dimitrov6 Публикувано: 17 септември, 2023 Сподели Публикувано: 17 септември, 2023 През приложението опитах да прехвърля пари към друг акаунт и иска минимум 1 евро,а през браузъра може и по 1 цент. Връзка към коментар
Patrick K Публикувано: 17 септември, 2023 Сподели Публикувано: 17 септември, 2023 преди 4 часа, dimitrov6 каза: През приложението опитах да прехвърля пари към друг акаунт и иска минимум 1 евро,а през браузъра може и по 1 цент. Трябва със запетая, а не с точка. Ако си с Google Gboard, натискаш на това в червено, "," после "0" и "1". Изпращаш 0.01 1 1 Връзка към коментар
dimitrov6 Публикувано: 17 септември, 2023 Сподели Публикувано: 17 септември, 2023 преди 44 минути , Patrick K каза: Трябва със запетая, а не с точка. Ако си с Google Gboard, натискаш на това в червено, "," после "0" и "1". Изпращаш 0.01 Този път става. Имам 37 акаунта на различни имена и няколко ми ги блокираха,а сега пратиха мейл,че са неактивни и почва по 8 евро такса .В тях имам въведени банкови карти,които замразих да не ми дърпат пари. Не мога да ги закрия тия блокирани профили. Връзка към коментар
Patrick K Публикувано: 18 септември, 2023 Сподели Публикувано: 18 септември, 2023 преди 16 часа, dimitrov6 каза: Имам 37 акаунта на различни имена А каква е идеята да имаш толкова PayPal акаунта? 1 Връзка към коментар
dimitrov6 Публикувано: 18 септември, 2023 Сподели Публикувано: 18 септември, 2023 преди 38 минути , Patrick K каза: А каква е идеята да имаш толкова PayPal акаунта? Правих едни опити с Топкешбек сайта,където плащат по 1,5 долара на профил на месец само за 5 търсения на полет в Scyscanner.Трябва да се тегли в различен Paypal акаунт. Но не става.Сега тегля само към Амазон ваучери. 1 Връзка към коментар
Sju Публикувано: 18 септември, 2023 Сподели Публикувано: 18 септември, 2023 Имате ли идея до получаване на каква сума/годишно един акаунт може да остане частен или да не се изискват сложни верификации и документи? Имам някакви бегли спомени за $250, но не откривам информация. Връзка към коментар
timobg Публикувано: 18 септември, 2023 Сподели Публикувано: 18 септември, 2023 преди 27 минути , Sju каза: Имате ли идея до получаване на каква сума/годишно един акаунт може да остане частен или да не се изискват сложни верификации и документи? Имам някакви бегли спомени за $250, но не откривам информация. Не мисля, че има подобно ограничение. Моят акаунт си е Personal и не са ми искали да го правя Бизнес акаунт, а имах на 10К получени в рамките на 1 година. 1 1 Връзка към коментар
dimitrov6 Публикувано: 9 октомври, 2023 Сподели Публикувано: 9 октомври, 2023 Бях си направил над 30 профила,а сега се опитвам да ги закрия,защото слагат такса за неактивност,но не става.Искат връзка с кол център,а профилите са фалшиви и не мога да ги докажа с документи. Връзка към коментар
timobg Публикувано: 9 октомври, 2023 Сподели Публикувано: 9 октомври, 2023 Таксата за неактивност ще я дърпат само ако имаш някаква сума в PayPal Balance. Няма да дърпат пари от вързаните карти в акаунта за тази такса. Поне това пише в условията на техния сайт. 1 Връзка към коментар
iMari Публикувано: 9 октомври, 2023 Сподели Публикувано: 9 октомври, 2023 Колко време трябва да е неактивен профила и каква е таксата? 1 Връзка към коментар
dimitrov6 Публикувано: 9 октомври, 2023 Сподели Публикувано: 9 октомври, 2023 12 месеца,а таксата е.Аз досега мислех,че трябва да се логнеш поне веднъж на година,но май трябва да има и движение на пари. CurrencyFee Czech koruna190.00 CZK Danish krone60.00 DKK Euro8.00 EUR Hungarian forint3000.00 HUF Norwegian krone95.00 NOK Polish zloty36.00 PLN Swedish krona95.00 SEK Swiss franc8.00 CHF UK pounds sterling7.00 GBP 1 1 Връзка към коментар
timobg Публикувано: 9 октомври, 2023 Сподели Публикувано: 9 октомври, 2023 Няма нужда да има движение на пари, логването в профила преди 19.10.2023 е достатъчно. 1 2 Връзка към коментар
The rider Публикувано: 24 октомври, 2023 Сподели Публикувано: 24 октомври, 2023 Не съм ползвал PAYPAL от времето на ММТ. Сега се опитвам да се логна и не става. Причината е, че ми е регистриран на стар тел.номер, който не ползвам поне от 5 г. След въвеждане на мейл и парола, искат доп. верификация с код по смс или обаждане. А за да започна чат трябва да се логна. Някякви идеи? 1 Връзка към коментар
dimitrov6 Публикувано: 24 октомври, 2023 Сподели Публикувано: 24 октомври, 2023 преди 23 минути , The rider каза: Не съм ползвал PAYPAL от времето на ММТ. Сега се опитвам да се логна и не става. Причината е, че ми е регистриран на стар тел.номер, който не ползвам поне от 5 г. След въвеждане на мейл и парола, искат доп. верификация с код по смс или обаждане. А за да започна чат трябва да се логна. Някякви идеи? Пробвайте през приложението. Връзка към коментар
The rider Публикувано: 24 октомври, 2023 Сподели Публикувано: 24 октомври, 2023 Същото е и през приложението. Предлагат ми изпращане на код за верификация чрез смс или обаждане на вече не актуалният ми номер. Може би е така, защото не съм го използвал няколко години. Да;и има някакъв тел. номер в България? 1 Връзка към коментар
neuromancer Публикувано: 24 октомври, 2023 Сподели Публикувано: 24 октомври, 2023 Ами освен да говориш с тях не виждам какво друго, не че това със сигурност ще помогне... Аз по същия начин зациклих с Venmo (то е на Пейпал). Дават ми $10 да се логна в акаунта си и не мога, защото телефона вече не важи... 1 Връзка към коментар
stanislavpp Публикувано: 24 октомври, 2023 Сподели Публикувано: 24 октомври, 2023 Нов Пейпал , ново Венмо . Неприятно е , че така стриктно са свързани с тел.номер , но е типично за американците . Вървиш си с телефонният номер за цял живот като при нашето ЕГН. 1 Връзка към коментар
bad kid Публикувано: 25 октомври, 2023 Сподели Публикувано: 25 октомври, 2023 Аз също имах проблем с логване преди няколко години и им писах във фейсбук, така се реши проблемът. 1 Връзка към коментар
Stryper Публикувано: 25 октомври, 2023 Сподели Публикувано: 25 октомври, 2023 На сайта на Paypal пише какво да се направи. Потърси What can I do if I've changed my mobile number and can't log in? 3 Връзка към коментар
ACM Публикувано: 25 октомври, 2023 Сподели Публикувано: 25 октомври, 2023 Получаването на големи суми в пейпал (разбирайте над 10 000 лв) и съответно тегленето им може ли да доведе до някакви проблеми с НАП например? В самия пейпал няма ЕГН и би трябвало да няма проблем при самото получаване, но какво става при теглене към карта? Подобна сума минава ли както малките или може да стане интересно? Връзка към коментар
Niceday Публикувано: 25 октомври, 2023 Сподели Публикувано: 25 октомври, 2023 преди 33 минути , ACM каза: или може да стане интересно? Принципно, може да стане интересно. Основно в случаите, когато човекът подава данъчна декларация и/или по някаква причина може да му поискат извлечение от сметката. Примерно за непълната регистрация по ДДС на фрийлансъри, работещи за фирма от ЕС. Но може и да не стане, по-скоро, до късмет е. Връзка към коментар
ACM Публикувано: 25 октомври, 2023 Сподели Публикувано: 25 октомври, 2023 преди 12 минути , Niceday каза: Принципно, може да стане интересно. Основно в случаите, когато човекът подава данъчна декларация и/или по някаква причина може да му поискат извлечение от сметката. Примерно за непълната регистрация по ДДС на фрийлансъри, работещи за фирма от ЕС. Но може и да не стане, по-скоро, до късмет е. Официално съм служител на фирма, не фрийлансър. А ако парите са получени по WesternUnion дали ще е по-различно? Накратко казано трябва да получа една сериозна сума от познат и трябва да стане по най-безопасния начин, че не ми се влиза във филми с главен герой НАП. Връзка към коментар
Niceday Публикувано: 25 октомври, 2023 Сподели Публикувано: 25 октомври, 2023 преди 26 минути , ACM каза: А ако парите са получени по WesternUnion Нямам идея какви са таксите там и дали имат задължението да декларират пред НАП получените по-големи суми. В твоя случай бих предпочела прехвърляне в банковата сметка. Връзка към коментар
ACM Публикувано: 25 октомври, 2023 Сподели Публикувано: 25 октомври, 2023 преди 31 минути , Niceday каза: Нямам идея какви са таксите там и дали имат задължението да декларират пред НАП получените по-големи суми. В твоя случай бих предпочела прехвърляне в банковата сметка. Това не е ли същото като Пейпал? С прехвърляне от Пейпал пак идват на банковата сметка. Връзка към коментар
timobg Публикувано: 26 октомври, 2023 Сподели Публикувано: 26 октомври, 2023 От където и да ги минеш тези пари, в крайна сметка ще стигнат до банкова сметка или карта, за да можеш да ги харчиш. А там вече НАП ще могат да ги видят някой ден, ако решат да ти правят ревизия по някаква причина и поискат банкови извлечения. Western Union ще ти искат лична карта при получаване на сумата, а и там май има ограничение за максимална сума в брой и трябва евентуално на няколко транша да се пращат.. Но и там може да има проблеми ако не се декларират - като потърсиш в Интернет "western union нап" и излизат съдебни дела и хора са осъждани за получаване и недеклариране на големи суми през годините. Може би вариант е крипто - праща ти биткойн и ги продаваш за кеш на някой криптомат. п.п. Мнението не е финансов съвет 🙂 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега