cck Публикувано: 7 април, 2014 Публикувано: 7 април, 2014 Това знаме няма ли дубликат?Някоя девойка не може ли да се наеме да извезе второ такова? За мен дати няма.Всички са хукнали да скитат в началото на май.И аз така. Ако все пак се освободи м/у 29.04 и 6.05 със сигурност ще побия знамето на върха на минарето на Алказар в Севлиля и на минарето на джамията в Кордова. Писах те в резерв, плановете са динамични на всички и резерва е важен. Просто хвърляй поглед на първото мнение в темата - там отразявам промените в графика.
captain_oveur Публикувано: 7 април, 2014 Публикувано: 7 април, 2014 Вижте там някоя свободна дата, за ден-два искам да взема знамето, да го изпера. 7
wilks Публикувано: 7 април, 2014 Публикувано: 7 април, 2014 Недей, че ще му изпереш и "автентичността". 6
Фил Публикувано: 8 април, 2014 Публикувано: 8 април, 2014 искам да взема знамето, да го изпера. Кептън, виж там потренирай с пари първо, после може и знамето 4
royak Публикувано: 10 април, 2014 Публикувано: 10 април, 2014 Здравейте! С ruwenzogy се разбрахме за предаването на знамето - ще го взема от летището на 13 април вечерта и ще го разходим до Иран. После ще трябва да го предам на следващия, но вече съм във връзка и обсъждаме. 1
royak Публикувано: 10 април, 2014 Публикувано: 10 април, 2014 Между другото виждам, че 8 юни е свободна дата. По работен график ще съм в Янина, Гърция, а пък виждам, че Гърция още я няма на картата. Ще дам по-точна информация за точните дати на престоя ми скоро, но просто го вмъквам, ако представлява интерес. 1
Еминко Публикувано: 10 април, 2014 Публикувано: 10 април, 2014 Здравейте! С ruwenzogy се разбрахме за предаването на знамето - ще го взема от летището на 13 април вечерта и ще го разходим до Иран. После ще трябва да го предам на следващия, но вече съм във връзка и обсъждаме. Ти ще разходиш знамето,ще го развееш,но спретни един кратък пътепис за Иран!!Така както Алеко е писал за Чикаго.И чакаме снимки от Аятолах Хомейни Еърпорт,от Шираз,Исфахан...и т.с. 1
Childish Публикувано: 10 април, 2014 Публикувано: 10 април, 2014 Ти ще разходиш знамето,ще го развееш,но спретни един кратък пътепис за Иран!!Така както Алеко е писал за Чикаго.И чакаме снимки от Аятолах Хомейни Еърпорт,от Шираз,Исфахан...и т.с. Тя, royak, си пише домашното, т.е. пътеписите. Няма нужда от напомняне. 1
royak Публикувано: 10 април, 2014 Публикувано: 10 април, 2014 (редактирано) Тя, royak, си пише домашното, т.е. пътеписите. Няма нужда от напомняне. Каквото видим и преживеем, ще разкажа. Сега се пека на друг огън обаче, наближава премиерата на книгата ми с пътеписите, но оставям на Георги да оповести новините и изненадите. Редактирано 10 април, 2014 от royak 9
Polina Публикувано: 10 април, 2014 Публикувано: 10 април, 2014 Ауууу, айде бе Основателю, оповестявай ги!! Викни глашатея да ни извести... така обичам изненадите! Браво, royak! Само така.. кажи кога, къде и да се изтупаме магеланци на премиерата.. :P 2
royak Публикувано: 10 април, 2014 Публикувано: 10 април, 2014 Ауууу, айде бе Основателю, оповестявай ги!! Викни глашатея да ни извести... така обичам изненадите! Браво, royak! Само така.. кажи кога, къде и да се изтупаме магеланци на премиерата.. :P Ами не смея да издавам тайните изненади на Георги. Мога да кажа само, че премиерата ще бъде на 29 април от 18:30 в студентския дом /на гърба на коня срещу парламента/. Зала "Галерия". Книгата се казва "Да последваш тюлена монах". Има страница във фейса. 510 стр. с над 300 снимки. Повече подробности се надявам да пуснем скоро. Зависи от Основателя. 7
Георги Публикувано: 10 април, 2014 Автор Публикувано: 10 април, 2014 Повече подробности скоро, да, а темата тази вечер ще бъде почистена малко 2
Костов Публикувано: 10 април, 2014 Публикувано: 10 април, 2014 Да внеса едно уточнение. Гледам срещу името ми пише Флоренция и Рим, само че аз в Рим няма да ходя. Ще посетя Флоренция и Пиза и там ще развея магелански байрак Даже съм решил къде да са снимките. За Пиза ясно но за Флоренция няма да кажа, като се върна ще видите
Еминко Публикувано: 10 април, 2014 Публикувано: 10 април, 2014 Ами не смея да издавам тайните изненади на Георги. Мога да кажа само, че премиерата ще бъде на 29 април от 18:30 в студентския дом /на гърба на коня срещу парламента/. Зала "Галерия". Книгата се казва "Да последваш тюлена монах". Има страница във фейса. 510 стр. с над 300 снимки. Повече подробности се надявам да пуснем скоро. Зависи от Основателя. Пфу....баш тогава рано сутринта летя за Мадрид.Да запазиш 1 бройка!! Сериозно!! 1
Childish Публикувано: 10 април, 2014 Публикувано: 10 април, 2014 Ами не смея да издавам тайните изненади на Георги. Мога да кажа само, че премиерата ще бъде на 29 април от 18:30 в студентския дом /на гърба на коня срещу парламента/. Зала "Галерия". Книгата се казва "Да последваш тюлена монах". Има страница във фейса. 510 стр. с над 300 снимки. Повече подробности се надявам да пуснем скоро. Зависи от Основателя. И аз няма да мога да присъствам, за съжаление. Но искам автограф! Та - ще трябва да дойдеш на някоя магеланска сбирка след премиерата. Успех! 2
royak Публикувано: 10 април, 2014 Публикувано: 10 април, 2014 Пфу....баш тогава рано сутринта летя за Мадрид.Да запазиш 1 бройка!! Сериозно!! И аз няма да мога да присъствам, за съжаление. Но искам автограф! Та - ще трябва да дойдеш на някоя магеланска сбирка след премиерата. Успех! Май не е мястото на тази дискусия тук. Георги ще почиства тази вечер темата , та ви предлагам да я продължим другаде.
Childish Публикувано: 10 април, 2014 Публикувано: 10 април, 2014 Аз да си кажа каквото имам да кажа, а той да почиства после Георги, май друго имахте предвид под "магеланска библиотека". Скоро ще трябва рафтче с книги на магеланци 1
Angelika Публикувано: 17 април, 2014 Публикувано: 17 април, 2014 В резервите - евентуално 27.05 - 03.06 - Дубай и ОАЕ 2
bronco Публикувано: 22 април, 2014 Публикувано: 22 април, 2014 Между 03.09.2014 и 13.09.2014 аз и Георги Матеев бихме желали да занесем знамето на Ким Чен Ун. 8
mililia Публикувано: 22 април, 2014 Публикувано: 22 април, 2014 Между 03.09.2014 и 13.09.2014 аз и Георги Матеев бихме желали да занесем знамето на Ким Чен Ун. Вие да внимавате с това знаме там, че да не станете храна на някое бау-бау 5
bronco Публикувано: 22 април, 2014 Публикувано: 22 април, 2014 Вие да внимавате с това знаме там, че да не станете храна на някое бау-бау Ами ние колкото и да внимаваме там нищо не зависи от нас, така че просто ще проверим дали слуховете за бау-бау са истина или са преувеличени 2
Георги Публикувано: 23 април, 2014 Автор Публикувано: 23 април, 2014 Ами ние колкото и да внимаваме там нищо не зависи от нас, така че просто ще проверим дали слуховете за бау-бау са истина или са преувеличени То постоянно ще бъдете охранявани, така че не виждам проблем. Питате гида/пазача първо дали може, после се снимате 2
Тони Публикувано: 23 април, 2014 Публикувано: 23 април, 2014 Ако нещо..помолете го да върне поне знамето. 10
Георги Публикувано: 23 април, 2014 Автор Публикувано: 23 април, 2014 05.06 - 12.06, Георги, Нидерландия Гледам, че знамето ще е в пауза тогава, така че ще го разходя из ниската земя, макар и пътуването ми да е предимно "служебно". 1
Фил Публикувано: 23 април, 2014 Публикувано: 23 април, 2014 05.06 - 12.06, Георги, Нидерландия Крайно време е знамето да се развее на някоя вятърна мелница 1
Препоръчани мнения