели Публикувано: 1 март, 2017 Ако е много трудно ще раздавам жокери 3 Връзка към коментар
master_of_germs Публикувано: 1 март, 2017 Сподели Публикувано: 1 март, 2017 (редактирано) Трябва да е в Боливия, но без Гугъл съм дотук Edit: От друга страна това червено-жълто-зелено знаме не е символ само на Боливия, а това улично творение е доволно шашаво, за да бъде в свободния град Кристияния в Копенхаген. Но пък в Кристиания снимките уж са забранени? Пък и червеният кръст не се връзва. Фичо по-долу най-вероятно е прав Редактирано 1 март, 2017 от master_of_germs 1 Връзка към коментар
Фил Публикувано: 1 март, 2017 Сподели Публикувано: 1 март, 2017 Въпреки че присъстват цветовете на боливийския флаг, аз бих предположил, че това все пак е Бразилия. 2 Връзка към коментар
neuromancer Публикувано: 1 март, 2017 Сподели Публикувано: 1 март, 2017 да, ама Бразилия е голяааама.. Мястото е свързано с традиция и един празник, който току-що свърши Връзка към коментар
neuromancer Публикувано: 1 март, 2017 Сподели Публикувано: 1 март, 2017 Май единствения магеланец, който е бил там няма да се обади, защото пътува. Града е една от големите карнавални дестинации. Връзка към коментар
Гост Публикувано: 1 март, 2017 Сподели Публикувано: 1 март, 2017 Май единствения магеланец, който е бил там няма да се обади, защото пътува. Града е една от големите карнавални дестинации. Salvador? Връзка към коментар
neuromancer Публикувано: 1 март, 2017 Сподели Публикувано: 1 март, 2017 Да. На карнавала в Олинда носят тези големи кукли, които изобразяват фолклорни герои, местни знаменитости... Това е Casa dos bonecos gigantes, където са изложени по принцип. С шарените чадърчета се танцува фрево. Рио, Салвадор и Олинда са градовете с най-посещаван и интересен карнавал, от тази година и Бело Оризонте май влиза в компанията, след като сума общини са фалирали и не могат да организират празненствата и страшно много хора пътуваха насам. 6 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 2 март, 2017 Сподели Публикувано: 2 март, 2017 neuromancer, моля те, трябва да поканиш Заро за следващата загадка. Връзка към коментар
neuromancer Публикувано: 2 март, 2017 Сподели Публикувано: 2 март, 2017 Да, извинявам се, Заро е наред Връзка към коментар
Щастливеца Публикувано: 2 март, 2017 Сподели Публикувано: 2 март, 2017 Ако иска пък някой друг да стане Заро за 30 сек. 1 Връзка към коментар
Zaro Публикувано: 2 март, 2017 Сподели Публикувано: 2 март, 2017 (редактирано) Двойна загадка: На снимка номер едно се пита коя е жената и коя е любовницата на жертвата, къде се развива действието и коя от двете е по-лоша и какво мисли тъща му. На снимка номер две се търси къщата на кого е: Редактирано 2 март, 2017 от Zaro 2 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 2 март, 2017 Сподели Публикувано: 2 март, 2017 Минутка, да замисля нещо пъклено. Ух, хайде де, точим зъби! ;) Връзка към коментар
pamela Публикувано: 2 март, 2017 Сподели Публикувано: 2 март, 2017 Не знам защо, но имам усещане за Сливен. Хаджи Димитър? 1 Връзка към коментар
denita Публикувано: 2 март, 2017 Сподели Публикувано: 2 март, 2017 Най-накрая и аз да се включа с отговор, вечно някой ме изпреварва. Ако съм на прав път е къщата-музей на Иван Вазов в Сопот. 2 Връзка към коментар
master_of_germs Публикувано: 2 март, 2017 Сподели Публикувано: 2 март, 2017 (редактирано) По първата снимка - не знам, къде се развива действието, ама е по време на обяд Редактирано 2 март, 2017 от master_of_germs 1 Връзка към коментар
Zaro Публикувано: 2 март, 2017 Сподели Публикувано: 2 март, 2017 Дотук няма верен отговор. Връзка към коментар
master_of_germs Публикувано: 2 март, 2017 Сподели Публикувано: 2 март, 2017 Къщата не е ли на Райна Княгиня в Панагюрище? 1 Връзка към коментар
Zaro Публикувано: 2 март, 2017 Сподели Публикувано: 2 март, 2017 Къщата не е ли на Райна Княгиня в Панагюрище? А за снимката със скакалците? Да, това е къщата на Райна Княгиня в Панагюрище. Давай, ти си. 2 Връзка към коментар
master_of_germs Публикувано: 2 март, 2017 Сподели Публикувано: 2 март, 2017 По въпроса за скакалците явно трябва да се допитам до жената или до тъщата. Нека denita да сложи снимка, понеже беше близо и съжалявам, ако съм я изпреварил. Освен това тази вечер ще пътувам и няма да мога да следя активно играта. 1 Връзка към коментар
master_of_germs Публикувано: 3 март, 2017 Сподели Публикувано: 3 март, 2017 Ами, явно ще трябва все пак аз да продължа играта. Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 3 март, 2017 Сподели Публикувано: 3 март, 2017 Гърция, Цикладите? Прилича ми на Фолегандрос. Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега