Прескочи до съдържание

Искам да се оплача

AlexandraKo

Препоръчани мнения

Публикувано:
преди 1 час, Брани каза:

Не го мисли ... Всяко зло за добро. Някъде после ще си на плюс ама още не го знаеш 🙂

Рисковете на професията 😉

• 3 седмици по-късно ...
Публикувано:
преди 1 час, jul каза:

Какво е положението?

За сега няма нищо, но властите се подготвят. Объркаха ни всичките планове. Днес спряха всички лодки и фериботи от Кат Ба. Едва успяхме да се измъкнем за Нин Бин сутринта в 8 часа. Но нямаше билети за автобус за всички и другите билети бяха за 12,30. Спряха автобуси пред ферибота и изсипаха всички в една лодка и така ги превозиха, след това пак ги натовариха по автобуси. 

• Харесвам 4
  • Шок 3
  • Замислям се 2
Публикувано:
Преди 1 час, Marisha каза:

За сега няма нищо, но властите се подготвят. Объркаха ни всичките планове. Днес спряха всички лодки и фериботи от Кат Ба. Едва успяхме да се измъкнем за Нин Бин сутринта в 8 часа. Но нямаше билети за автобус за всички и другите билети бяха за 12,30. Спряха автобуси пред ферибота и изсипаха всички в една лодка и така ги превозиха, след това пак ги натовариха по автобуси. 

Тайфунът е направил големи поразии, където е минал. Според мен, ориентирайте се към по-голямо населено място, с по-стабилни сгради и служби за помощ, и чакайте да премине.

• Харесвам 3
Публикувано:
Преди 1 час, Дани Магелани каза:

Тайфунът е направил големи поразии, където е минал. Според мен, ориентирайте се към по-голямо населено място, с по-стабилни сгради и служби за помощ, и чакайте да премине.

Като гледам, завива на север, май ще ни подмине.

• Харесвам 5
Публикувано:

Полет от Пекин до Доха на Qatar Airways трябваше да излети в 1:45. След като стояхме 4 ч. в самолета (но ни дадоха храна), ни свалиха на гейта. Казаха, че самолетът имал технически проблем. Странното e, че полет на China Southern, който е трябвало да излети 1 час преди нас за Доха, също още не е излетял. Може ли 2 самолета на различни авиокомпании за една съща дестинация да имат проблеми по едно и също време...

• Харесвам 1
  • Замислям се 5
Публикувано:
преди 4 часа, stotan каза:

Може ли 2 самолета на различни авиокомпании за една съща дестинация да имат проблеми по едно и също време...

Може ли двама комший едновременно да ги заболи зъб? 🤔

• Смея се 6
Публикувано:

Дойде време и аз да се разпиша в темата 😁. В 3:09 получих SMS че, полетът ни за Краков закъснава с над 7 часа .. от 06:45 отиде за 14:20. Силно се надявам да не го канселират :(. 

• Шок 4
Публикувано:

И аз да се оплача от прекачване на Шарл де Гол. Отне ни 2 часа минаване от един терминал на друг. 2 автобуса, 2 секюрити, 2 паспортни контрола, много ходене пеш. На секюрити проверяват целия ръчен багаж, на дъщеря ми се наложи да вади сешоар, мъжът ми вади всички обективи от чантата за фотоапарат

Като за капак, моят чекиран  багаж остана в Париж. Ще видим, кога ще го взема

• Харесвам 3
  • Шок 6
Публикувано:

Абе, какво става тая година с графика на полетите... Не ми остана непроменена резервация, такова чудо не съм виждала... Аман!

София-Кишинев-София - Wizz Air - анулирани дати, преместен

София-Буенос Айрес-София - Turkish - сменени часове, приети, в рамките на нормалното

Буенос Айрес-Игуасу-Буенос Айрес - сменени часове, в рамките на нормалното

София-Атина-София - Aegean - сменени часове, вечерни за обедни, не особено удобно, но пак приети

София-Тенерифе-София - Lufthansa - анулирани дати, преместени с нощувка във ФРА

София-Прага-София - Wizz Air - анулирани дати, преместен

Единствено Air Arabia от Истанбул до Кайо не е мръднал, а билетите ги взех началото на годината. 

• Харесвам 1
  • Шок 4
  • Замислям се 1
Публикувано:

Е, аз имам билети с Иберия, на които искам да сменям датите и нищо. Даже махнаха една честота, но не тази, за която имам билети и не мога да се възползвам.

• Харесвам 2
Публикувано:
На 3.10.2025 г. в 19:07, Marisha каза:

И аз да се оплача от прекачване на Шарл де Гол. Отне ни 2 часа минаване от един терминал на друг. 2 автобуса, 2 секюрити, 2 паспортни контрола, много ходене пеш. На секюрити проверяват целия ръчен багаж, на дъщеря ми се наложи да вади сешоар, мъжът ми вади всички обективи от чантата за фотоапарат

Като за капак, моят чекиран  багаж остана в Париж. Ще видим, кога ще го взема

Багажа го взех след 4 дни.

• Харесвам 3
  • Шок 4
  • Замислям се 3
Публикувано:
преди 5 часа, Marisha каза:

Багажа го взех след 4 дни.

Пък аз се оплаквах преди година, че на виенското летище ми загубиха багажа. Веднага си посипвам главата с пепел. Докараха ми го след 24 часа до в къщи.

• Харесвам 2
Публикувано:
преди 42 минути , Lyubina каза:

Пък аз се оплаквах преди година, че на виенското летище ми загубиха багажа. Веднага си посипвам главата с пепел. Докараха ми го след 24 часа до в къщи.

Имам проследяващо устройство в куфара. Гледах, как 2 дни го карат до самолета и след това обратно в склада. По някаква причина не беше качен. След като пристигна в София имаше проблеми с куриери, не съм от София.

• Харесвам 3
  • Шок 2
  • Замислям се 1
Публикувано:

На колегата, с когото пътувахме му го закараха до Бургас/Сл.бряг, че беше лято и неговото семейство вече беше заминало за ваканцията. Той трябваше да се присъедини към тях. 

Но от Austrian ...ми изпратиха 4 мейла в рамките на половин ден, да ме информират къде ми е багажа 🤣

• Харесвам 1
Публикувано:

След забавен багаж от полет на Търкиш ми го пратиха с куриер след два дни.За щастие на прибиране в България, защото на отиване щеше да е голям проблем.И този съм го ял 🤐Няколко пъти съм гледал тъжно как лентата се върти,  върти , вече е празна , всички си разотиват , а моя багаж така и не излиза.Когато по чудо излезе точно преди да спрат лентата щастието е голямо.Затова почти никога вече с чекиран багаж , ако няма нещо без което наистина не мога в това пътуване !

• Харесвам 4
Публикувано:
преди 4 минути , bobole4e каза:

Може ли да дадеш линк, да го видя? Устройството, не куфара 🙂

Вероятно е Apple Tag

• Харесвам 3
Публикувано:
Преди 1 час, bobole4e каза:

Може ли да дадеш линк, да го видя? Устройството, не куфара 🙂

Зависи от телефона, аз съм със Samsung, тогава това https://www.technopolis.bg/bg/Aksesoari-za-mobilni-telefoni/SAMSUNG-GALAXY-SMART-TAG2-EI-T5600BBEGEU/p/301500, ако си с Айфон, тогава както Георги е казал Apple Tag,

• Харесвам 6
  • Благодаря 1
Публикувано:
преди 2 часа, Marisha каза:

Поразрових се ,защото ми стана интересно за устройството на Самсунг - качвам малко линкове с цени,ако някой реши да купува.

Jar computers 41 лв

https://www.jarcomputers.com/samsung-smarttag2-black-ei-t5600bbegeu-prod-tkaalsamsungeit5600bbegeu.html

Amazon DE - 16,13 eur за брой

https://www.amazon.de/-/en/Samsung-SmartTag2-Bluetooth-Tracker-Waterproof/dp/B0CG7JHFKY/ref=sr_1_1?crid=12D1WGUT0SO6N&dib=eyJ2IjoiMSJ9.9k2O2Sd6kq4R8SiLsHMm-NyOASA2l-8Nr0nTe2Ovn-o9fcs6n2M69X6ABDyEINCiTyMewduYVVKmtTUYtvq_rckoopA3DckKwSiml1XLSmGqgm6-aOHKIbQFVRUvtvgr7RR6ZYFLJH3pD_rrxAid9QJqFTpfF6CFwbsjULrj1wrW01TkwjSv4EC2ofO7ycnLCfRWQoJQuHrXuUOmlj775dTFSG5OQBrfKkD7joWXBEc.afryxn7QSur3tALxzqjtzoyjGDvuhhWi3u7So6iCy_Y&dib_tag=se&keywords=SAMSUNG%2BGALAXY%2BSMART%2BTAG2%2BEI-T5600BBEGEU&qid=1760176228&sprefix=samsung%2Bgalaxy%2Bsmart%2Btag2%2Bei-t5600bbegeu%2B%2Caps%2C246&sr=8-1&th=1

Amazon DE - 69,43  eur за  4 броя

https://www.amazon.de/-/en/Samsung-SmartTag2-Bluetooth-Tracker-Waterproof-black-white/dp/B0CJYL1Q9S/ref=sr_1_2?crid=12D1WGUT0SO6N&dib=eyJ2IjoiMSJ9.9k2O2Sd6kq4R8SiLsHMm-NyOASA2l-8Nr0nTe2Ovn-o9fcs6n2M69X6ABDyEINCiTyMewduYVVKmtTUYtvq_rckoopA3DckKwSiml1XLSmGqgm6-aOHKIbQFVRUvtvgr7RR6ZYFLJH3pD_rrxAid9QJqFTpfF6CFwbsjULrj1wrW01TkwjSv4EC2ofO7ycnLCfRWQoJQuHrXuUOmlj775dTFSG5OQBrfKkD7joWXBEc.afryxn7QSur3tALxzqjtzoyjGDvuhhWi3u7So6iCy_Y&dib_tag=se&keywords=SAMSUNG+GALAXY+SMART+TAG2+EI-T5600BBEGEU&qid=1760176228&sprefix=samsung+galaxy+smart+tag2+ei-t5600bbegeu+%2Caps%2C246&sr=8-2

• Харесвам 9
Публикувано:

Ние сме купували от Амазон. Няколко пъти ни е спасявало това устройство от загуба на багаж. В Турция куфарите  бяха на съседната лента, в Арженрина на десетина пътника са ги забравили в самолета.

• Харесвам 6

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.