naTpuoT Публикувано: 27 ноември, 2014 Сподели Публикувано: 27 ноември, 2014 След като чашите са празни, вече не е блажено. Прилича на типична пражка кръчма. Бил съм в U krále Brabantského, но едва ли е тя. Наздраве! Точно в 10-ката. Нищо интересно не мога да кажа за мястото, освен, че като бяхме там чухме да звучи "Море сокол пие". Ти cи, @Zaro Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 27 ноември, 2014 Сподели Публикувано: 27 ноември, 2014 (редактирано) Наздраве! Точно в 10-ката. Нищо интересно не мога да кажа за мястото, освен, че като бяхме там чухме да звучи "Море сокол пие". Ти cи, @Zaro Подозрителнооооо, да не сте пили и пели заедно, аааааааа? ;) ;) Веднага признавайте! ;) Само дано Заро не е ходил скоро нейде на мач, че ше се наложи да хващам плетката... Редактирано 27 ноември, 2014 от AlexandraKo Връзка към коментар
Zaro Публикувано: 27 ноември, 2014 Сподели Публикувано: 27 ноември, 2014 (редактирано) Наздраве! Точно в 10-ката. Нищо интересно не мога да кажа за мястото, освен, че като бяхме там чухме да звучи "Море сокол пие". Ти cи, @ZaroАз имам страхотни спомени от мястото, защото изпихме ... сливовицата. А е кръчмата си е кръчма. Имаше ли сервитьор на име Мартин? Да пуска някой друг, аз съм на интересното мероприятие "среща на родителското настоятелство" на едно училище. Довечера ще изкопая мои снимки от там. Редактирано 27 ноември, 2014 от Zaro 1 Връзка към коментар
Фил Публикувано: 27 ноември, 2014 Сподели Публикувано: 27 ноември, 2014 (редактирано) .... само пушек и миризма на сяра. е, тва го има и на пернишкия ТЕЦ Редактирано 27 ноември, 2014 от Фичо 1 Връзка към коментар
Childish Публикувано: 27 ноември, 2014 Сподели Публикувано: 27 ноември, 2014 Да пуска някой друг, аз съм на интересното мероприятие "среща на родителското настоятелство" на едно училище. OK Аз бях подготвила това: Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 27 ноември, 2014 Сподели Публикувано: 27 ноември, 2014 (редактирано) Новият парламент на Грузия в Кутаиси. Ама има замесен японец - много известен японски архитект, негово дело е павилионът Фуджи на Експо 70 в Осака, който също е кръгъл. В Япония, близо до Осака има почти същия кръгъл стадион. Освен това, участва също и в проектирането на закрития стадион в Сингапур. Кавагучи се казва японският архитект и кръглите сгради са му навик ;) http://en.wikipedia.org/wiki/Namihaya_Dome Редактирано 27 ноември, 2014 от AlexandraKo 2 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 27 ноември, 2014 Сподели Публикувано: 27 ноември, 2014 (редактирано) Нещо наистина лесно: Редактирано 27 ноември, 2014 от AlexandraKo Връзка към коментар
woman_in_white Публикувано: 27 ноември, 2014 Сподели Публикувано: 27 ноември, 2014 (редактирано) Уиндзор Edit: От почти същото място преди месец и половина Редактирано 27 ноември, 2014 от woman_in_white 2 Връзка към коментар
mu_ry Публикувано: 27 ноември, 2014 Сподели Публикувано: 27 ноември, 2014 (редактирано) това не е замъка Уиндзор ? еее, вие само в тая темата ли стоите, бе Редактирано 27 ноември, 2014 от mu_ry 1 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 27 ноември, 2014 Сподели Публикувано: 27 ноември, 2014 Уиндзор Edit: От почти същото място преди месец и половина Браво, ти си на ход! Връзка към коментар
woman_in_white Публикувано: 27 ноември, 2014 Сподели Публикувано: 27 ноември, 2014 това не е замъка Уиндзор ? еее, вие само в тая темата ли стоите, бе Нямам нищо против да продължиш вместо мен . Очаквам с нетърпение загадката ти... Връзка към коментар
Zara Публикувано: 27 ноември, 2014 Сподели Публикувано: 27 ноември, 2014 Явно не стоят само в темата, инак нямаше да вадят такива отговори Аз съм ЗА този начин на "разпознаване". 1 Връзка към коментар
mu_ry Публикувано: 27 ноември, 2014 Сподели Публикувано: 27 ноември, 2014 о, в никакъв случай не беше заяждане просто се зарадвах, че познах нещо, а се оказа , че съм закъсняла Woman in white, мерси я да видим ще познаете ли това от кое място е Връзка към коментар
neuromancer Публикувано: 27 ноември, 2014 Сподели Публикувано: 27 ноември, 2014 Вътре в часовниковата кула в Прага, с онзи интересния часовник? Абе не се сещам къде точно съм влизал, ама съм бил там 2 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 27 ноември, 2014 Сподели Публикувано: 27 ноември, 2014 (редактирано) Вътре в часовниковата кула в Прага, с онзи интересния часовник? Абе не се сещам къде точно съм влизал, ама съм бил там Ааааа, много добре се сещаш! Там е. Редактирано 27 ноември, 2014 от AlexandraKo Връзка към коментар
mu_ry Публикувано: 27 ноември, 2014 Сподели Публикувано: 27 ноември, 2014 Вътре в часовниковата кула в Прага, с онзи интересния часовник? Абе не се сещам къде точно съм влизал, ама съм бил там браво, ти си Връзка към коментар
neuromancer Публикувано: 27 ноември, 2014 Сподели Публикувано: 27 ноември, 2014 от мен 2 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 28 ноември, 2014 Сподели Публикувано: 28 ноември, 2014 (редактирано) neuromancer, разкошна ти е загадката!Това един театър в Буенос Айрес, който е превърнат в книжарница Ел Атенео, това било втората най-красива книжарница в света. Първата е доминиканска църква в Холандия. Някъде имаше кафене, ама вече не помня зад сцената ли, долу ли, в подземието И какъв точно беше театърът, също не помня. Ама е някъде в центъра.Извън протокола: сърцето ми остана в Буенос Айрес, за мен това е най- красивият град от всички, дето съм виждала. Ееееех, младини Редактирано 28 ноември, 2014 от AlexandraKo 3 Връзка към коментар
Childish Публикувано: 28 ноември, 2014 Сподели Публикувано: 28 ноември, 2014 ама вече не помня ...не помня. така че, е много трудно да се забрави, ако си го видял. Поне за мен е така. Аз да напомня, че: - първо, тук в магеланци по принцип се уважаваме, внимаваме с тона, за да не обидим някого. - второ, обикновено изчакваме отговора на другия - в случая автора на загадката да потвърди какво е имал предвид, да си разкаже историята и т.н. и чак тогава пускаме своята. Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 28 ноември, 2014 Сподели Публикувано: 28 ноември, 2014 (редактирано) Аз да напомня, че: - първо, тук в магеланци по принцип се уважаваме, внимаваме с тона, за да не обидим някого. - второ, обикновено изчакваме отговора на другия - в случая автора на загадката да потвърди какво е имал предвид, да си разкаже историята и т.н. и чак тогава пускаме своята. Имаш право и много моля за извинение, ако съм те обидила В никакъв случай не съм искала да засегна никого. Приемам забележката ти напълно. А сложих следващата загадка, защото преди това се забавих, поради спирането на нета. Редактирано 28 ноември, 2014 от AlexandraKo 1 Връзка към коментар
neuromancer Публикувано: 28 ноември, 2014 Сподели Публикувано: 28 ноември, 2014 Извинявам се за забавянето, тук е сутрин :-) AlexandraKo e права, това книжарницата Ел Атенео в Буенос Айрес, построена е за театър, после е била кино до около нач. на XXI век, и сега е книжарница. Всъщност са верига книжарници и само тази е толкова интересна 3 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 28 ноември, 2014 Сподели Публикувано: 28 ноември, 2014 Childish, моля те, пусни ти следващата снимка. 1 Връзка към коментар
Childish Публикувано: 28 ноември, 2014 Сподели Публикувано: 28 ноември, 2014 Благодаря, AlexandraKo, много мило от твоя страна. Но в момента нямам намислена. Всички подготвени ги изразходих. Трябва да си прегледам снимките за идеи. Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 28 ноември, 2014 Сподели Публикувано: 28 ноември, 2014 Извинявам се за забавянето, тук е сутрин :-) AlexandraKo e права, това книжарницата Ел Атенео в Буенос Айрес, построена е за театър, после е била кино до около нач. на XXI век, и сега е книжарница. Всъщност са верига книжарници и само тази е толкова интересна Защото си като на театър, имаше си и сцена, и завеси, а пък можеш да си купиш книга. Май и музика имаше.neuromancer, ти там ли живееш? Благодаря, AlexandraKo, много мило от твоя страна. Но в момента нямам намислена. Всички подготвени ги изразходих. Трябва да си прегледам снимките за идеи. Добре, сега ще потърся нещо. 1 Връзка към коментар
neuromancer Публикувано: 28 ноември, 2014 Сподели Публикувано: 28 ноември, 2014 Защото си като на театър, имаше си и сцена, и завеси, а пък можеш да си купиш книга. Май и музика имаше.neuromancer, ти там ли живееш? Не, в Бело Оризонте, Бразилия Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега