Прескочи до съдържание

$100/$150/$200 за хотели, без минимум от expedia.com *изтекла*

Препоръчани мнения

Публикувано:

Според мен или всички ще минат, или всички ще бъдат отрязани, независимо от вида на резервацията...

А аз прогнозирам, че ще е първото... :)

Публикувано:

Преди малко получих мейл от expedia.

Dear Alexander

We are contacting you to find out what you thought of your recent booking experience.

Whatever you have to say, positive or negative, is important to us.

Giving this feedback should take no more than 15 seconds.

Your feedback will be made available publicly on the Feefo website. We do not publish your name.

Мисля да не правя нищо по въпросаа, понеже все още не е ясно дали ще минем.

Публикувано:

Аз го получих още сутринта, ама и аз го подминах.

Също. Реших, че по-нататък  ще им напишем едно общо благодарствено писмо. :)

• Харесвам 2
Публикувано:

Онлайн туристическата агенция Expedia заяви, че придобива конкурента Orbitz Worldwide за приблизително 1,33 млрд. долара. Книжата на двете компании скачат съответно с 14% и 21%.

Публикувано: (редактирано)

Онлайн туристическата агенция Expedia заяви, че придобива конкурента Orbitz Worldwide за приблизително 1,33 млрд. долара. Книжата на двете компании скачат съответно с 14% и 21%.

Незнам дали е на добре, така Hotels.com, Expedia.com, Travelocity.com, и Orbitz стават под една шапка. Според мен ще намалее конкуренцията по между им значително.

Редактирано от niko_88y
  • Харесвам 1

Не звучи страхотно, но ако пускат по-често купони за $200 намаление ще се преживява по-лесно :)

Чисто информативно - Orbitz притежава също марките CheapTickets, ebookers и HotelClub. А Expedia е собственик на Hotwire, Hotels.com, Trivago и Travelocity.

След сливането ситуацията започва да звучи почти като монопол. Май само Priceline / Kayak ще им е по-сериозна конкуренция.

EDIT: Интересен факт, който научих преди малко. Expedia е стартирала през 90-те под крилото на... Microsoft  :lol:

Редактирано от Георги Матеев
  • Харесвам 6
Публикувано:

http://www.flyertalk.com/forum/24343918-post76.html

Интересно. Ако някой пътува скоро, съветвам да се свърже с хотела за потвърждение на резервацията.

Това не е грешка, така че предварителен контакт с хотела не би бил никакъв проблем.

Публикувано:

http://www.flyertalk.com/forum/24343918-post76.html

Интересно. Ако някой пътува скоро, съветвам да се свърже с хотела за потвърждение на резервацията.

Това не е грешка, така че предварителен контакт с хотела не би бил никакъв проблем.

Изолиран случай ми се струва, или поне се надявам да е такъв. Аз нямам никакъв имейл за отмяна, а сигурно и други хора щяха да се оплачато до сега. 

Публикувано:

За мен лично изходът е ясен, но поне заспивах няколко нощи щастлива от мисълта, че съм букнала хотел на цената на една кутия цигари :lol: Ще ви кажа, защо мисля така,  парите реално си ги дръпнаха преди около 4 часа до тогава бяха само блокирани и са започнали да режат по билинг адрес, въпреки че този пък е платил с пейпал. Не знам, дано бъдещето ме опровергае :unsure:

• Харесвам 1

Тогава защо ще ги дърпат?Просто ти пишат мейл, че ти е отказана резервацията като са ти видяли адреса и готово.

Няма логика да ти ги дръпнат и да нямаш резервация..според мен.

Редактирано от Polina
  • Харесвам 1
Публикувано:

За мен лично изходът е ясен, но поне заспивах няколко нощи щастлива от мисълта, че съм букнала хотел на цената на една кутия цигари :lol: Ще ви кажа, защо мисля така,  парите реално си ги дръпнаха преди около 4 часа до тогава бяха само блокирани и са започнали да режат по билинг адрес, въпреки че този пък е платил с пейпал. Не знам, дано бъдещето ме опровергае :unsure:

Ама все пак дръпнаха ли ти парите?

На мен още не са, само са блокирани.

А моите си ги дръпнаха веднага, на минутата.

Дръпнаха в смисъл на осчетоводени вече в електронното банкиране, не е СМС, че е платено на ПОС.

Публикувано:

А моите си ги дръпнаха веднага, на минутата.

И на мен, платих с paypal свързан към дебитна карта и там се отчете на момента като платено. Когато съм плащал през кредитна първо стоят блокирани, дори да е през paypal

Публикувано:

Дааа, и мойте ги дръпнаха днеска въпреки, че бях с право на отказване до 20.02. СМС-ите бяха онзи ден.

Ще видим след седмица дали ще има издънка.

Публикувано:

Нее, аз плащам с виртуална карта, резервирах и като влязох в онлайн банкирането парите ги нямаше. Там не се блокират и осчетоводяват след време, всичко става на момента.

• Харесвам 1
Публикувано:

И аз получих мейл и казват че регистрацията е отменена,звъняхме на хотела и от там казаха че не е имало никаква такаква регистрация.писахме им мейл  но отговора беше че е подобре да се обядим по тел.

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.