horus92 Публикувано: 10 април Публикувано: 10 април 1 hour ago, bobole4e said: Имаше предварителни записвания - ти регистрира ли се тогава? Да, но то е томбола за правото предварително да може да купиш. И там явно се бяха наредили хора с идеята да препродават, защото в един сайт за препродаване вчера видях уж в продажба. 2
muchachote Публикувано: 13 април Публикувано: 13 април Хора, помагайте. От днес не мога да качвам снимки от телефона. Защо? Връща не в началото. Пробвах от различни браузъри и все една и съща история. Не разбирам къде е проблемът .
Бръмбар Публикувано: 13 април Публикувано: 13 април Имаш ли достатъчно памет? Понякога така се получава, когато няма достатъчо памет. Може да пробваш с една снимка (т.е да качиш само една снимка, а не няколко) и да видиш дали така ще стане
muchachote Публикувано: 13 април Публикувано: 13 април преди 4 минути , Бръмбар каза: Имаш ли достатъчно памет? Понякога така се получава, когато няма достатъчо памет. Може да пробваш с една снимка (т.е да качиш само една снимка, а не няколко) и да видиш дали така ще стане И това го пробвах, не качва и не качва.
Argentique Публикувано: 13 април Публикувано: 13 април В момента, muchachote каза: И това го пробвах, не качва и не качва. Виж дали не си надхвърлил лимита в профила си 2
muchachote Публикувано: 13 април Публикувано: 13 април преди 2 минути , Argentique каза: Виж дали не си надхвърлил лимита в профила си Само 8% съм използвал🤔,не е и това. При всеки опит не връща в началото.
muchachote Публикувано: 13 април Публикувано: 13 април Преди 1 час, muchachote каза: Само 8% съм използвал🤔,не е и това. При всеки опит не връща в началото. PS. Видях къде е причината. И съветвам магеланци, които не са много на ТИ с така наречените нови технологии да не си играят с настройките на телефона особено когато излизат настойчиви въпроси разрешавате ли това, разрешавате ли онова, приемате ли това не приемате ли онова.... 2
Фил Публикувано: 14 април Публикувано: 14 април Искам да се оплача от Wizz, че са махнали понеделнишкия полет от Меминген точно и само за датата, която мен ме интересува 2 3 6
Argentique Публикувано: 14 април Публикувано: 14 април преди 4 минути , Фил каза: махнали понеделнишкия полет от Меминген точно и само за датата, която мен ме интересува Отговорите са два: - четат ти мислите тия; - сега имаш шанс да измислиш (още по-)шантав маршрут 3 2 1
aleksandrina Публикувано: 14 април Публикувано: 14 април преди 13 минути , Фил каза: Искам да се оплача от Wizz, че са махнали понеделнишкия полет от Меминген точно и само за датата, която мен ме интересува Ryanair имат обаче: 3
Фил Публикувано: 14 април Публикувано: 14 април преди 10 минути , aleksandrina каза: Ryanair имат обаче: Видях това, ама докато се ядосвах че Wizz са махнали полетите и цената от 20€ отиде на 41€, плюс че при Ryan не мога да ги платя с кредити, а трябва да давам реални пари 5 1
Фил Публикувано: 14 април Публикувано: 14 април преди 22 минути , Argentique каза: А ти недей да се смееш на поста ми, а прояви малко съчувстиве, моля! 1 3
Argentique Публикувано: 14 април Публикувано: 14 април преди 6 минути , Фил каза: А ти недей да се смееш на поста ми, а прояви малко съчувстиве, моля! И с мен да беше станало, пак така щях да реагирам 😃 От цял месец точно моята дата да махнат. 🙂 1 2
stanimir Публикувано: 14 април Публикувано: 14 април 1 hour ago, Фил said: А ти недей да се смееш на поста ми, а прояви малко съчувстиве, моля! А каква е схемата , че твоите са много.Като стискаме палци да хване всичко 😁 "И с мен да беше станало, пак така щях да реагирам 😃 От цял месец точно моята дата да махнат. 🙂" Аз като гледах Торино и Лион , след няма и два дни направо ги терминираха.Две от две ! 🫣 2 1
Argentique Публикувано: 14 април Публикувано: 14 април преди 19 минути , stanimir каза: А каква е схемата , че твоите са много.Като стискаме палци да хване всичко 😁 "И с мен да беше станало, пак така щях да реагирам 😃 От цял месец точно моята дата да махнат. 🙂" Аз като гледах Торино и Лион , след няма и два дни направо ги терминираха.Две от две ! 🫣 Недей отваря Ламеция тогава, че вече платих настаняването месец по-рано. То вече с Уиз стана като виц - пускат линии, спират, махат масово полети за след 20 дни, човек си купил билети, след два дни отменени, стачките все при тях, двигателите им правят проблеми, керосини, на кривата ракета всичко ѝ пречи - и точно тази година се минах да накупя един вагон билети с тях... 😃 Че и с прекачване в рамките на деня някои. Очаквам веселба. А @Фил ще измисли схема, той поне може. Няма ли в неделя вечер/понеделник нещо с прекачване през интересен град? Баня Лука? 😃 Какви са тези директни Райъни до София? 1
stanimir Публикувано: 14 април Публикувано: 14 април 3 minutes ago, Argentique said: То вече с Уиз стана като виц - пускат линии, спират, махат масово полети за след 20 дни, човек си купил билети, след два дни отменени, стачките все при тях, двигателите им правят проблеми, керосини, на кривата ракета всичко ѝ пречи - и точно тази година се минах да накупя един вагон билети с тях... 😃 Луфтханза не продаваха ли blind flights или нещо подобно беше ? Супер изгодна цена без да знаеш дестинацията. За хотели го има в доста сайтове , но мисля и авиокомпании го практикуват. 1 1
Фил Публикувано: 14 април Публикувано: 14 април преди 23 минути , stanimir каза: А каква е схемата , че твоите са много.Като стискаме палци да хване всичко 😁 А, нищо специално не е схемата - имах изтичащ ваучер от A&O края на миналата година и понеже не съм ходил в Залцбург, букнах нощувки 9-11-ти май (то пък за друг лош късмет после се оказа че Джирото точно тия дни ще е в България, ама както и да е). И през Меминген ще се ходи, с отбивка в Мюнхен, да се отчетем там в известните бирарии 3
Argentique Публикувано: 14 април Публикувано: 14 април преди 4 минути , Фил каза: И през Меминген ще се ходи, с отбивка в Мюнхен, да се отчетем там в известните бирарии От Нюрнберг има полет в понеделник за 20€. Или вие сте с кола, която трябва в Меминген да се връща?
Фил Публикувано: 14 април Публикувано: 14 април преди 1 минута , Argentique каза: От Нюрнберг има полет в понеделник Има, ама Нюрнберг по-далеч, а и полетът е сутрешен. 1
Argentique Публикувано: 14 април Публикувано: 14 април преди 6 минути , Фил каза: Има, ама Нюрнберг по-далеч, а и полетът е сутрешен. Ами и на Уиз от Меминген е сутрешен в другите понеделници -7.45
searus Публикувано: 14 април Публикувано: 14 април преди 5 часа, stanimir каза: Аз като гледах Торино и Лион , след няма и два дни направо ги терминираха.Две от две ! 🫣 О, значи на теб трябва да благодаря, че ми вгорчиха живота 🤣 1 5
stanimir Публикувано: 16 април Публикувано: 16 април То какво да се оплаквам , но винаги ме е потрисала смешната цена на разните масови медикаменти в страни като САЩ и Великобритания спрямо тукашните. Това е само един пример , че купувах преди малко. За съжаление поне в момента никъде няма от обикновения полски ( който също е доста по-скъп от този в чужбина) , а единствено разните скъпи търговски измишльотини : 7
traveler Публикувано: 16 април Публикувано: 16 април преди 14 минути , stanimir каза: То какво да се оплаквам , но винаги ме е потрисала смешната цена на разните масови медикаменти в страни като САЩ и Великобритания спрямо тукашните. Това е само един пример , че купувах преди малко. За съжаление поне в момента никъде няма от обикновения полски ( който също е доста по-скъп от този в чужбина) , а единствено разните скъпи търговски измишльотини : Нашия е 24 таблетки, но сметката пак не излиза. Аз винаги давам примера с OKI. Купувам го от 10 години поне (Италия), винаги цената е 4.20-4.50 евро. Как не го увеличиха толкова години. Само дето вече без рецепта е почти невъзможно да се купи. В Сардиния есента беше без рецепта. 3
bibi Публикувано: 16 април Публикувано: 16 април От години влачим храна на прибиране от Европа за БГ. Последен пример от преди 2 дни - купихме ръчен куфар Roncato (на цена от 54 Е) от Италия за да си донесем пармиджано, мръвколяци и лекарства. Купихме и OKI на цена от 4,50, която от поне 10 г е една и съща, както и нещо подобно на Диклофенак прахчета по поръчка на приятелка, че много й помагало за ставни болки - 5.20 Е са 30 прахчета. Миналия месец пък довлякохме от Нидерландия парацетамол и нещо подобно на нурофен. Едното беше под 1 еур, а другото под 2. Разширяваме кулинарния туризъм с фармацевтичен такъв. Редовно си поръчвам медикаменти, изписани от БГ лекар от аптека Промахон. Дори и с доставката излизат по-евтино, а от едното ми ги няма страничните ефекти, които имам от бг еквивалента. 😞 9 1
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега