mililia Публикувано: 23 април, 2014 Сподели Публикувано: 23 април, 2014 05.06 - 12.06, Георги, Нидерландия Гледам, че знамето ще е в пауза тогава, така че ще го разходя из ниската земя, макар и пътуването ми да е предимно "служебно". Чи ти не си ли на "служба" в magelanci.com, аз все си мислех, че това работиш 2 Връзка към коментар
nikolaysto Публикувано: 23 април, 2014 Сподели Публикувано: 23 април, 2014 Знам че съм нов и няма голям шанс да получа реликвата, но с гордост бих развял флага на някое от пътуванията, които планирам със семейството: 5.6 – 8.6 Севрна Италия ( Милано, Венеция и др.) 29.7 – 5.8 отново Дубай Резерва 1.5 – 5.5 Истанбул Резерва 20.5 – 26.5 Елзас (Колмар, Кайзерсберг и др.) С Герорги Матеев ще сме заедно при първото ми ходене в Дубай - може една обща снимка да направим - въпреки че не е точно това идеята.... 15.7 – 22.7 Дубай Почти всяка седмица съм в Шумен... Може да го щракна пред Мадара или на паметника „Създатели на Българската държава“ 4 Връзка към коментар
captain_oveur Публикувано: 23 април, 2014 Сподели Публикувано: 23 април, 2014 Ами ние колкото и да внимаваме там нищо не зависи от нас, така че просто ще проверим дали слуховете за бау-бау са истина или са преувеличени Във всеки случай, по-вероятно е вас да ви хранят с бау-бау... На оня полуостров имат традиции в това отношение. И рецепти също 2 Връзка към коментар
Георги Матеев Публикувано: 8 май, 2014 Сподели Публикувано: 8 май, 2014 (редактирано) Давам заявка за 27 Ноември - 25 Януари. Периодът е доста дълъг, но за сметка на това знамето ще обиколи градове и места като Ню Йорк, Ниагарски водопад, Лас Вегас, Гранд Каньон, Лос Анджелис + още много места в Калифорния, Маями, Форт Лодърдейл, Орландо (и повечето увеселителни паркове като Дисниленд, Юнивърсал и тн), Кейп Канаверъл + още много места във Флорида, Синт Мартен, Сейнт Китс и Невис, Сейнт Винсент и Гренадини, Барбадос, Мартиника, Американски Вирджински острови, Бахамски острови, Чичен Ица (пирамидите на маите), Канкун, Хавана, Мадрид. С един удар - цяло стадо зайци Пишете го в графика, ако прецените че не е проблем знамето да отсъства 2 месеца от страната. Редактирано 8 май, 2014 от Георги Матеев 5 Връзка към коментар
cck Публикувано: 8 май, 2014 Сподели Публикувано: 8 май, 2014 Готово, то знамето не е за да стои в шкафче 2 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 12 май, 2014 Сподели Публикувано: 12 май, 2014 (редактирано) Аз мога да го заведа в Южна Корея и в Япония за времето 02-22октомври 2014. Ако ми се гласува доверие. Редактирано 12 май, 2014 от AlexandraKo 2 Връзка към коментар
Тони Публикувано: 12 май, 2014 Сподели Публикувано: 12 май, 2014 Ако няма да отсъства по-дългосрочно по това време, може да го взема на 28.06 и да го върна на следващия ден. Разбира се, ако му се гледа волейбол...Че нашите играят със Сърбия в Ниш. Знам, че е близо, но пък ще се снима с момчетата. 7 Връзка към коментар
Mary Публикувано: 12 май, 2014 Сподели Публикувано: 12 май, 2014 Гледам, че през август е рехаво... Ако няма по-далечни и желани дестинации, мога да разходя знамето в Берлин - 14.08-17.08 и след това в Милано и околностите 20.08-24.08. 2 Връзка към коментар
cck Публикувано: 13 май, 2014 Сподели Публикувано: 13 май, 2014 Актуализирах списъка 2 Връзка към коментар
maik Публикувано: 14 май, 2014 Сподели Публикувано: 14 май, 2014 2-6ти юни - швеция, дания;4-8ми август - малта;4-8ми декември- берлин;1-6ти февруари '15- барселонаако върша работа, свиркайте; Връзка към коментар
cck Публикувано: 14 май, 2014 Сподели Публикувано: 14 май, 2014 2-6ти юни - швеция, дания; 4-8ми август - малта; 4-8ми декември- берлин; 1-6ти февруари '15- барселона ако върша работа, свиркайте; Първите 3 ги добавих в резерв, в сучай че се промени на накого графика, за февруари 2015та никой още не се е записал, така че ти си! 1 Връзка към коментар
lyusi Публикувано: 7 юни, 2014 Сподели Публикувано: 7 юни, 2014 Доколкото виждам знамето не е ходило в Доминикана. Ако е свободно в периода 1-8 март 2015, мога да го заведа. Връзка към коментар
cck Публикувано: 7 юни, 2014 Сподели Публикувано: 7 юни, 2014 Да, така е. Записах те. И може магеланска среща да си направите с Iva_a, ако е там по това време 1 Връзка към коментар
Polina Публикувано: 7 юни, 2014 Сподели Публикувано: 7 юни, 2014 Да, така е. Записах те. И може магеланска среща да си направите с Iva_a, ако е там по това време Освен среща и снимка пред знамето! 1 Връзка към коментар
Фил Публикувано: 8 юни, 2014 Сподели Публикувано: 8 юни, 2014 ...Че нашите играят със Сърбия в Ниш. Знам, че е близо, но пък ще се снима с момчетата.И да се стягат момчетата, че нещо ...[emoji45] Връзка към коментар
lyusi Публикувано: 11 юни, 2014 Сподели Публикувано: 11 юни, 2014 Да, така е. Записах те. И може магеланска среща да си направите с Iva_a, ако е там по това време Освен среща и снимка пред знамето! Ще се постарая и за двете Връзка към коментар
Polina Публикувано: 11 юни, 2014 Сподели Публикувано: 11 юни, 2014 Ще се постарая и за двете Казана дума-хвърлен камък.. 1 Връзка към коментар
Георги Матеев Публикувано: 11 юни, 2014 Сподели Публикувано: 11 юни, 2014 Заявка за 24.06 - 27.06, Прага. 1 Връзка към коментар
Tedy Публикувано: 11 юни, 2014 Сподели Публикувано: 11 юни, 2014 Ако плановете за януари в Йемен се осъществят няма да можем да вземем знамето, но дотогава има време. Все пак не е от най-посещаваните държави. Връзка към коментар
ECC Публикувано: 11 юни, 2014 Сподели Публикувано: 11 юни, 2014 Погледнах картата на знамето.Мисля,че не е актуализирана скоро. Към Георги Матеев-вземи си една асистентка да качва снимки,че ти с тези темпове на пътуване,едва ли ще успееш.Адмирации за албума от Чернобил! 1 Връзка към коментар
Mary Публикувано: 11 юни, 2014 Сподели Публикувано: 11 юни, 2014 Да се запиша още веднъж... 10.11-14.11.2014г. и Париж. Връзка към коментар
Костов Публикувано: 11 юни, 2014 Сподели Публикувано: 11 юни, 2014 Погледнах картата на знамето.Мисля,че не е актуализирана скоро. Към Георги Матеев-вземи си една асистентка да качва снимки,че ти с тези темпове на пътуване,едва ли ще успееш.Адмирации за албума от Чернобил! Тъй като аз съм човека който за сега ще предава знамето на Георги Матеев, и имайки предвид неговите пътешествия без край, си представям следната картина при даването на знамето: Аз в излитащ самолет показан до кръста през илюминатора крещя " Жореееееееееее дръж" Той в кацащ също показан до кръста крещи " Давааааааааааай че следващия самолет ме чака" 7 Връзка към коментар
Георги Матеев Публикувано: 11 юни, 2014 Сподели Публикувано: 11 юни, 2014 Тц тц тц, ти за безопасност не мислиш май? 2 Връзка към коментар
Георги Матеев Публикувано: 11 юни, 2014 Сподели Публикувано: 11 юни, 2014 Ако плановете за януари в Йемен се осъществят няма да можем да вземем знамето, но дотогава има време. Все пак не е от най-посещаваните държави. Сокотра е наистина рядко посещавана и доста екзотична дестинация. Ако преди отпътуването ми на 27 Ноември плановете за Йемен са вече сигурни, може би все пак ще е по-добре вие да вземете знамето тогава. На мен и без това ще ми е съвестно да го задържа цели 2 месеца... Пък аз за разнообразие ще снимам магеланския ключодържател, който wilks ми подари 2 Връзка към коментар
Tedy Публикувано: 11 юни, 2014 Сподели Публикувано: 11 юни, 2014 Сокотра е наистина рядко посещавана и доста екзотична дестинация. Ако преди отпътуването ми на 27 Ноември плановете за Йемен са вече сигурни, може би все пак ще е по-добре вие да вземете знамето тогава. На мен и без това ще ми е съвестно да го задържа цели 2 месеца... Пък аз за разнообразие ще снимам магеланския ключодържател, който wilks ми подари Жоро, има много време. Като дойде есента ще стане ясно дали или. 1 Връзка към коментар
Препоръчани мнения