ruwenzogy Публикувано: 27 август, 2014 Сподели Публикувано: 27 август, 2014 И аз мисля, че знамето трябва да ходи на по-екзотични места като начало, а след това там, където не е било. Няма значение, че вече има записали се за дадени дати. Според мен първите записали се нямат предимство, затова всеки желаещ да си каже времето и мястото, пък модератори и координатори ще решат на кой да го дадат ( винаги ще има малко субективизъм, ама да не вземем да се сърдим накрая...) Така , че казвайте си, а не гледайте, че вече има записали се... 4 Връзка към коментар
cck Публикувано: 27 август, 2014 Сподели Публикувано: 27 август, 2014 Готово, нека ElenaS да ни разведе из Мароко. Знамето е свежа идея, без състезателен характер, борба чак едва ли ще има Записвайте се повече и нека има още знаменосци като Жоро. Плановете се сменят и резервите също са от значение. Един въпрос от мен: По колко снимки от един град да кача в картата? Гледам повечето са сложи само по една... Ами стига да са интересни и от различни обекти - нека са повече, нали това е идеята Връзка към коментар
ElenaS Публикувано: 28 август, 2014 Сподели Публикувано: 28 август, 2014 Готово, нека ElenaS да ни разведе из Мароко. Знамето е свежа идея, без състезателен характер, борба чак едва ли ще има Записвайте се повече и нека има още знаменосци като Жоро. Плановете се сменят и резервите също са от значение. Ооо страхотно Аз съм от феновете да се снима навсякъде (за спомен,за идеята,за момента). На кого трябва да си дам адреса? Та когато дойде времето, знамето да е надлежно прибрано в багажа ми Връзка към коментар
Георги Публикувано: 28 август, 2014 Автор Сподели Публикувано: 28 август, 2014 Ооо страхотно Аз съм от феновете да се снима навсякъде (за спомен,за идеята,за момента). На кого трябва да си дам адреса? Та когато дойде времето, знамето да е надлежно прибрано в багажа ми Разбираш се с предишния знаменосец, обикновено има малка почивка знамето и това е най-бързия начин 1 Връзка към коментар
Plovdivian Публикувано: 28 август, 2014 Сподели Публикувано: 28 август, 2014 (редактирано) И какво сега, тия дето не сме в България горим, ако искаме да го снимаме на ново място Редактирано 28 август, 2014 от Plovdivian Връзка към коментар
Георги Публикувано: 28 август, 2014 Автор Сподели Публикувано: 28 август, 2014 И какво сега, тия дето не сме в България горим, ако искаме да го снимаме на ново място Ми я кажи по-детайлно какъв е казуса и да видим дали може да го разрешим Връзка към коментар
Stef Ikonomova Публикувано: 3 септември, 2014 Сподели Публикувано: 3 септември, 2014 Здравейте! Съвсем нова съм - този пост са първите ми думи тук и все пак се чувствам надеждна и пътуваща до Доминикана 03-15,11,14г. При решение на Старейшините тук с най-голямо удоволствие ще го разходя до Пунта Кана. Запознах се с графикът му и видях, че е резервирано, все пак реших да маркирам желанието си! Връзка към коментар
cck Публикувано: 4 септември, 2014 Сподели Публикувано: 4 септември, 2014 Здравей и добре дошла Запознах се с графикът му и видях, че е резервирано, все пак реших да маркирам желанието си! Здравей и добре дошла. Добавих те в резервите. Както и друг път е ставало ясно - графиците са променливо нещо, така че хвърляй по някой поглед на темата като наближи момента Ще чакаме и репортажи. Връзка към коментар
Георги Публикувано: 4 септември, 2014 Автор Сподели Публикувано: 4 септември, 2014 Здравейте! Съвсем нова съм - този пост са първите ми думи тук и все пак се чувствам надеждна и пътуваща до Доминикана 03-15,11,14г. При решение на Старейшините тук с най-голямо удоволствие ще го разходя до Пунта Кана. Запознах се с графикът му и видях, че е резервирано, все пак реших да маркирам желанието си! Няма да е зле да понатрупаш "стаж" в останалите теми също, ако случайно се подаде дупка за знамето. До ноември имаш време 1 Връзка към коментар
Gamina Публикувано: 8 септември, 2014 Сподели Публикувано: 8 септември, 2014 Може ли да се пиша втора резерва за периода 06-29 октомври? Бих могла да го разходя из Непал, в случай че пътуванията и на титуляра, и на резервата се отменят (което в никакъв случай не им пожелавам). Връзка към коментар
cck Публикувано: 8 септември, 2014 Сподели Публикувано: 8 септември, 2014 Може ли да се пиша втора резерва за периода 06-29 октомври? Бих могла да го разходя из Непал, в случай че пътуванията и на титуляра, и на резервата се отменят (което в никакъв случай не им пожелавам). Добавих те в резервите. Връзка към коментар
Gamina Публикувано: 8 септември, 2014 Сподели Публикувано: 8 септември, 2014 благодаря Връзка към коментар
Duke Публикувано: 11 септември, 2014 Сподели Публикувано: 11 септември, 2014 Ще пътувам до Луната, но гледам, че баш на тези дати знамето е резервирано, така че нека Киро ме пише дълбока резерва пък каквото сабя покаже... 2 Връзка към коментар
mililia Публикувано: 11 септември, 2014 Сподели Публикувано: 11 септември, 2014 Ще пътувам до Луната, но гледам, че баш на тези дати знамето е резервирано, така че нека Киро ме пише дълбока резерва пък каквото сабя покаже... Нещо тази дестинация не ми е достатъчно екзотична. Че кой не е виждал Луната? 1 Връзка към коментар
Duke Публикувано: 11 септември, 2014 Сподели Публикувано: 11 септември, 2014 Нещо тази дестинация не ми е достатъчно екзотична. Че кой не е виждал Луната? Аз именно заради това предлагам Киро да ме запише дълбока резерва. Още повече, че ще пътувам до тъмната страна на Луната... 3 Връзка към коментар
cck Публикувано: 11 септември, 2014 Сподели Публикувано: 11 септември, 2014 Аз именно заради това предлагам Киро да ме запише дълбока резерва. Още повече, че ще пътувам до тъмната страна на Луната... За тъмната страна имаме пенополиуретанов вариант на знамето с дръжка в черно и искрящо (като меча на Вейдър), наподобяващо саморазгъващ се джедайски меч с екран върху него. Но този вариант на знамето е таен и би се използвал само за тъмната страна на Луната, като за Марс има друго предвидено, но това е друга тема Така, че друже ти си фаворит, а не резерва за следнащото ходене до Луната. 2 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 11 септември, 2014 Сподели Публикувано: 11 септември, 2014 Добре де, защо трябва знамето да е едно? Според менИ, си има нужда поне от още едно - персонално за магеланец Матеев, че на него си му трябва постоянно. Та да могат и другите се вреди, че да го пипнат и се понадуят гордо. Щото хем е приятно, хей така, като се рееш по света, да си имаш една мъничка искричка гордост с тебе си, хем си е радост, когато ти се доверят и ти го дават,хем си е голяма отговорност. Как мислите по тоз въпрос? Връзка към коментар
Duke Публикувано: 11 септември, 2014 Сподели Публикувано: 11 септември, 2014 Абе, тук се стремим повечко да пътуваме, отколкото да мислим. Иначе и според мен знамето трябва да е едно, нещо като "one Ring to rule them all". Иначе става едно страшно мазало и скоро идеята ще заприлича на масовка от спартакиада по време на близкото ни минало. Така мисля аз, де, не претендирам за изчерпателност в тази посока. Иначе, аз имам едно наум от гледна точка на вида на "магеланския тотем" и когато трябваше си казах мнението. Сега вече е късно за нови изявления, гледам инициативата набира популярност и явно се харесва на магеланци... Връзка към коментар
Shv Публикувано: 23 септември, 2014 Сподели Публикувано: 23 септември, 2014 здравейте, може ли да ме пропусне знамето. ако има желаещи по това време да го вземат ..би трябвало да е в ElenaS сега и чакам от нея знак Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 23 септември, 2014 Сподели Публикувано: 23 септември, 2014 Аз заминавам на 02,10, така че, може ли да знам от кого ще го взема?Моля! Връзка към коментар
Георги Публикувано: 23 септември, 2014 Автор Сподели Публикувано: 23 септември, 2014 Винаги се разбирате на лични съобщения с предишния в списъка. Дали ще се видите някъде, дали ще се праща по куриер и т.н. Връзка към коментар
cck Публикувано: 1 октомври, 2014 Сподели Публикувано: 1 октомври, 2014 Актуализирах графика. Ако се засечете супер. И да питам ElenaS какво стана последно със знамето - към AlexandraKo или Gamina отиде? Връзка към коментар
Георги Матеев Публикувано: 1 октомври, 2014 Сподели Публикувано: 1 октомври, 2014 Между другото гледам това засичане: 03.11 - 07.11, Георги Матеев, Исландия, Рейкявик 10.11 - 14.11, Mary, Франция, Париж 03.11 - 15.11, Stef Ikonomova, Доминикана Не е ли по-добре знамето да отиде до Доминикана? Така или иначе Емил ще ходи до Исландия догодина, а Париж е сравнително честа дестинация. 2 Връзка към коментар
lesy Публикувано: 9 октомври, 2014 Сподели Публикувано: 9 октомври, 2014 Един път да се запиша и пътуването ми няма да се осъществи. Отпишете ме за Барселона 29.10-03.11.2014г. Връзка към коментар
Stef Ikonomova Публикувано: 9 октомври, 2014 Сподели Публикувано: 9 октомври, 2014 И въпреки, че не съм натрупала стаж тук времето за заминаване в Доминиканската република наближава и бих искала отново да отбележа, че с най-голямо удоволствие мога да бъда преносител на знамето и участник в инициативата да обиколи света Очаквам окончателното решение на Старейшините! Оставам и с обещанието за подробен репортаж от карибската ваканция 2 Връзка към коментар
Препоръчани мнения