Георги Матеев Публикувано: 27 юли, 2014 Сподели Публикувано: 27 юли, 2014 Според настоящият график трябва да предам знамето на Nikolaysto. Писах съобщение преди 2 дни, но засега няма отговор. Nikolaysto, ако случайно четеш тази тема - моля те погледни си личните и драсни обратно за да се доразберем. Връзка към коментар
cck Публикувано: 28 юли, 2014 Сподели Публикувано: 28 юли, 2014 Ако не успеете да се свържете пиши на Maik за Малта. 04-08.08 Maik - Малта; Ти всъшност тъкмо до Дубай го носи. Връзка към коментар
maik Публикувано: 4 август, 2014 Сподели Публикувано: 4 август, 2014 в мен е вече. само дето аз на 8ми съм в малта, а не на 4ти. не знам какво съм бляла като съм писала по-преди; още сега ще пиша на Mary, защото ние се връщаме на 11ти, а тя заминава на 14ти и имаме 2 дни време за стъкмистика; Връзка към коментар
Георги Публикувано: 4 август, 2014 Автор Сподели Публикувано: 4 август, 2014 Малко става рехав графика, има дупки от по няколко дни през август и септември, никой ли няма доброволец? Вчера можехме да го разходим до рилските езера, но пусто късно се сетихме... Връзка към коментар
mu_ry Публикувано: 4 август, 2014 Сподели Публикувано: 4 август, 2014 (редактирано) мисля на 12ти октомври да ходя до Австрия и Германия за шест дни. Ако няма никой за тогава може да ме пишете Редактирано 4 август, 2014 от mu_ry Връзка към коментар
noshtna_ptica Публикувано: 4 август, 2014 Сподели Публикувано: 4 август, 2014 Аз мога да се запиша за резерва, но никому не пожелавам отмяна в пътешествието 15.09 - 19.09 - Швеция и Дания Връзка към коментар
cck Публикувано: 5 август, 2014 Сподели Публикувано: 5 август, 2014 Графикът е актуализиран Връзка към коментар
maik Публикувано: 12 август, 2014 Сподели Публикувано: 12 август, 2014 (редактирано) знамето вече е в Mary, която ще го разходи до германия и после до италия.за отчета да кажа, че снимах знамето на о-в гозо (виктория и на оранжевия плаж рамла), на о-в комино (синята лагуна), в самата малта на фестивала във виторосA, в столицата валета, старата столица мдина, на неделния рибен пазар в марсашпок при шарените лодки, на скалите блу рото, и изобщо - снимки има и карфици набодени из малта също ще има. ще кача всичко довечера, че сега съм в офиса; Редактирано 12 август, 2014 от maik 3 Връзка към коментар
mu_ry Публикувано: 12 август, 2014 Сподели Публикувано: 12 август, 2014 малка промяна, моите планове се измениха леко - 12.10 до 16.10 - Брюксел Връзка към коментар
Shv Публикувано: 13 август, 2014 Сподели Публикувано: 13 август, 2014 тва знаме в Париж май не е ходило :Д и на 26-29.09 е свободно като гледам. Ако взема, че го затрия нещо и му направя дубликат ще разберете ли хах :Д а, сега видях, че ще ходи през ноември там :D не се натискам изобщо ) Връзка към коментар
maik Публикувано: 13 август, 2014 Сподели Публикувано: 13 август, 2014 моля някой мод да каже дали успях да кача снимките на знамето в малта. снощи се борих значително време и от моя гледна точка би следвало да съм успяла, и кадрите сега би следвало да чакат одобрение. така ли е, моля; Връзка към коментар
Георги Публикувано: 13 август, 2014 Автор Сподели Публикувано: 13 август, 2014 моля някой мод да каже дали успях да кача снимките на знамето в малта. снощи се борих значително време и от моя гледна точка би следвало да съм успяла, и кадрите сега би следвало да чакат одобрение. така ли е, моля; Всичко е наред, само една снимка - тази от площада в 7 сутринта няма координати. Ако искаш я качи пак, ако искаш ще караме без нея Одобрени са в галерията, би трябвало да се появят и на картата съвсем скоро. Връзка към коментар
maik Публикувано: 13 август, 2014 Сподели Публикувано: 13 август, 2014 ...Ако искаш я качи пак, ако искаш ще караме без нея готово. качих я пак. гледам, че съм изтървала едно G в Blue Grotto, и май не мога да редактирам, нали? Връзка към коментар
Георги Публикувано: 14 август, 2014 Автор Сподели Публикувано: 14 август, 2014 готово. качих я пак. гледам, че съм изтървала едно G в Blue Grotto, и май не мога да редактирам, нали? Ти също можеш, но и ние можем. Гледам, че сега всичко е оправено Връзка към коментар
Light Публикувано: 19 август, 2014 Сподели Публикувано: 19 август, 2014 Колко струва изработката на знамето?! И за колко време става?! Мисълта ми е, че на 2-ри септември летя за Исландия за 8 дни, а знамето е заето. Пък 2015 е далече, когато Emil Chakalov се е записал Връзка към коментар
lesy Публикувано: 19 август, 2014 Сподели Публикувано: 19 август, 2014 Погледнах, че до момента в Барселона не е било знамето. Има запис за 2015. Моите дати 29.10 - 03.11.2014 са свободни. Ако ме одобри Основателя ще го взема. 1 Връзка към коментар
Георги Публикувано: 19 август, 2014 Автор Сподели Публикувано: 19 август, 2014 Колко струва изработката на знамето?! И за колко време става?! Мисълта ми е, че на 2-ри септември летя за Исландия за 8 дни, а знамето е заето. Пък 2015 е далече, когато Emil Chakalov се е записал Знамето е само едно, имаше дълга дискусия по въпроса, така решихме накрая с леко тоталитарен привкус Погледнах, че до момента в Барселона не е било знамето. Има запис за 2015. Моите дати 29.10 - 03.11.2014 са свободни. Ако ме одобри Основателя ще го взема. cck е координатора на знамето, не вярвам да има проблеми Връзка към коментар
cck Публикувано: 19 август, 2014 Сподели Публикувано: 19 август, 2014 тва знаме в Париж май не е ходило :Д и на 26-29.09 е свободно като гледам. Ако взема, че го затрия нещо и му направя дубликат ще разберете ли хах :Д а, сега видях, че ще ходи през ноември там :D не се натискам изобщо ) Записах те, няма лошо в различните гледни точки от Париж. Знамето е за това - да се разхожда щом е свободно Погледнах, че до момента в Барселона не е било знамето. Има запис за 2015. Моите дати 29.10 - 03.11.2014 са свободни. Ако ме одобри Основателя ще го взема. Добавих те в списъка. Връзка към коментар
Георги Матеев Публикувано: 22 август, 2014 Сподели Публикувано: 22 август, 2014 Давам заявка за 03-07 ноември за Исландия - Рейкявик и околности. Виждам, че Lesy се прибира от Барселона на 03 ноември. Ако с нея се разминаваме (аз излитам в 12:05 на обяд) - сложете ме в резервите. Връзка към коментар
lesy Публикувано: 22 август, 2014 Сподели Публикувано: 22 август, 2014 (редактирано) На 02.11 през нощта се прибирам. Ще го предам до обед на 03.11. Редактирано 22 август, 2014 от lesy 1 Връзка към коментар
Mary Публикувано: 27 август, 2014 Сподели Публикувано: 27 август, 2014 Един въпрос от мен: По колко снимки от един град да кача в картата? Гледам повечето са сложи само по една... Връзка към коментар
ElenaS Публикувано: 27 август, 2014 Сподели Публикувано: 27 август, 2014 Разгледах датите и се застъпвам с 17.09 - 25.09, Георги Матеев, Гърция, Миконос / Санторини и с резервата 15.09 - 19.09, noshtna_ptica - Швеция и Дания, но ако все пак нещо се промени (в което не съм много убедена), но все пак бих искала да "резервирам" Магеланското знаме от дати 16.09.-24.09. - Мароко, Маракеш / Агадир / Paradise Valley (и ако стигне времето из дюните). 2 Връзка към коментар
Георги Матеев Публикувано: 27 август, 2014 Сподели Публикувано: 27 август, 2014 (редактирано) На мен лично Мароко ми звучи по-екзотично от Гърция, Швеция и Дания и може би ще е по-добре Елена да вземе знамето тогава. Kак мислите? Аз съм ОК с всички варианти. Редактирано 27 август, 2014 от Георги Матеев 1 Връзка към коментар
Тони Публикувано: 27 август, 2014 Сподели Публикувано: 27 август, 2014 Ееее, разминаваме са малко за Мароко, а можеше да пием по питие там. Аз обаче летя от там към Барселона на 13, жалко. 1 Връзка към коментар
ElenaS Публикувано: 27 август, 2014 Сподели Публикувано: 27 август, 2014 Ееее, разминаваме са малко за Мароко, а можеше да пием по питие там. Аз обаче летя от там към Барселона на 13, жалко. Много жалко,дам! Щеше да бъде интерестно да се запозная в Мароко с някой от магеланската компания Следващият път 1 Връзка към коментар
Препоръчани мнения