neuromancer Публикувано: 2 март Публикувано: 2 март Преди 1 час, bobole4e каза: А не може ли в магазина да ви гледат животинките за няколко дни? Там няма ли живи животни за продан, за които така или иначе се грижат? нямат животни, не става то лошото е, че кучето хич не харесва непознати, а тях ги познаваше. Иначе уж намерих, ама май трябва да организирам запознаване и въобще става една сложна работа и голям зор за два дена планина. 4
chandni Публикувано: 2 март Публикувано: 2 март преди 11 часа, iMari каза: момента закусвам с киноа със спирулина. Не е за всеки, Аз от 5-6 г сутрин (с изключение когато пътувам и не мога да си набавя продуктите или искам да разхлабя режима) закусвам кисело мляко+чия+ленено семе. Много добре ми се отразява. Не пия кафе от над 20 г и не съм пушач. 5
Marisha Публикувано: 2 март Публикувано: 2 март След всички тези постове се чудя, как още съм жива😀. Пия кафе и пуша повече от 40 години. Ям всичко, което ми се яде😀. 6 6 9
stanimir Публикувано: 2 март Публикувано: 2 март 17 minutes ago, Marisha said: След всички тези постове се чудя, как още съм жива😀. Пия кафе и пуша повече от 40 години. Ям всичко, което ми се яде😀. Медицината не е точна наука 🙂 1 13
bay_kolio Публикувано: 2 март Публикувано: 2 март Преди 1 час, chandni каза: Аз от 5-6 г сутрин (с изключение когато пътувам и не мога да си набавя продуктите или искам да разхлабя режима) закусвам кисело мляко+чия+ленено семе. Много добре ми се отразява. Не пия кафе от над 20 г и не съм пушач. То верно си е за оплакване. 1 12
chandni Публикувано: 2 март Публикувано: 2 март преди 12 минути , bay_kolio каза: То верно си е за оплакване. Въпреки че съм в тази тема, мнението ми беше насочено към хората, които се оплакват от стомашни проблеми. Далеч не се оплаквам от режима си. 😄 8 1
Lyubina Публикувано: 3 март Публикувано: 3 март преди 10 часа, Marisha каза: След всички тези постове се чудя, как още съм жива😀. Пия кафе и пуша повече от 40 години. Ям всичко, което ми се яде😀. И аз така. С малката разлика, че сутрин, в обичайното ежедневие или не закусвам, или изяждам по една ябълка. Ако съм на път, и имам закуска в хотела обичам да се глезя с full English breakfast 😂 6
ven62 Публикувано: 3 март Публикувано: 3 март преди 10 часа, chandni каза: ... мнението ми беше насочено към хората, които се оплакват от стомашни проблеми... Когато се появат проблемите, човек се "приземява". И аз до скоро, както повечето мъже, си мислех, че имам само едни орган. 8 2
Zaro Публикувано: 3 март Публикувано: 3 март преди 6 минути , ven62 каза: Когато се появат проблемите, човек се "приземява". И аз до скоро, както повечето мъже, си мислех, че имам само едни орган. Това е да ти напомня, че след определена възраст, ако се събудиш и нищо не те боли, може и да си умрял. 1 18
kakadu Публикувано: 15 март Публикувано: 15 март За първи път в живота си пътувах с чекиран багаж. И и то една малка раница, дето спокойно минава и за ръчен при всякакви компании. Ама викам и аз да видя как се чекира багаж. И го забравих... на летището в Кайро. Е така, забравих го съвсем. И добре, че един човек ме пита 'Абе ти тук без багаж ли си", че да се тупна по темето, че съм тръгнал с някакъв багаж. Връщам се, обаче... Взимането, разбира се, е много по-сложно, отколкото забравянето, нищо че още съм на летището. Не можеш да се върнеш в залата пристигащи, нищо не можеш. Седи един с няколко звезди на пагона и - НОУ, НОУ. Взех го след голяма драма, малко долари, ужас. За мое успокоение и един полупиян германец виси до мен, и той го забравил, ама за него е ясна причината. Записах няколко нови бели косъма, че ми заминаха пет тениски, бански и хавлията. Приключих с чекираните багажи, това ми беше урок. 4 4 27 4
Брани Публикувано: 21 април Публикувано: 21 април Искам да се оплача, че “започвала Светлата седмица”, моля ви се … Това и постоянното и споменаване дълбоко обижда нас, Тъмните сили. 5
neuromancer Публикувано: преди 18 часа Публикувано: преди 18 часа Уф, бъг в приложението на Азул. Избирам си полети и не мога да сложа имена на всички пътници, дава ми 3 и четвъртия просто не работи... И не става да купя поотделно, защото като е един пътник и на него не мога да сложа име. По телефона нощем не работят, а утре вероятно цените ще са други. 1
oli_mali Публикувано: преди 14 часа Публикувано: преди 14 часа Е няма как да не се оплача, че 5 години по-късно доплатих 6 евро реални пари, за да завърша една резервация с розовите. Хубавото е, че има още едни къси 300 евро кредити, ама не исках да ги пипам в този случай. Май е време за някое друго събитие, че да понатрупаме пак капитал, то е срамота да им се плаща на тези… 🙃 1 1 2 2
aleksandrina Публикувано: преди 13 часа Публикувано: преди 13 часа преди 4 часа, neuromancer каза: Уф, бъг в приложението на Азул. Избирам си полети и не мога да сложа имена на всички пътници, дава ми 3 и четвъртия просто не работи... И не става да купя поотделно, защото като е един пътник и на него не мога да сложа име. По телефона нощем не работят, а утре вероятно цените ще са други. Двама + двама ?
Климент Публикувано: преди 12 часа Публикувано: преди 12 часа преди 2 часа, oli_mali каза: Е няма как да не се оплача, че 5 години по-късно доплатих 6 евро реални пари, за да завърша една резервация с розовите. Хубавото е, че има още едни къси 300 евро кредити, ама не исках да ги пипам в този случай. Май е време за някое друго събитие, че да понатрупаме пак капитал, то е срамота да им се плаща на тези… 🙃 Не ти ли стига 3 години се возиш за наша сметка (тези които си плащаме) ами искаш още? 6
ven62 Публикувано: преди 12 часа Публикувано: преди 12 часа преди 2 часа, oli_mali каза: Е няма как да не се оплача, че 5 години по-късно доплатих 6 евро реални пари, за да завърша една резервация с розовите. Хубавото е, че има още едни къси 300 евро кредити, ама не исках да ги пипам в този случай. Май е време за някое друго събитие, че да понатрупаме пак капитал, то е срамота да им се плаща на тези… 🙃 Ти май биеш и @Георги Матеев. Така или иначе - нулево съчуствие. 9
Георги Матеев Публикувано: преди 11 часа Публикувано: преди 11 часа @oli_mali съболезнования за 6-те евро! Но ген-щабът никога не е спирал да дебне и е на линия за нови подвизи за да обезпечим подобаващо и следващата петилетка 🙂 @ven62 май, ама не баш 🤣 1 5 1
neuromancer Публикувано: преди 10 часа Публикувано: преди 10 часа преди 2 часа, aleksandrina каза: Двама + двама ? абе не пробвах, ама няма да стане, че е като Уиз и трябва да махна титуляра на сметката а това също не работи (пробвано с един) сега ще им звъня да видя как ще се оправдаят
neuromancer Публикувано: преди 9 часа Публикувано: преди 9 часа Естествено цените избягаха. Лошото е, че купих мили (на промоция уж), ама как ще ги употребявам...
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега